- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Doğru söylüyorsun canımm çok teşekkür ederim desteğin için inşallah akşam burdan güzel haberler yazarımYaaaanlıyorum canım bende öyleyim sakin kalmaya ve olumsuzu düşünmemeye çalış bak neyi çağırırsan etkilenirsin güzel şeyler olacak diye düşün neticede değerin düşse öyle belirgin çıkmazdı ikinci testin ama henüz çok yeni olduğu için öyle çıkmıştır. İnanıyorum artmıştır
Merhaba listeyi nasıl yaptınız birde başa nasıl tutturdunuz acaba bizde Ocak ayı için yapmak istiyoruz da
Ben de bu sabah 8'de prodoctor gebelik testi yaptım, transferin 7. günündeyim ama hiç kan testi yaptırmadımGünaydın kızlar
Transferin 6. Günü akşam kan vermiştim biliyosunuz 42.4 çıkmıştı. Hemen 7.gün sabahı prodoctor erken gebelik testi yaptım. (Koyduğum resimdeki yukardaki) bugün sabah 8. Günüm tekrar yaptım (resimde alttaki) hiç sanki koyulaşmamış mı ya? 42 değere göre üstteki çok silik değil mi?
Aaa süper canımmmmBen de bu sabah 8'de prodoctor gebelik testi yaptım, transferin 7. günündeyim ama hiç kan testi yaptırmadım
Silikliği canımı sıkıyor ama bi yandan da henüz 7. gün diyorum, hiç göremeyedebilirdim 2. çizgiyi.Aaa süper canımmmmhayırlı olsunn hamilesin n benimde doktorm istediği için 6. Gün yaptrmştm kan testini
Benim böyleyken testim 42 çıkmıştı kanda canım önemli olan koyulaşması değerin artmasıSilikliği canımı sıkıyor ama bi yandan da henüz 7. gün diyorum, hiç göremeyedebilirdim 2. çizgiyi.
İnşallah canım.Doğrudur henüz erken inşallah hepimiz sağ sağlim kavuşalım evlatlarımıza
Öyle yapıyorum canım bakalım inşallah hafiften geçerAllah korusun canım ya sen bol bol sıcak su iç kendine gelirsin
Değer gayet güzelEki Görüntüle 3181504 Eki Görüntüle 3181504 arkdaslar bu değer iyimi sizce yakin zaman da transferim olacak
Benimde aklımdaki tek seçenek bu bunla geçiştirmeye çalışıcamBenim transferden sonra boğazlarım kabardi, ballı, limonlu su yaptim kendime, malum bitki caylari yasak olunca =(
Tamam canım çok sağol inşallah bal limon yapıyorumda zencefilide ekliyimbal limon ılık suya zencefil de ekle canım şifa olur inşallah, geçmiş olsun
Koyulaşmış canım endişe etmeGünaydın kızlar
Transferin 6. Günü akşam kan vermiştim biliyosunuz 42.4 çıkmıştı. Hemen 7.gün sabahı prodoctor erken gebelik testi yaptım. (Koyduğum resimdeki yukardaki) bugün sabah 8. Günüm tekrar yaptım (resimde alttaki) hiç sanki koyulaşmamış mı ya? 42 değere göre üstteki çok silik değil mi?
Normalde kullanıyordum dvit canım ama geçen haberlerde bu vitaminlerin faZla kullanımı zararlı diye gördüm o yüzden bıraktım doktor da vermediği için. Doktor e, b6, b12 verdi bunların faydası olurmu bilmemAy allah korusun canım d vit falan kullanıyo musun? Kullanmıyosan başla hemen istirahat et yorma kendini çok toparlarsn hemen inş bişey olmaz
İlk mesajta düzenleme yapılabiliyor canım. Düzenlemeye gir mesajıMerhaba listeyi nasıl yaptınız birde başa nasıl tutturdunuz acaba bizde Ocak ayı için yapmak istiyoruz da
Benmde 19 aralık transferim oldu17 aralıkta transferim oldu 29 unda test günüm kaşık ağrım çok normalde 28 inde regl oluyorum zaman hiç geçmiyor
Ne güzel biçok kişi test veriyor bugün, çok heyecanlı, inşallah pozitif çıkar.Kızlar bugün 10. Günüm kan testi yaptırmaya gideceğim dua edin benim için de güzel haberler alayımkorkuyorum bugün tekrar adet ağrılarım oldu inşallah iyiye işarettir
İnşallah pozitifle dönersin canım kaçıncı gün emriyosuKızlar bugün 10. Günüm kan testi yaptırmaya gideceğim dua edin benim için de güzel haberler alayımkorkuyorum bugün tekrar adet ağrılarım oldu inşallah iyiye işarettir
2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum . Kaliteleri 5bc ıkısınındeİnşallah pozitifle dönersin canım kaçıncı gün emriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?