• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Teşekkür ederim cevabın için canım. Burada okuduklarım cok kafamı karıstırdı acıkcası ben ilk defa deniyorum sebepsiz infertilite biraz heyecanlıyım o yüzden kalitesi 5. Gün belli olur diyorlar ee tüp bebekte hemen anlaşılır diyolar o yüzden kafam cok karıstı
Yok hayır 5.gün kalitesi belli olur. Sizi bilgilendirirler . Hayırlı olsun şimdide tedaviniz 🤲🏻

Günaydın, bugün test günüm ama korkuyla karışık bi heyecan var, o kadar ki test vermeye bile gidemiyorum
Test yaptırdınız mi acaba
hastaneden aradılar, test sonucunuz ne oldu diye, ben de mecburen yaptırdım ve negatif çıktı 😔
Ngs sonucu sağlıklı, 5. gün embriyosu idi ve transferden önce intravenöz lipid kullandım, gebelik aşısı yapıldı ve embriyo yapıştırıcı kullanıldı, üstelikte 5. denemem. Ama olmadı. Umutsuzluk yaratmak istemem ama olmayınca olmuyor demek ki 😔

Cevabın için cok tesekkür ederim canım ben opu işlemim cok zor oldu bazı komplikasyonlar gercekleşti ve hastanede kalmak zorunda kaldım inanki yumurtalarımı düşünmedim anneme dönüp benim sonum ameliyat anne diye agladım cok zor bir süreçti allahtan toplantı ve döllendi ama kalitesi ile ilgilş bişe demediler
3 veya 5. güne ulaşınca kalite net belli oluyor embriyonun çeperinden, ben topladığı gün dr a sormuştum kalitesi nasıl diye döllenirse zaten kalitelidir demişti ama kaliteninde bi sınıflandırılması var oda 3 ve 5.günde belli oluyor

hastaneden aradılar, test sonucunuz ne oldu diye, ben de mecburen yaptırdım ve negatif çıktı 😔
Ngs sonucu sağlıklı, 5. gün embriyosu idi ve transferden önce intravenöz lipid kullandım, gebelik aşısı yapıldı ve embriyo yapıştırıcı kullanıldı, üstelikte 5. denemem. Ama olmadı. Umutsuzluk yaratmak istemem ama olmayınca olmuyor demek ki 😔
😔😔Rabbım sabır versın canım kolay degıl gerçekten ne desek boş zamanı var demekkı dondurulmuş embrıyon varmı nerede Tedavı görmüştünüz

Rabbim sabrını versin, gerçekten çok çok zor bi durum bu da imtihan, sizin elinizde olan bişey değil , rabbim tez zamanda sevindirsin sizi inşallah 🙏♥️

3 veya 5. güne ulaşınca kalite net belli oluyor embriyonun çeperinden, ben topladığı gün dr a sormuştum kalitesi nasıl diye döllenirse zaten kalitelidir demişti ama kaliteninde bi sınıflandırılması var oda 3 ve 5.günde belli oluyor
Canım merak ettiğim buydu aslında kalitesiz olsa döllenmezdi sanırım hiç sormak aklımada gelmedi ben sanıyorum ki kalitesi sonraki günler belli olır

rabbim sabır versin hiç kolay değil 🥺 bazen ne yaparsan yap olmuyor ne desek de boş 🥺

Gebelik aşısı dediğiniz eşinizin kanından lenfosit olan mı? Bağışıklık aşısı?

Gebelik aşısı dediğiniz eşinizin kanından lenfosit olan mı? Bağışıklık aşısı?
Yok, neupogen (GM-CSF analoğu), transferden 5 gün önce rahim içine veriliyor ve gebelik oranını arttırdığı söyleniyor.
Bence ben ekstrem bir vakayım, siz pozitif vakalara odaklanın ve umudunuzu kaybetmeyin, elbette ben de birgün pozitif sonucu alcam, ama öncelikle hayatımda ki stres faktörlerini azaltmam lazım.

