• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Hayırlı mübarek olanı dilemek gerekiyormus.
Üzülme 7 yıllık tedavi sonunda 9. Tüp bebek transferinde 2019 yılında kızıma kavuştum.
ssubat 2022 tekrar anne olmayı nasip ettı Allahim bana. Bu defa supriz bir şekilde tedaviz geldi.
Simdi kucağımda uyutuyorum.
İnsallah sizlerin de olacak.
Asla pes etme dualarınızı doğru edin.
Rabbim bizi korktuklarımızdan emin. Umduklarımıza nail eylesin inşallah
Teşekkür ederim, çok güzel yazmışsınız.

Merhaba bugün benim 8. Günüm sabah yine idrar testi yapmıştım negatif. Sonra koyu renk kanamam oldu doktor test istedi ve 2 tane progesteron dex yaptı. Şimdilik bi akıntı yok ama tam adet günüm oyüzden olmadı diye düşünüyorum ☹😢

Ben canım 8. Haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum nisan ayında. Şuan 3. Denememde tekrar pozitif aldm inş sağlıklı ilerlerde bu sefer
İnşallah canım 🙏🏻 dr ilaçları kes 10 gün içinde regli ile düşer dedi regli 5. Günü tekrar gideceğim yeniden süreci başlatmak için ama öncesin de 2. Ye hsg çekilecek sorun yoksa Ocak da tekrar transfer olucam inşallah kanama bekliyorum şimdi 3. Deneme de kaç embriyo koydu kaliteleri neydi

Geçmiş olsun =( Nasıl ogrendiniz? Beta mı artmadı? Kaçıncı haftadaydiniz? Anlatmak isterseniz tabiiki... Hakkinizda hayırlısı olsun, üzüleceksiniz elbet ama çok perişan etmeyin kendinizi lütfen =(
Betam 8. Günden 12. Güne kadar 2 kat düzenli arttı tüm gebelik belirtilerim de oldu kese de 5. Hafta da gözükmüştü 6 mm di tek embriyo 5bc kalite dondurulmuş transferdi son bir kaç gün belirtilerim kaybolunca bir terslik olduğunu anlamıştım zaten göğüslerimin hassasiyeti geçmişti ağrı acı gitmişti 7. Hafta da olmam gerekirken kese 5+4 de boş kalmış regli bekliyorum düşmesi için Allah sabır versin tekrar deneyeceğiz

Ben yaptim canim
6 ay önce yine tüp bebek tedavisi pozitif olup bos gebelik yasadim
Simdi tekrar pozitif 5. denemem
Hic morelini bozma ve pes etme saglikli degilmis demek ki
Şuan ki pozitif denemen de kaç embriyo transfer oldun canım bir de kalitesi nedir

Kaç haftalık canım şuanda hiçbirşey gözükmedimi
Şuan 7. Hafta dedi dr canım normal de yolk ya da bebeğe ait ufak da olsa bir şey görmeliyiz ama kesen 5+4 de kalmış içi de boş dedi ilaçları kes regli olacaksın düşer küçük kese boyun büyümemiş zaten dedi 5bc kalite olduğu için belki olmamış olabilir dedi tekrar deneyeceğiz bakalım önce regliden sonra hsg çekileceğim tekrar bakılacak normalse her şey Ocak da tekrar transfer deneyeceğiz inş çok üzgünüm Allah sabrını versin

Betam 8. Günden 12. Güne kadar 2 kat düzenli arttı tüm gebelik belirtilerim de oldu kese de 5. Hafta da gözükmüştü 6 mm di tek embriyo 5bc kalite dondurulmuş transferdi son bir kaç gün belirtilerim kaybolunca bir terslik olduğunu anlamıştım zaten göğüslerimin hassasiyeti geçmişti ağrı acı gitmişti 7. Hafta da olmam gerekirken kese 5+4 de boş kalmış regli bekliyorum düşmesi için Allah sabır versin tekrar deneyeceğiz
Allah sabır versin, hayırlısı olsun =( Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Allah sabır versin, hayırlısı olsun =( Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Amin inşallah rabbim isteyen uğraşan çabalayan emek veren maddi manevi yorulan buradaki herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ben elimden gelen her şeyi yaptım ilk denemem di bundan önce 4 aylıkken kalbi durduğu için bebeği kaybettim inşallah bundan sonraki bebeğimi kucağıma almayı nasip eder rabbim 🙏🏻

