2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Doğru söylüyorsun canımm çok teşekkür ederim desteğin için inşallah akşam burdan güzel haberler yazarım

Ben de bu sabah 8'de prodoctor gebelik testi yaptım, transferin 7. günündeyim ama hiç kan testi yaptırmadım

Eklentiler

• 83A70B39-5C23-480E-BEC7-25E6308C4E43.jpeg
    137,9 KB · Görüntüleme: 81
Selam kızlar
Bende taze transferin 4. Günündeyim.
Hiçbir akıntım kanamam olmadı.
Regl olcak gibi ağrım oluyo belimde kasıklarımda sadece.
Test tarihim 2 ocak ama 31 inde veririm kan heralde. Kit testlerede güveneniyprum.
Aşılama da 10. Günde erken gebelik pozitif çıkmıştı. 11. Gün negatifti.

Benim transferden sonra boğazlarım kabardi, ballı, limonlu su yaptim kendime, malum bitki caylari yasak olunca =(
Benimde aklımdaki tek seçenek bu bunla geçiştirmeye çalışıcam

Koyulaşmış canım endişe etme

Ay allah korusun canım d vit falan kullanıyo musun? Kullanmıyosan başla hemen istirahat et yorma kendini çok toparlarsn hemen inş bişey olmaz
Normalde kullanıyordum dvit canım ama geçen haberlerde bu vitaminlerin faZla kullanımı zararlı diye gördüm o yüzden bıraktım doktor da vermediği için. Doktor e, b6, b12 verdi bunların faydası olurmu bilmem

Merhaba listeyi nasıl yaptınız birde başa nasıl tutturdunuz acaba bizde Ocak ayı için yapmak istiyoruz da
İlk mesajta düzenleme yapılabiliyor canım. Düzenlemeye gir mesajı

3 noktaya tıkla ve tam o 3 noktanın altındaki 4 kutucuklu simgeye tıkla

Bu kutucuklar açılacak burada aşağı doğru seçtikleriniz satır yana doğru seçtikleriniz sütun oluyor

Kızlar bugün 10. Günüm kan testi yaptırmaya gideceğim dua edin benim için de güzel haberler alayım korkuyorum bugün tekrar adet ağrılarım oldu inşallah iyiye işarettir
Ne güzel biçok kişi test veriyor bugün, çok heyecanlı, inşallah pozitif çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…