Cevabın için cok tesekkür ederim canım ben opu işlemim cok zor oldu bazı komplikasyonlar gercekleşti ve hastanede kalmak zorunda kaldım inanki yumurtalarımı düşünmedim anneme dönüp benim sonum ameliyat anne diye agladım cok zor bir süreçti allahtan toplantı ve döllendi ama kalitesi ile ilgilş bişe demediler
Gecmis olsun canim onceki tedavi gordugum yerdede yumurta kalitesi ile ilgili bilgi vermemislerdi genelde dollendikten sonra embriyo kalitesi ile ilgili bilgi veriyorlar

Rabbim sabır versin ne hissetiginizi buradaki herkes çok iyi anlıyor o kadar zor ki doğru zaman ne zaman ya da neden hemen olmuyor diye insan soruyor ama bunlar bı imtihan yapacak tek şey kabullenmek ve yola devam etmek.bende transfer gububdeb beri hep olmuş gibi hayal ettim ama bugün tam tersini düşünmeye başladım çünkü 2 olasiliktan biri olacak ve göz ardı edince kacamiyoruz. Evet dedim olmazsa çok uzulecegim eşim çok üzülecek ama nereye kadar uzulebilirim toparlanıp ümit etmeye devam etmem gerekir pes etmeden daha emin adimla daha güçlü tekrar denemem gerekir çünkü elimden gelen bu.. ve yalnız değilsin yalnız değiliz.. belki benimde bıkac gün sonra aynı sonuç olacak arkadaşım çok üzülüp ağlayacağım ama devam edeceğim.. Hepimize Rabbim güç versin bizim yolumuz zor ve bu yolu bisekilde yürümek zorundayız..

Yok, neupogen (GM-CSF analoğu), transferden 5 gün önce rahim içine veriliyor ve gebelik oranını arttırdığı söyleniyor.
Bence ben ekstrem bir vakayım, siz pozitif vakalara odaklanın ve umudunuzu kaybetmeyin, elbette ben de birgün pozitif sonucu alcam, ama öncelikle hayatımda ki stres faktörlerini azaltmam lazım.
Stres o kadar etkiliyor ki bünyeyi benim Nisan'da amh degerim 1,74 tü yazın bazı sıkıntılar yaşadım ve çok zordu Kasım'da amh değerim 0,13 e düşmüştü stres hormonları öyle etkiliyor...

IMG_20221224_212723.jpg
kizlar mrb yardımınıza ihtiyacım var bu benim 2.transferim 5.gun 4aa embriyo transfer edildi 15 aralıkta bugün test yaptım bu şekilde çıktı ilk transferim pozitif çıktı ama değerlerim düşmeye başlayip kaybetmiştim bunda da aynısı olmasından korkuyorum sizce teste göre varmı yarın kan verme günüm yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım merak ettiğim buydu aslında kalitesiz olsa döllenmezdi sanırım hiç sormak aklımada gelmedi ben sanıyorum ki kalitesi sonraki günler belli olır
Merhaba benden 17 yumurta toplandı 15 tanesi döllendi diye aradı doktor 5. Gün bir daha arayacağım sizi dedi 5. Gün aradığında 6 yumurta 5aa kalite oldu onları dondurduk 5 tanesi 5ab kalite oldu onlarida donduruyoruz birinden çok emin değiliz izleyeceğiz dedi diğer gün aradı ve 12 yumurtam donduruldu çok şükür embiriyolog bizzat arayıp bilgi veriyor bize ilk iki denemede teker teker çözüp transfer ettiler tutmadı malesef üçüncüde iki tane çözüp bir taneyi transfer ettiler transferden sonra onu izlediler akşama doğru arayıp iyi durumda olduğunu söyleyip dondurdular bizim embriyologlar çok heyecanlı ve çok iyilerdi başarı seviyesi yüksek olunca çok mutlu oluyorlar ama iş embriyoda bitmiyo malesef

Back