İnşallah canım 🙏🏻 dr ilaçları kes 10 gün içinde regli ile düşer dedi regli 5. Günü tekrar gideceğim yeniden süreci başlatmak için ama öncesin de 2. Ye hsg çekilecek sorun yoksa Ocak da tekrar transfer olucam inşallah kanama bekliyorum şimdi 3. Deneme de kaç embriyo koydu kaliteleri neydi
Canım banada kürtajdan sonra histereskopi yapıldı. Ben embriyoları bu sefer ngs ye gönderdim. 4 embriyom 5.güne ulaşmıştı. İçlerinden sadece 2 tanesi (5ab ve 3bb kaliteleri) sağlıklı geldi. 2 side transfer edildi. Seni çok iyi anlıyorum çok zor bi süreç biz burda ne desek boş aynı şeyleri yaşadığım için biliyorm. Ama inan sonra iyi ki olmamış diyosun. Çünkü sağlıksız olan embriyo ne yaparsan yap düşüyor. Ben doktorumdan habersiz 4 kere proluton vuruldum çocuğum düşmesin diye. Evet düşmedi ama noldu kalbi durdu. Rabbim seviyormuş ki bizi sonlandırdı gebeliğimizi. Sağlıksız olup doğursak Allah korusun ömür boyu üzülceğiz, onun yerinde 1 hafta 10 gün 1 ay üzülelim daha iyi diye düşünüyorum. Elbet vakti saati var hepimiz o günü bekliyoruz. Rabbim bidaha yaşatmasın ve inşallah bundan sonraki denemende daha sağlklı güzel bir hamilelikle sağlıkla sağlıklı çocuğunu kucağına alırsn inşallah ♥️

Canım banada kürtajdan sonra histereskopi yapıldı. Ben embriyoları bu sefer ngs ye gönderdim. 4 embriyom 5.güne ulaşmıştı. İçlerinden sadece 2 tanesi (5ab ve 3bb kaliteleri) sağlıklı geldi. 2 side transfer edildi. Seni çok iyi anlıyorum çok zor bi süreç biz burda ne desek boş aynı şeyleri yaşadığım için biliyorm. Ama inan sonra iyi ki olmamış diyosun. Çünkü sağlıksız olan embriyo ne yaparsan yap düşüyor. Ben doktorumdan habersiz 4 kere proluton vuruldum çocuğum düşmesin diye. Evet düşmedi ama noldu kalbi durdu. Rabbim seviyormuş ki bizi sonlandırdı gebeliğimizi. Sağlıksız olup doğursak Allah korusun ömür boyu üzülceğiz, onun yerinde 1 hafta 10 gün 1 ay üzülelim daha iyi diye düşünüyorum. Elbet vakti saati var hepimiz o günü bekliyoruz. Rabbim bidaha yaşatmasın ve inşallah bundan sonraki denemende daha sağlklı güzel bir hamilelikle sağlıkla sağlıklı çocuğunu kucağına alırsn inşallah ♥️
Ne güzel yazmışsın canım aslında doğru diyorsun yaşadığımız her şey de var bir hayır 🙏🏻

Bende aynı durumdayım da doktorunuz mu ikinci adeti beklemenizi söyledi ilk adette olmuyor mu acaba birde doğal siklıs nedir ☺️
Merhaba, ilk adet duzensiz geldigi icin tercih edilmiyor. Opudan yaklasik 7-10 gun sonra adet oluyorsunuz. Bir sonraki adete kadar rahim ve yumurtaliklar dinleniyor.

Dogal siklus, ilac kullanmadan yapilan transfer. Normal dongu takip ediliyor, rahim kendi kendine kalinlasiyor, vucudun o ay urettigi yumurta bekleniyor ve o ayki yumurta catlayinca transfer yapiliyor. Yani vucut o ay urettigu yumurta dollenmis ve yerlesmis gibi kandiriliyor. Buna dogal siklusta transfer deniyor.

Back