• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kuzum biliyorum biz ne desekte senin üzüntün değişmeyecek ama inşallah bundan sonra ki gebeliğin sağlıklı ilerler 🤲 demekki bebişin vakti bu ay değilmiş bak benim de önceki iki kimyasal dan sonra ilk defa sağlıklı ilerleyen gebeliğim oluştu sakın umudunu kaybetme benim bu üçüncü transferimdi Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
İnşallah canım hayırlısı çok üzgünüm

Kuzum ben bugün 5+0 oldum 4 kere kan testi yaptırdık 7 Aralık ta transfer olmuştum yani bugün transfer sonrası 16. gün 10 gün sonra yinede mi görülmeye bilir kalp atışı 😇
Bugün 5 haftalıksın 10 gün sonra 6-7 haftalık olcaksın. Bu haftada kalp atışı oluşuyor. Görülebilir yani ama göremezsen bile stres olma sonradan da görülebilir☺️

Kuzum ben bugün 5+0 oldum 4 kere kan testi yaptırdık 7 Aralık ta transfer olmuştum yani bugün transfer sonrası 16. gün 10 gün sonra yinede mi görülmeye bilir kalp atışı 😇
Evet canim cünkü bende 3 Aralik transfer oldum ve kalp atisini duymadim
Haftaya anca duyabilecegim insallah ☺️❤️

Amin inşallah rabbim isteyen uğraşan çabalayan emek veren maddi manevi yorulan buradaki herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ben elimden gelen her şeyi yaptım ilk denemem di bundan önce 4 aylıkken kalbi durduğu için bebeği kaybettim inşallah bundan sonraki bebeğimi kucağıma almayı nasip eder rabbim 🙏🏻
Canim cok geçmiş olsun benim de ilk denememdi 6. Haftada iki gun önce düşük yaptım keseyi bebeği görmüştük kalp atisini duymak nasip olmadi. Doktorum bana da ilk adet olduğunda gel dedi dondurulmuş embriyom var tutunma sansi daha yuksek dedi sabirla bekliyorm

Back