• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Yaaa🥰 anlıyorum canım bende öyleyim sakin kalmaya ve olumsuzu düşünmemeye çalış bak neyi çağırırsan etkilenirsin güzel şeyler olacak diye düşün neticede değerin düşse öyle belirgin çıkmazdı ikinci testin ama henüz çok yeni olduğu için öyle çıkmıştır. İnanıyorum artmıştır 🙏🏻
Doğru söylüyorsun canımm çok teşekkür ederim desteğin için inşallah akşam burdan güzel haberler yazarım😍😍😍

Günaydın kızlar♥️
Transferin 6. Günü akşam kan vermiştim biliyosunuz 42.4 çıkmıştı. Hemen 7.gün sabahı prodoctor erken gebelik testi yaptım. (Koyduğum resimdeki yukardaki) bugün sabah 8. Günüm tekrar yaptım (resimde alttaki) hiç sanki koyulaşmamış mı ya? 42 değere göre üstteki çok silik değil mi?
Ben de bu sabah 8'de prodoctor gebelik testi yaptım, transferin 7. günündeyim ama hiç kan testi yaptırmadım

Eklentiler

• 83A70B39-5C23-480E-BEC7-25E6308C4E43.jpeg
    83A70B39-5C23-480E-BEC7-25E6308C4E43.jpeg
    137,9 KB · Görüntüleme: 81
Selam kızlar
Bende taze transferin 4. Günündeyim.
Hiçbir akıntım kanamam olmadı.
Regl olcak gibi ağrım oluyo belimde kasıklarımda sadece.
Test tarihim 2 ocak ama 31 inde veririm kan heralde. Kit testlerede güveneniyprum.
Aşılama da 10. Günde erken gebelik pozitif çıkmıştı. 11. Gün negatifti.

Benim transferden sonra boğazlarım kabardi, ballı, limonlu su yaptim kendime, malum bitki caylari yasak olunca =(
Benimde aklımdaki tek seçenek bu bunla geçiştirmeye çalışıcam😬

Günaydın kızlar♥️
Transferin 6. Günü akşam kan vermiştim biliyosunuz 42.4 çıkmıştı. Hemen 7.gün sabahı prodoctor erken gebelik testi yaptım. (Koyduğum resimdeki yukardaki) bugün sabah 8. Günüm tekrar yaptım (resimde alttaki) hiç sanki koyulaşmamış mı ya? 42 değere göre üstteki çok silik değil mi?
Koyulaşmış canım endişe etme

Ay allah korusun canım d vit falan kullanıyo musun? Kullanmıyosan başla hemen istirahat et yorma kendini çok toparlarsn hemen inş bişey olmaz♥️♥️
Normalde kullanıyordum dvit canım ama geçen haberlerde bu vitaminlerin faZla kullanımı zararlı diye gördüm o yüzden bıraktım doktor da vermediği için. Doktor e, b6, b12 verdi bunların faydası olurmu bilmem

Merhaba listeyi nasıl yaptınız birde başa nasıl tutturdunuz acaba bizde Ocak ayı için yapmak istiyoruz da
İlk mesajta düzenleme yapılabiliyor canım. Düzenlemeye gir mesajı
B7FECA11-C568-4E41-97A5-275267A4D135.png
3 noktaya tıkla ve tam o 3 noktanın altındaki 4 kutucuklu simgeye tıkla
B11EEC94-5A9A-4AD6-AF77-8795F07E8DE8.png

Bu kutucuklar açılacak burada aşağı doğru seçtikleriniz satır yana doğru seçtikleriniz sütun oluyor

Kızlar bugün 10. Günüm kan testi yaptırmaya gideceğim dua edin benim için de güzel haberler alayım 🤲🏻🤲🏻🥺korkuyorum bugün tekrar adet ağrılarım oldu inşallah iyiye işarettir 🤲🏻
Ne güzel biçok kişi test veriyor bugün, çok heyecanlı, inşallah pozitif çıkar.

Back