- 23 Kasım 2022
- 418
- 508
- 18
Ben 5.gün sabah ilk idrarla kaset testte çok silik gördüm belki çift embriyo olduğu için olabilir ama sonuç doğru çıktı tutmuşBen dedım di mi sana 5. Gunde cıkmaz dıye 7. Gunde anca cıkar diye
Evet evet cıkabılıyo ama kiminin hemen tutar kiminin 1 gun sonra tutar o yuzdeb kanada farklı gunler gecebılır kuzum o yuzden en net 8. Gun falan oluyoBen 5.gün sabah ilk idrarla kaset testte çok silik gördüm belki çift embriyo olduğu için olabilir ama sonuç doğru çıktı tutmuşkiminde çıkıyor kiminde de çıkmıyordur fakat kendimde denedim saklıyorum testimi
Aynen canım valla ben çok şaşırdım iki yıldır silik bile görmediğim içinEvet evet cıkabılıyo ama kiminin hemen tutar kiminin 1 gun sonra tutar o yuzdeb kanada farklı gunler gecebılır kuzum o yuzden en net 8. Gun falan oluyo
Hayırlısıyla dığumuda nasip olsun kuzumBen 5.gün sabah ilk idrarla kaset testte çok silik gördüm belki çift embriyo olduğu için olabilir ama sonuç doğru çıktı tutmuşkiminde çıkıyor kiminde de çıkmıyordur fakat kendimde denedim saklıyorum testimi
Yap kuzum çıkar artık günün gelmiş çünküKızlar kan testi verdim sabah çıkacağını söylediler sonucun idrar testine aldım şimdi yapsam çıkar mı?
Tamam canımYap kuzum çıkar artık günün gelmiş çünkü
Hakkımızda hayırlısı olsun çok aminevettt dımı
bende regl olunca gıdecegım bakalım canım neler olacak,
hersey ıyı gıderse benımde ocak ortası olur aynı olur senınle :)
hayırlısı olsuın ınsallaahhh,
ay evet ınsallah son ertelenme olur senın ıcınde
Aminn hepimize göstersin inşallah o günleri. O kadar çok dua ediyorum ki burada mesajınu okuduğum herkesr dua ediyorum her gün gerçekten insanın başkası için ettiği dua kabul olurmuş. İsteyen kimseyi bekletmesin allah inşallahMaşallah ne güzel değeriniz rabbim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah
Ben 4. Günde çok silik görmüştüm erken gebelik testinde sonra 4 gün devam ettim gittikçe koyulaşmıştı.Ben 5.gün sabah ilk idrarla kaset testte çok silik gördüm belki çift embriyo olduğu için olabilir ama sonuç doğru çıktı tutmuşkiminde çıkıyor kiminde de çıkmıyordur fakat kendimde denedim saklıyorum testimi
Aminn inşallah Allah razı olsunAminn hepimize göstersin inşallah o günleri. O kadar çok dua ediyorum ki burada mesajınu okuduğum herkesr dua ediyorum her gün gerçekten insanın başkası için ettiği dua kabul olurmuş. İsteyen kimseyi bekletmesin allah inşallah
Idrarim gelmesini bekliyorum canım yapicam yapınca yazacağım sonucu
Idrarim gelmesini bekliyorum canım yapicam yapınca yazacağım sonucu
17.21 kan testi canım bugün 9. Gün düşük değil mi ? Tutmamış dimi
Geç döllenmedir belki canım bazılarında 12. Gün 10çıkıyor ilerleyen zamanlarda artıyor17.21 kan testi canım bugün 9. Gün düşük değil mi ? Tutmamış dimi
Kuzum bundan sonra ki artış önemli hemen üzme kendini iki gün sonra tekrar ver17.21 kan testi canım bugün 9. Gün düşük değil mi ? Tutmamış dimi
İnşallah canımGeç döllenmedir belki canım bazılarında 12. Gün 10çıkıyor ilerleyen zamanlarda artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?