• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Merhaba, ilk adet duzensiz geldigi icin tercih edilmiyor. Opudan yaklasik 7-10 gun sonra adet oluyorsunuz. Bir sonraki adete kadar rahim ve yumurtaliklar dinleniyor.

Dogal siklus, ilac kullanmadan yapilan transfer. Normal dongu takip ediliyor, rahim kendi kendine kalinlasiyor, vucudun o ay urettigi yumurta bekleniyor ve o ayki yumurta catlayinca transfer yapiliyor. Yani vucut o ay urettigu yumurta dollenmis ve yerlesmis gibi kandiriliyor. Buna dogal siklusta transfer deniyor.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim sanırım bende ikinci adette gideceğim ilk adet istiyordum ama sağlıklı olan ikinci adet gibi

Şuan 7. Hafta dedi dr canım normal de yolk ya da bebeğe ait ufak da olsa bir şey görmeliyiz ama kesen 5+4 de kalmış içi de boş dedi ilaçları kes regli olacaksın düşer küçük kese boyun büyümemiş zaten dedi 5bc kalite olduğu için belki olmamış olabilir dedi tekrar deneyeceğiz bakalım önce regliden sonra hsg çekileceğim tekrar bakılacak normalse her şey Ocak da tekrar transfer deneyeceğiz inş çok üzgünüm Allah sabrını versin
Hayırlısı canım benim ya demekki daha zamanı değilmiş inşallah ocakta çok güzel bir bebek gelicek sana 🤲🏼💕

Amin inşallah rabbim isteyen uğraşan çabalayan emek veren maddi manevi yorulan buradaki herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ben elimden gelen her şeyi yaptım ilk denemem di bundan önce 4 aylıkken kalbi durduğu için bebeği kaybettim inşallah bundan sonraki bebeğimi kucağıma almayı nasip eder rabbim 🙏🏻
Embriyolarına pgt yaptırdınmı canım

Selam kızlar transfere hazırlanıyorum adetin 13. Günü lh 7,5 çıktı e2 82 doğal siklus yapılacak dedi doktorum sizce transfer ne kadar zaman sonra olur 🙏🏼
rahim kalınlığı ve yumurta büyüklüğü kaç bnde dağal olcam bugün muayenem var.benimde 11. günüm bügünüm inşallah doğalda kolay olur. peki dr çatlatma iğnesi vurulacakmı size

Günaydın kizceler gece kan verdim 542 den 1000 e çıkmış HCG benim biraz moralim bozuldu tam iki kat değil diye ama doktorum iyi olduğunu söyledi kan verme daha dedi 10 gün sonra muayene ye git dedi bu süre de uzun geldi aslında acaba 10 gün sonra hem kese hem bebek hem kalp atışı hepsi bir arada görülür mü sizce 😕

Betam 8. Günden 12. Güne kadar 2 kat düzenli arttı tüm gebelik belirtilerim de oldu kese de 5. Hafta da gözükmüştü 6 mm di tek embriyo 5bc kalite dondurulmuş transferdi son bir kaç gün belirtilerim kaybolunca bir terslik olduğunu anlamıştım zaten göğüslerimin hassasiyeti geçmişti ağrı acı gitmişti 7. Hafta da olmam gerekirken kese 5+4 de boş kalmış regli bekliyorum düşmesi için Allah sabır versin tekrar deneyeceğiz
Canım bende evde düşük yaptım reglıyle atılmadı benım normal düşük yaptım ilaçları kestıkten 5 gun sonra falan demekki senın daha küçük benim 6+5 te kalmıştı erkenken düşük yapman daha iyi benim cok zor oldu, kanamam 1 ay sürdü. En azından küçük haftada düşük yapmışsın benım gibi zorlanmıcakeın🤲

Günaydın kizceler gece kan verdim 542 den 1000 e çıkmış HCG benim biraz moralim bozuldu tam iki kat değil diye ama doktorum iyi olduğunu söyledi kan verme daha dedi 10 gün sonra muayene ye git dedi bu süre de uzun geldi aslında acaba 10 gün sonra hem kese hem bebek hem kalp atışı hepsi bir arada görülür mü sizce 😕
6. Haftada kalp atısı duyulmaya başlıyo canım💕

Moraliniz bozulmasin, 2 kat zorunlu bir değer değil, minimum %65 diyor internette ve sizinki bunu sağlamış zaten (= bana da son verdigim kan degil ondan öncekinde demislerdi 10gun sonra kese gormeye gidebilirsiniz diye, ben dayanamayip dün yine verdim, salı 10 gun oluyor, tahminimce kalp atışı daha duyulmaz sadece kese görünür diye düşünüyorum.

Bence de artık kan verme kendini strrse sokma canım. Genelde böyle 10 gün sonra çağırıyorlar sanırım hem kalp atışı içinde

Merhaba kızlar 9. Gün değerim 17.21 çıkmıştı bugün kan verdim tekrar 9.42 dusmus 😔
Kuzum biliyorum biz ne desekte senin üzüntün değişmeyecek ama inşallah bundan sonra ki gebeliğin sağlıklı ilerler 🤲 demekki bebişin vakti bu ay değilmiş bak benim de önceki iki kimyasal dan sonra ilk defa sağlıklı ilerleyen gebeliğim oluştu sakın umudunu kaybetme benim bu üçüncü transferimdi Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲

10. gün cok erken canim kalp atisi icin kese görüle bilir altan ici tam görülmeye bilir ama bebek varmi yokmu diye anca 6. haftadan itibaren görülür

10. gün cok erken canim kalp atisi icin kese görüle bilir altan ici tam görülmeye bilir ama bebek varmi yokmu diye anca 6. haftadan itibaren görülür
Kuzum ben bugün 5+0 oldum 4 kere kan testi yaptırdık 7 Aralık ta transfer olmuştum yani bugün transfer sonrası 16. gün 10 gün sonra yinede mi görülmeye bilir kalp atışı 😇

Back