bal limon ılık suya zencefil de ekle canım şifa olur inşallah, geçmiş olsunBende kullanmam bitki çayları yeşilçay bile almıyorum eve nolur nolmaz bu dönemde. Sıcak şeyler içeyim bal limon sıcak su bari en iyisi. Transfer öncesi pcr istiyorlar birde cocid movidle iptal olursa
Daha erken bulantı için benim yok denecek kader az bulantım 7.hafta da başlıyormuşBenimde ayni sizin gibi sislik cok var 3-4 aylik gibi duruyor bulantim pek olmadi öyle
Canım benim bildiğim zaten tüp bebek doktoru kalp atışına kadar bakıyor. Yani en azından benim doktorum öyle ondan sonra yönlendiriyor başka jinekologa. Ben başka doktora geçecceğim. Ama yine de ulaşışabilir olmalı tüp bebek doktoru. Çünkü ilaçları uzun zaman kullanscağız en az 12. Haftaya kadarbenim aslında merak ettiğim ilaç tedavisi nasıl olcak, dr bilgi verecek mi daha doğrusu destek verecek mi , neye göre ne kadar süre kullanacaz vs bunlar hakkında bilgi verecekse bende kendi ilimde kontrollere devam ederim
Canım süpeeeerrr9.gün 368 çıktı birde 13.gün bugün verdim 2643 çıktı canım
Ay allah korusun canım d vit falan kullanıyo musun? Kullanmıyosan başla hemen istirahat et yorma kendini çok toparlarsn hemen inş bişey olmazBende kullanmam bitki çayları yeşilçay bile almıyorum eve nolur nolmaz bu dönemde. Sıcak şeyler içeyim bal limon sıcak su bari en iyisi. Transfer öncesi pcr istiyorlar birde cocid movidle iptal olursa
Süper canımm bence gayet normal 2 katı artmışşKızlar transferimin 10. Günü bhcg 625ti 12. Günü 1289 iki katından biraz fazla artmış normal mi böyle sizce henüz doktorumla hiç görüşemedim
Kuzucum ona takılma bence dun daha silikmıs bugun daha koyu onemlı olan o zaten 40-50 değerde ancak bu kadar koyulukta oluyo 100 ü falan gecınce bıraz daha belırgın oluyo gördüğüm kadarıylaGünaydın kızlar
Transferin 6. Günü akşam kan vermiştim biliyosunuz 42.4 çıkmıştı. Hemen 7.gün sabahı prodoctor erken gebelik testi yaptım. (Koyduğum resimdeki yukardaki) bugün sabah 8. Günüm tekrar yaptım (resimde alttaki) hiç sanki koyulaşmamış mı ya? 42 değere göre üstteki çok silik değil mi?
Ya bugün akşam kan vercem ama en az 80 olması gerekiyor o yüzden tedirgin oldum. 80 gibi bi değerde böyle silik çıkar mı diye canım. Baya stres yaptm 2 ye katlycak mı bugün diyeKuzucum ona takılma bence dun daha silikmıs bugun daha koyu onemlı olan o zaten 40-50 değerde ancak bu kadar koyulukta oluyo 100 ü falan gecınce bıraz daha belırgın oluyo gördüğüm kadarıyla
Canım 80 e ne göre normal bence öyle çok silik bı cızgı degıl zaten ıyı bence.ki dune göre koyulaşmış kimyasal olsa dune göre siliklesırdı ınsAllah 2 ye 3 e katlamıştır canım hiç stres yapmaYa bugün akşam kan vercem ama en az 80 olması gerekiyor o yüzden tedirgin oldum. 80 gibi bi değerde böyle silik çıkar mı diye canım. Baya stres yaptm 2 ye katlycak mı bugün diye
Ben hemşireye "peki ilaçlar hakkında kim bilgi verecek" dedigimde "doktorunuz karar verecek neyi ne zamana kadar kullanacağınıza" demisti. Ben de daha gitmediğim için buradaki doktoruma daha tam bilmiyorum =(benim aslında merak ettiğim ilaç tedavisi nasıl olcak, dr bilgi verecek mi daha doğrusu destek verecek mi , neye göre ne kadar süre kullanacaz vs bunlar hakkında bilgi verecekse bende kendi ilimde kontrollere devam ederim
