- 10 Ekim 2021
- 1.678
- 3.155
- 83
Inşallah, iyi düşünün iyi olsun (=Insallah benim de kalinlasir. 8. Gun 6.5 mm olctu, yumurta daha kucuk, kalinlasir korkma dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah, iyi düşünün iyi olsun (=Insallah benim de kalinlasir. 8. Gun 6.5 mm olctu, yumurta daha kucuk, kalinlasir korkma dedi
Insallah canim cok icten isterim senin icinİnşallah bana da nasip olur canım Ocak denemem de bana da 2 tane 4 aa transfer edeceklermiş
Henüz bilmiyorum canim haftaya insallah Kadin doktoruma gidicem hayirlisi olsun2 binlere nasıl hızlı arttı çoğul mu acaba sizin gebelik :))
Evet ama adetin 20.günü yapıldıTransfer yapildi mi?
Cevap icin cok tesekkurler:)Evet ama adetin 20.günü yapıldı
hayırlı olsun benimde aynı gün saat 15.00 teKızlar doktorum aradı pazartesi sabah 9 da transferim varr çok heycanlıyım
Bu sefer olucak inşallahhh
Allah sabrını versin inşallah canım sana da ne güzel ilk adetle gel demiş bana da ilk adetle gel dedi sanırım kürtaj olmayacağı için ilaçları kestin mi sende adet olmak için?Canim cok geçmiş olsun benim de ilk denememdi 6. Haftada iki gun önce düşük yaptım keseyi bebeği görmüştük kalp atisini duymak nasip olmadi. Doktorum bana da ilk adet olduğunda gel dedi dondurulmuş embriyom var tutunma sansi daha yuksek dedi sabirla bekliyorm
Benim doktorum takip yapmıyor zaten birde bana da uzak aynı ilde olsakta kendi aracımızla 1 saatlik mesafede. O yüzden bulunduğum yerde devam edicem nasip olursa inşallahkızlar bişey sorucam, ben bulunduğum ilden başka yerde tedavi görüyorum sanırım aramızda var böyle yapan, Allah nasip eder pozitifi gördüğümüzde kontrollere bulunduğunuz şehirden mi devam edeceksiniz yoksa tüp bebek dr una mı
Sanada hayırlı olsun canım ne güzel birlikte bekliycez test gününühayırlı olsun benimde aynı gün saat 15.00 te
Canım geçen gün bende öyleydim hasta olmuyum diye çabalarken hasta oldum bol bol ılık su iç ben bitki çayları içmekten biraz korktum bi sakıncası olur diye en iyisi ılık ballı su ve sütAkşam üzerinden beri boğazımda yanma var kızlar durdum durdum bu ay hasta olmıyım birde ya napsam
Canım ben transferi türkiyede olucam tutarsa eger yurtdışında yasadıgım için orda normal bi jinekologa gidicemkızlar bişey sorucam, ben bulunduğum ilden başka yerde tedavi görüyorum sanırım aramızda var böyle yapan, Allah nasip eder pozitifi gördüğümüzde kontrollere bulunduğunuz şehirden mi devam edeceksiniz yoksa tüp bebek dr una mı
Bende kullanmam bitki çayları yeşilçay bile almıyorum eve nolur nolmaz bu dönemde. Sıcak şeyler içeyim bal limon sıcak su bari en iyisi. Transfer öncesi pcr istiyorlar birde cocid movidle iptal olursaCanım geçen gün bende öyleydim hasta olmuyum diye çabalarken hasta oldum bol bol ılık su iç ben bitki çayları içmekten biraz korktum bi sakıncası olur diye en iyisi ılık ballı su ve süt
Birde kapsül c vitamini kullandım
Allah korusun canım ya sen bol bol sıcak su iç kendine gelirsinBende kullanmam bitki çayları yeşilçay bile almıyorum eve nolur nolmaz bu dönemde. Sıcak şeyler içeyim bal limon sıcak su bari en iyisi. Transfer öncesi pcr istiyorlar birde cocid movidle iptal olursa
Bende bulunduğum ılden farklı ılde Tedavı görüyorum pozıtıf olursa ınsAllah ne yapsam dıye çok kararsızım en azından ılacları bırakana kadar kendı doktorumda devam etmek ıstıyorum doktorum ne derse artıkkızlar bişey sorucam, ben bulunduğum ilden başka yerde tedavi görüyorum sanırım aramızda var böyle yapan, Allah nasip eder pozitifi gördüğümüzde kontrollere bulunduğunuz şehirden mi devam edeceksiniz yoksa tüp bebek dr una mı
Benim öyleydi canım kasık batması çoktu bel ağrısıylaBenim bugun 9. Günüm aşşşırı derecede sırt agrım var adet olacakmısım gibi hissediyorum kasıklarım da cok agrıyo Boyle olan var mı