- 25 Aralık 2021
- 162
- 59
- 28
- 29
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim sanırım bende ikinci adette gideceğim ilk adet istiyordum ama sağlıklı olan ikinci adet gibiMerhaba, ilk adet duzensiz geldigi icin tercih edilmiyor. Opudan yaklasik 7-10 gun sonra adet oluyorsunuz. Bir sonraki adete kadar rahim ve yumurtaliklar dinleniyor.
Dogal siklus, ilac kullanmadan yapilan transfer. Normal dongu takip ediliyor, rahim kendi kendine kalinlasiyor, vucudun o ay urettigi yumurta bekleniyor ve o ayki yumurta catlayinca transfer yapiliyor. Yani vucut o ay urettigu yumurta dollenmis ve yerlesmis gibi kandiriliyor. Buna dogal siklusta transfer deniyor.
Hayırlısı canım benim ya demekki daha zamanı değilmiş inşallah ocakta çok güzel bir bebek gelicek sanaŞuan 7. Hafta dedi dr canım normal de yolk ya da bebeğe ait ufak da olsa bir şey görmeliyiz ama kesen 5+4 de kalmış içi de boş dedi ilaçları kes regli olacaksın düşer küçük kese boyun büyümemiş zaten dedi 5bc kalite olduğu için belki olmamış olabilir dedi tekrar deneyeceğiz bakalım önce regliden sonra hsg çekileceğim tekrar bakılacak normalse her şey Ocak da tekrar transfer deneyeceğiz inş çok üzgünüm Allah sabrını versin
Embriyolarına pgt yaptırdınmı canımAmin inşallah rabbim isteyen uğraşan çabalayan emek veren maddi manevi yorulan buradaki herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ben elimden gelen her şeyi yaptım ilk denemem di bundan önce 4 aylıkken kalbi durduğu için bebeği kaybettim inşallah bundan sonraki bebeğimi kucağıma almayı nasip eder rabbim
Merhaba kan verdiniz mi durumunuz nedir acabatransferden sonraki 13. Gün, 2. gün transfer oldum. 5. Gün embriyosu gibi düşünürsek 10. Gün oluyor. Yarın sabah kan vermeye gidecem
Hayır canım sadece opu öncesi eşim ve bana genetik test yapıldı hiçbir şey çıkmadıEmbriyolarına pgt yaptırdınmı canım
Tamam canım benim inşallah gerek kalmadan ocak ayındaki embriyon tutcakHayır canım sadece opu öncesi eşim ve bana genetik test yapıldı hiçbir şey çıkmadı
rahim kalınlığı ve yumurta büyüklüğü kaç bnde dağal olcam bugün muayenem var.benimde 11. günüm bügünüm inşallah doğalda kolay olur. peki dr çatlatma iğnesi vurulacakmı sizeSelam kızlar transfere hazırlanıyorum adetin 13. Günü lh 7,5 çıktı e2 82 doğal siklus yapılacak dedi doktorum sizce transfer ne kadar zaman sonra olur
Canım bende evde düşük yaptım reglıyle atılmadı benım normal düşük yaptım ilaçları kestıkten 5 gun sonra falan demekki senın daha küçük benim 6+5 te kalmıştı erkenken düşük yapman daha iyi benim cok zor oldu, kanamam 1 ay sürdü. En azından küçük haftada düşük yapmışsın benım gibi zorlanmıcakeınBetam 8. Günden 12. Güne kadar 2 kat düzenli arttı tüm gebelik belirtilerim de oldu kese de 5. Hafta da gözükmüştü 6 mm di tek embriyo 5bc kalite dondurulmuş transferdi son bir kaç gün belirtilerim kaybolunca bir terslik olduğunu anlamıştım zaten göğüslerimin hassasiyeti geçmişti ağrı acı gitmişti 7. Hafta da olmam gerekirken kese 5+4 de boş kalmış regli bekliyorum düşmesi için Allah sabır versin tekrar deneyeceğiz