Çok sağol canım, aminnnn inşallah dua ederken hep sizlere isteyenlerede ediyorum herkes sağlıkla alsın bu güzel haberiCanım süpeeeerrrdarısı bize inş
Canım ben sana şöyle diyim benim 9.gün 368 çıktı ya normal kaset testim çok silikti düşün. 11.gün az daha kızardı 13.gün dün son kez yaptım elimde artınca yapayım dedim tam kızardı. Beta yeni kana karışıp idrara geçiyor ya normaldir silik çıkması bile güzelGünaydın kızlar
Transferin 6. Günü akşam kan vermiştim biliyosunuz 42.4 çıkmıştı. Hemen 7.gün sabahı prodoctor erken gebelik testi yaptım. (Koyduğum resimdeki yukardaki) bugün sabah 8. Günüm tekrar yaptım (resimde alttaki) hiç sanki koyulaşmamış mı ya? 42 değere göre üstteki çok silik değil mi?
Benim doktor normal takip yapmıyor ama kese kalp bakacak sonrası başka dr malesef. İlaçlarım için 12.haftaya kadar devam kesmiyorsun dediler canım belki fikir olur söylemek istedimbenim aslında merak ettiğim ilaç tedavisi nasıl olcak, dr bilgi verecek mi daha doğrusu destek verecek mi , neye göre ne kadar süre kullanacaz vs bunlar hakkında bilgi verecekse bende kendi ilimde kontrollere devam ederim
Ay eveg aslında çok takmam lazım canım yaaa bi önceki transferimdeki düşüğümde beta artışım hep saçma sapandı aynısı olcak diye korkuyorum ondan bu kadar tedirginim. 22 Aralıkta 42ydi doktorum 2 gün sonra aynı saatte yine ver dedi bugğn akşam vercem kanı ama kalbim küt küt zaman geçmiyorCanım ben sana şöyle diyim benim 9.gün 368 çıktı ya normal kaset testim çok silikti düşün. 11.gün az daha kızardı 13.gün dün son kez yaptım elimde artınca yapayım dedim tam kızardı. Değer yeni kana karışıp idrara geçiyor ya normaldir silik çıkması bile güzelhemşirede 8.günden sonra karışıyor demişti. Sen takip edeceksen kaset testle et ama 10.gün direkt kan ver canım belli olur artık artışın inşallah güzel sağlıkla ilerler
YaaaAy eveg aslında çok takmam lazım canım yaaa bi önceki transferimdeki düşüğümde beta artışım hep saçma sapandı aynısı olcak diye korkuyorum ondan bu kadar tedirginim. 22 Aralıkta 42ydi doktorum 2 gün sonra aynı saatte yine ver dedi bugğn akşam vercem kanı ama kalbim küt küt zaman geçmiyor
Doğrudur henüz erken inşallah hepimiz sağ sağlim kavuşalım evlatlarımızaDaha erken bulantı için benim yok denecek kader az bulantım 7.hafta da başlıyormuş
çok teşekkür ederim bilgi içinCanım benim bildiğim zaten tüp bebek doktoru kalp atışına kadar bakıyor. Yani en azından benim doktorum öyle ondan sonra yönlendiriyor başka jinekologa. Ben başka doktora geçecceğim. Ama yine de ulaşışabilir olmalı tüp bebek doktoru. Çünkü ilaçları uzun zaman kullanscağız en az 12. Haftaya kadar
anladım canım çok sağolBen hemşireye "peki ilaçlar hakkında kim bilgi verecek" dedigimde "doktorunuz karar verecek neyi ne zamana kadar kullanacağınıza" demisti. Ben de daha gitmediğim için buradaki doktoruma daha tam bilmiyorum =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?