• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

kızlar bişey sorucam, ben bulunduğum ilden başka yerde tedavi görüyorum sanırım aramızda var böyle yapan, Allah nasip eder pozitifi gördüğümüzde kontrollere bulunduğunuz şehirden mi devam edeceksiniz yoksa tüp bebek dr una mı

Canim cok geçmiş olsun benim de ilk denememdi 6. Haftada iki gun önce düşük yaptım keseyi bebeği görmüştük kalp atisini duymak nasip olmadi. Doktorum bana da ilk adet olduğunda gel dedi dondurulmuş embriyom var tutunma sansi daha yuksek dedi sabirla bekliyorm
Allah sabrını versin inşallah canım sana da ne güzel ilk adetle gel demiş bana da ilk adetle gel dedi sanırım kürtaj olmayacağı için ilaçları kestin mi sende adet olmak için?

kızlar bişey sorucam, ben bulunduğum ilden başka yerde tedavi görüyorum sanırım aramızda var böyle yapan, Allah nasip eder pozitifi gördüğümüzde kontrollere bulunduğunuz şehirden mi devam edeceksiniz yoksa tüp bebek dr una mı
Benim doktorum takip yapmıyor zaten birde bana da uzak aynı ilde olsakta kendi aracımızla 1 saatlik mesafede. O yüzden bulunduğum yerde devam edicem nasip olursa inşallah

Akşam üzerinden beri boğazımda yanma var kızlar durdum durdum bu ay hasta olmıyım birde ya napsam 😒

Akşam üzerinden beri boğazımda yanma var kızlar durdum durdum bu ay hasta olmıyım birde ya napsam 😒
Canım geçen gün bende öyleydim hasta olmuyum diye çabalarken hasta oldum bol bol ılık su iç ben bitki çayları içmekten biraz korktum bi sakıncası olur diye en iyisi ılık ballı su ve süt
Birde kapsül c vitamini kullandım

Canım ben transferi türkiyede olucam tutarsa eger yurtdışında yasadıgım için orda normal bi jinekologa gidicem

Benim bugun 9. Günüm aşşşırı derecede sırt agrım var adet olacakmısım gibi hissediyorum kasıklarım da cok agrıyo Boyle olan var mı

Canım geçen gün bende öyleydim hasta olmuyum diye çabalarken hasta oldum bol bol ılık su iç ben bitki çayları içmekten biraz korktum bi sakıncası olur diye en iyisi ılık ballı su ve süt
Birde kapsül c vitamini kullandım
Bende kullanmam bitki çayları yeşilçay bile almıyorum eve nolur nolmaz bu dönemde. Sıcak şeyler içeyim bal limon sıcak su bari en iyisi. Transfer öncesi pcr istiyorlar birde cocid movidle iptal olursa 😬

Bende kullanmam bitki çayları yeşilçay bile almıyorum eve nolur nolmaz bu dönemde. Sıcak şeyler içeyim bal limon sıcak su bari en iyisi. Transfer öncesi pcr istiyorlar birde cocid movidle iptal olursa 😬
Allah korusun canım ya sen bol bol sıcak su iç kendine gelirsin

Screenshot_2022-12-23-20-37-34-489_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2022-12-23-20-37-34-489_com.android.chrome.jpg arkdaslar bu değer iyimi sizce yakin zaman da transferim olacak

Bende bulunduğum ılden farklı ılde Tedavı görüyorum pozıtıf olursa ınsAllah ne yapsam dıye çok kararsızım en azından ılacları bırakana kadar kendı doktorumda devam etmek ıstıyorum doktorum ne derse artık

Merhaba hanımlar adetime 8 gün kala kan testi yaptırdım 1.20 çıktı doktor 4 gün sonra yine yaptır dedi yükselirmi bilginiz varmı

Back