6. Haftada kalp atısı duyulmaya başlıyo canımGünaydın kizceler gece kan verdim 542 den 1000 e çıkmış HCG benim biraz moralim bozuldu tam iki kat değil diye ama doktorum iyi olduğunu söyledi kan verme daha dedi 10 gün sonra muayene ye git dedi bu süre de uzun geldi aslında acaba 10 gün sonra hem kese hem bebek hem kalp atışı hepsi bir arada görülür mü sizce
Moraliniz bozulmasin, 2 kat zorunlu bir değer değil, minimum %65 diyor internette ve sizinki bunu sağlamış zaten (= bana da son verdigim kan degil ondan öncekinde demislerdi 10gun sonra kese gormeye gidebilirsiniz diye, ben dayanamayip dün yine verdim, salı 10 gun oluyor, tahminimce kalp atışı daha duyulmaz sadece kese görünür diye düşünüyorum.Günaydın kizceler gece kan verdim 542 den 1000 e çıkmış HCG benim biraz moralim bozuldu tam iki kat değil diye ama doktorum iyi olduğunu söyledi kan verme daha dedi 10 gün sonra muayene ye git dedi bu süre de uzun geldi aslında acaba 10 gün sonra hem kese hem bebek hem kalp atışı hepsi bir arada görülür mü sizce
Canm özelden yazdım sanarahim kalınlığı ve yumurta büyüklüğü kaç bnde dağal olcam bugün muayenem var.benimde 11. günüm bügünüm inşallah doğalda kolay olur. peki dr çatlatma iğnesi vurulacakmı size
Bence de artık kan verme kendini strrse sokma canım. Genelde böyle 10 gün sonra çağırıyorlar sanırım hem kalp atışı içindeGünaydın kizceler gece kan verdim 542 den 1000 e çıkmış HCG benim biraz moralim bozuldu tam iki kat değil diye ama doktorum iyi olduğunu söyledi kan verme daha dedi 10 gün sonra muayene ye git dedi bu süre de uzun geldi aslında acaba 10 gün sonra hem kese hem bebek hem kalp atışı hepsi bir arada görülür mü sizce
Aynen kuzum artık vermicem kanı inşallah 10 gün sonra güzel haberler alırımBence de artık kan verme kendini strrse sokma canım. Genelde böyle 10 gün sonra çağırıyorlar sanırım hem kalp atışı içinde
Kuzum biliyorum biz ne desekte senin üzüntün değişmeyecek ama inşallah bundan sonra ki gebeliğin sağlıklı ilerlerMerhaba kızlar 9. Gün değerim 17.21 çıkmıştı bugün kan verdim tekrar 9.42 dusmus
2 tane 5. gün 5aa Embryo transfer oldum canimŞuan ki pozitif denemen de kaç embriyo transfer oldun canım bir de kalitesi nedir
10. gün cok erken canim kalp atisi icin kese görüle bilir altan ici tam görülmeye bilir ama bebek varmi yokmu diye anca 6. haftadan itibaren görülürGünaydın kizceler gece kan verdim 542 den 1000 e çıkmış HCG benim biraz moralim bozuldu tam iki kat değil diye ama doktorum iyi olduğunu söyledi kan verme daha dedi 10 gün sonra muayene ye git dedi bu süre de uzun geldi aslında acaba 10 gün sonra hem kese hem bebek hem kalp atışı hepsi bir arada görülür mü sizce
Kuzum ben bugün 5+0 oldum 4 kere kan testi yaptırdık 7 Aralık ta transfer olmuştum yani bugün transfer sonrası 16. gün 10 gün sonra yinede mi görülmeye bilir kalp atışı10. gün cok erken canim kalp atisi icin kese görüle bilir altan ici tam görülmeye bilir ama bebek varmi yokmu diye anca 6. haftadan itibaren görülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?