İnşallah canım hayırlısı çok üzgünümKuzum biliyorum biz ne desekte senin üzüntün değişmeyecek ama inşallah bundan sonra ki gebeliğin sağlıklı ilerlerdemekki bebişin vakti bu ay değilmiş bak benim de önceki iki kimyasal dan sonra ilk defa sağlıklı ilerleyen gebeliğim oluştu sakın umudunu kaybetme benim bu üçüncü transferimdi Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah keseyide kalbide duyucaksın canımAynen kuzum artık vermicem kanı inşallah 10 gün sonra güzel haberler alırım
Bugün 5 haftalıksın 10 gün sonra 6-7 haftalık olcaksın. Bu haftada kalp atışı oluşuyor. Görülebilir yani ama göremezsen bile stres olma sonradan da görülebilirKuzum ben bugün 5+0 oldum 4 kere kan testi yaptırdık 7 Aralık ta transfer olmuştum yani bugün transfer sonrası 16. gün 10 gün sonra yinede mi görülmeye bilir kalp atışı
İnşallah kuzum İnşallahBugün 5 haftalıksın 10 gün sonra 6-7 haftalık olcaksın. Bu haftada kalp atışı oluşuyor. Görülebilir yani ama göremezsen bile stres olma sonradan da görülebilir
Evet canim cünkü bende 3 Aralik transfer oldum ve kalp atisini duymadimKuzum ben bugün 5+0 oldum 4 kere kan testi yaptırdık 7 Aralık ta transfer olmuştum yani bugün transfer sonrası 16. gün 10 gün sonra yinede mi görülmeye bilir kalp atışı
9,9 benimTransfer olan arkadaslarim, adetin 9.-10. Gunu rahminizin kalinligi kac mm idi?
12.gün baktırmışım onu söyleyebilirim 12mm.ymiş benim rahim kalınlığım (=Transfer olan arkadaslarim, adetin 9.-10. Gunu rahminizin kalinligi kac mm idi?
hadı ınsallaaahh, yavrun sımsıkı tutunsun sanaKızlar doktorum aradı pazartesi sabah 9 da transferim varr çok heycanlıyım
Bu sefer olucak inşallahhh
11.günümde kontrolde 7küsür çıkmıştıTransfer olan arkadaslarim, adetin 9.-10. Gunu rahminizin kalinligi kac mm idi?
Insallah benim de kalinlasir. 8. Gun 6.5 mm olctu, yumurta daha kucuk, kalinlasir korkma dedi12.gün baktırmışım onu söyleyebilirim 12mm.ymiş benim rahim kalınlığım (=
Transfer yapildi mi?11.günümde kontrolde 7küsür çıkmıştı
Evet canim cok güzel artmis normal degerlerin benimde seninkine yakin cikmistiKızlar transferimin 10. Günü bhcg 625ti 12. Günü 1289 iki katından biraz fazla artmış normal mi böyle sizce henüz doktorumla hiç görüşemedim
2 binlere nasıl hızlı arttı çoğul mu acaba sizin gebelik :))Evet canim cok güzel artmis normal degerlerin benimde seninkine yakin cikmisti
9. gün 516
11. gün 2223
Ay gözüm aydın canımKızlar doktorum aradı pazartesi sabah 9 da transferim varr çok heycanlıyım
Bu sefer olucak inşallahhh
İnşallah bana da nasip olur canım Ocak denemem de bana da 2 tane 4 aa transfer edeceklermiş2 tane 5. gün 5aa Embryo transfer oldum canim
Benimde 41.69 çıktı 6. GündeKızlar 42.7 çıktııınasıl sizce 6.güne göre
Canim cok geçmiş olsun benim de ilk denememdi 6. Haftada iki gun önce düşük yaptım keseyi bebeği görmüştük kalp atisini duymak nasip olmadi. Doktorum bana da ilk adet olduğunda gel dedi dondurulmuş embriyom var tutunma sansi daha yuksek dedi sabirla bekliyormAmin inşallah rabbim isteyen uğraşan çabalayan emek veren maddi manevi yorulan buradaki herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ben elimden gelen her şeyi yaptım ilk denemem di bundan önce 4 aylıkken kalbi durduğu için bebeği kaybettim inşallah bundan sonraki bebeğimi kucağıma almayı nasip eder rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?