2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar bugün transferin 11. Günü kan verdim 2.5 çıktı dr 2 gün sonra tekrar ver dedi. Böyle olup değeri artan oldumu

Benim doktorum takip yapmıyor zaten birde bana da uzak aynı ilde olsakta kendi aracımızla 1 saatlik mesafede. O yüzden bulunduğum yerde devam edicem nasip olursa inşallah
anladım canım bende öyle yapıcam inşallah

evet işte benimde aklımı kurcalayan o, ilaç kısmı nasıl olacak çok komplike bi durum olursa durumu riske atmamak adına kendi doktorumuzda devam etmek daha mantıklı olacak

Allah sabrını versin inşallah canım sana da ne güzel ilk adetle gel demiş bana da ilk adetle gel dedi sanırım kürtaj olmayacağı için ilaçları kestin mi sende adet olmak için?
Evet canim kestik ilaclari 5-6 gun dusuk kanamasi devam edecek bir bucuk ay kadar adet olacaksin döngün normale dönecektir dedi o zaman gideceğim

Ben pazartesi gitmiştim kanamam olmuştu kese görülmüştü fakat daha küçüktü yoksa gitmiyordum haftaya gidecektim senin belirtilerin varmı mide bulantısı vs.
Arada bulantı oluyor hafif kasıklarım karnım belim cok agrıyor şişkinlik trasferden beli hiç gitmedi sizin varmı bulantı

Bu sizin isteginize bağlı, ben de sizinle ayni durumdayım pozitifi gördüğümde tüp bebek hemsiresi kontrollere ister bizde ister yaşadığınız yerde devam edin dedi, ben de yaşadığım yerde devam etmeye karar verdim (=

benim aslında merak ettiğim ilaç tedavisi nasıl olcak, dr bilgi verecek mi daha doğrusu destek verecek mi , neye göre ne kadar süre kullanacaz vs bunlar hakkında bilgi verecekse bende kendi ilimde kontrollere devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…