Sonucunuz ne cıktı acaba ben 6. Gnden itibaren yapıyorum silik çıkıyor kan vermedim henüzBenim öyleydi canım kasık batması çoktu bel ağrısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucunuz ne cıktı acaba ben 6. Gnden itibaren yapıyorum silik çıkıyor kan vermedim henüzBenim öyleydi canım kasık batması çoktu bel ağrısıyla
anladım canım bende öyle yapıcam inşallahBenim doktorum takip yapmıyor zaten birde bana da uzak aynı ilde olsakta kendi aracımızla 1 saatlik mesafede. O yüzden bulunduğum yerde devam edicem nasip olursa inşallah
aynenSanada hayırlı olsun canım ne güzel birlikte bekliycez test gününü
evet işte benimde aklımı kurcalayan o, ilaç kısmı nasıl olacak çok komplike bi durum olursa durumu riske atmamak adına kendi doktorumuzda devam etmek daha mantıklı olacakBende bulunduğum ılden farklı ılde Tedavı görüyorum pozıtıf olursa ınsAllah ne yapsam dıye çok kararsızım en azından ılacları bırakana kadar kendı doktorumda devam etmek ıstıyorum doktorum ne derse artık
Bende 2 Aralıkda trasfer oldum daha hiç ultrason gitmedimEvet canim cünkü bende 3 Aralik transfer oldum ve kalp atisini duymadim
Haftaya anca duyabilecegim insallah
Merhaba sonucunuz çıktı mı ne olduKızlar benim bugün 8. Günüm , 3. Gün embriyosuydu. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzgünüm. Ne diyorsunuz pozitife dönme ihtimali var mı ?
Evet canim kestik ilaclari 5-6 gun dusuk kanamasi devam edecek bir bucuk ay kadar adet olacaksin döngün normale dönecektir dedi o zaman gideceğimAllah sabrını versin inşallah canım sana da ne güzel ilk adetle gel demiş bana da ilk adetle gel dedi sanırım kürtaj olmayacağı için ilaçları kestin mi sende adet olmak için?
Ben pazartesi gitmiştim kanamam olmuştu kese görülmüştü fakat daha küçüktü yoksa gitmiyordum haftaya gidecektim senin belirtilerin varmı mide bulantısı vs.Bende 2 Aralıkda trasfer oldum daha hiç ultrason gitmedim
Merhaba , bugün kan testi verdim maalesef sonuç negatifMerhaba sonucunuz çıktı mı ne oldu
Hayırlısı olsun inşallah bidaki sefere tutar emriyo kaliten nasildiMerhaba , bugün kan testi verdim maalesef sonuç negatif
3. Gün embriyosuydu. 1 tanesi iyi kalite diğeri orta kaliteydiHayırlısı olsun inşallah bidaki sefere tutar emriyo kaliten nasildi
Ee niye tutmamış ki kalitesi de iyiymiş sordun mu hocaya sebeb ne3. Gün embriyosuydu. 1 tanesi iyi kalite diğeri orta kaliteydi
9.gün 368 çıktı birde 13.gün bugün verdim 2643 çıktı canımSonucunuz ne cıktı acaba ben 6. Gnden itibaren yapıyorum silik çıkıyor kan vermedim henüz
Arada bulantı oluyor hafif kasıklarım karnım belim cok agrıyor şişkinlik trasferden beli hiç gitmedi sizin varmı bulantıBen pazartesi gitmiştim kanamam olmuştu kese görülmüştü fakat daha küçüktü yoksa gitmiyordum haftaya gidecektim senin belirtilerin varmı mide bulantısı vs.
Bu sizin isteginize bağlı, ben de sizinle ayni durumdayım pozitifi gördüğümde tüp bebek hemsiresi kontrollere ister bizde ister yaşadığınız yerde devam edin dedi, ben de yaşadığım yerde devam etmeye karar verdim (=kızlar bişey sorucam, ben bulunduğum ilden başka yerde tedavi görüyorum sanırım aramızda var böyle yapan, Allah nasip eder pozitifi gördüğümüzde kontrollere bulunduğunuz şehirden mi devam edeceksiniz yoksa tüp bebek dr una mı
Benim transferden sonra boğazlarım kabardi, ballı, limonlu su yaptim kendime, malum bitki caylari yasak olunca =(Akşam üzerinden beri boğazımda yanma var kızlar durdum durdum bu ay hasta olmıyım birde ya napsam
Benimde ayni sizin gibi sislik cok var 3-4 aylik gibi duruyor bulantim pek olmadi öyleArada bulantı oluyor hafif kasıklarım karnım belim cok agrıyor şişkinlik trasferden beli hiç gitmedi sizin varmı bulantı
benim aslında merak ettiğim ilaç tedavisi nasıl olcak, dr bilgi verecek mi daha doğrusu destek verecek mi , neye göre ne kadar süre kullanacaz vs bunlar hakkında bilgi verecekse bende kendi ilimde kontrollere devam ederimBu sizin isteginize bağlı, ben de sizinle ayni durumdayım pozitifi gördüğümde tüp bebek hemsiresi kontrollere ister bizde ister yaşadığınız yerde devam edin dedi, ben de yaşadığım yerde devam etmeye karar verdim (=