2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bende kullanmam bitki çayları yeşilçay bile almıyorum eve nolur nolmaz bu dönemde. Sıcak şeyler içeyim bal limon sıcak su bari en iyisi. Transfer öncesi pcr istiyorlar birde cocid movidle iptal olursa
bal limon ılık suya zencefil de ekle canım şifa olur inşallah, geçmiş olsun

Günaydın kızlar
Transferin 6. Günü akşam kan vermiştim biliyosunuz 42.4 çıkmıştı. Hemen 7.gün sabahı prodoctor erken gebelik testi yaptım. (Koyduğum resimdeki yukardaki) bugün sabah 8. Günüm tekrar yaptım (resimde alttaki) hiç sanki koyulaşmamış mı ya? 42 değere göre üstteki çok silik değil mi?

Eklentiler

• 79EE6DCD-82C9-403B-B634-0F6DC8C67817.jpeg
    145,4 KB · Görüntüleme: 78
benim aslında merak ettiğim ilaç tedavisi nasıl olcak, dr bilgi verecek mi daha doğrusu destek verecek mi , neye göre ne kadar süre kullanacaz vs bunlar hakkında bilgi verecekse bende kendi ilimde kontrollere devam ederim
Canım benim bildiğim zaten tüp bebek doktoru kalp atışına kadar bakıyor. Yani en azından benim doktorum öyle ondan sonra yönlendiriyor başka jinekologa. Ben başka doktora geçecceğim. Ama yine de ulaşışabilir olmalı tüp bebek doktoru. Çünkü ilaçları uzun zaman kullanscağız en az 12. Haftaya kadar

Bende kullanmam bitki çayları yeşilçay bile almıyorum eve nolur nolmaz bu dönemde. Sıcak şeyler içeyim bal limon sıcak su bari en iyisi. Transfer öncesi pcr istiyorlar birde cocid movidle iptal olursa
Ay allah korusun canım d vit falan kullanıyo musun? Kullanmıyosan başla hemen istirahat et yorma kendini çok toparlarsn hemen inş bişey olmaz

Kuzucum ona takılma bence dun daha silikmıs bugun daha koyu onemlı olan o zaten 40-50 değerde ancak bu kadar koyulukta oluyo 100 ü falan gecınce bıraz daha belırgın oluyo gördüğüm kadarıyla

Kuzucum ona takılma bence dun daha silikmıs bugun daha koyu onemlı olan o zaten 40-50 değerde ancak bu kadar koyulukta oluyo 100 ü falan gecınce bıraz daha belırgın oluyo gördüğüm kadarıyla
Ya bugün akşam kan vercem ama en az 80 olması gerekiyor o yüzden tedirgin oldum. 80 gibi bi değerde böyle silik çıkar mı diye canım. Baya stres yaptm 2 ye katlycak mı bugün diye

Ya bugün akşam kan vercem ama en az 80 olması gerekiyor o yüzden tedirgin oldum. 80 gibi bi değerde böyle silik çıkar mı diye canım. Baya stres yaptm 2 ye katlycak mı bugün diye
Canım 80 e ne göre normal bence öyle çok silik bı cızgı degıl zaten ıyı bence.ki dune göre koyulaşmış kimyasal olsa dune göre siliklesırdı ınsAllah 2 ye 3 e katlamıştır canım hiç stres yapma

benim aslında merak ettiğim ilaç tedavisi nasıl olcak, dr bilgi verecek mi daha doğrusu destek verecek mi , neye göre ne kadar süre kullanacaz vs bunlar hakkında bilgi verecekse bende kendi ilimde kontrollere devam ederim
Ben hemşireye "peki ilaçlar hakkında kim bilgi verecek" dedigimde "doktorunuz karar verecek neyi ne zamana kadar kullanacağınıza" demisti. Ben de daha gitmediğim için buradaki doktoruma daha tam bilmiyorum =(

Canım ben sana şöyle diyim benim 9.gün 368 çıktı ya normal kaset testim çok silikti düşün. 11.gün az daha kızardı 13.gün dün son kez yaptım elimde artınca yapayım dedim tam kızardı. Beta yeni kana karışıp idrara geçiyor ya normaldir silik çıkması bile güzelhemşirede 8.günden sonra karışıyor demişti. Sen takip edeceksen kaset testle et ama 10.gün direkt kan ver canım belli olur artık artışın inşallah güzel sağlıkla ilerler

Benim doktor normal takip yapmıyor ama kese kalp bakacak sonrası başka dr malesef. İlaçlarım için 12.haftaya kadar devam kesmiyorsun dediler canım belki fikir olur söylemek istedim

Ay eveg aslında çok takmam lazım canım yaaa bi önceki transferimdeki düşüğümde beta artışım hep saçma sapandı aynısı olcak diye korkuyorum ondan bu kadar tedirginim. 22 Aralıkta 42ydi doktorum 2 gün sonra aynı saatte yine ver dedi bugğn akşam vercem kanı ama kalbim küt küt zaman geçmiyor

Yaaa anlıyorum canım bende öyleyim sakin kalmaya ve olumsuzu düşünmemeye çalış bak neyi çağırırsan etkilenirsin güzel şeyler olacak diye düşün neticede değerin düşse öyle belirgin çıkmazdı ikinci testin ama henüz çok yeni olduğu için öyle çıkmıştır. İnanıyorum artmıştır

Merhaba kızlar transfer oldugumdan ber kadınlar kulubuyle kafayı bozdum diyebilirm herşeyin cvbı var resmen. Bugun 10. Günüm kan tahlili vericem ama dünden beri vucudumda var olan bütün ağrılar bitti sanki hiçbişeyim yok bütün gece uyumadım da inşallah bugun güzel haber alalbilirim. Benim merakım prolaktini yüksek olan var mıydı aranızda? Transferden sonra dostinexe devam eden var mı

çok teşekkür ederim bilgi için

Ben hemşireye "peki ilaçlar hakkında kim bilgi verecek" dedigimde "doktorunuz karar verecek neyi ne zamana kadar kullanacağınıza" demisti. Ben de daha gitmediğim için buradaki doktoruma daha tam bilmiyorum =(
anladım canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…