İnşallah canımKuzum bundan sonra ki artış önemli hemen üzme kendini iki gün sonra tekrar ver
inşallah canımTutmamış diyemeyiz ki o zaman 0 olması lazımdı. Tutmuş hayırlı olsun 2 gün sonraki değer önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımKuzum bundan sonra ki artış önemli hemen üzme kendini iki gün sonra tekrar ver
inşallah canımTutmamış diyemeyiz ki o zaman 0 olması lazımdı. Tutmuş hayırlı olsun 2 gün sonraki değer önemli
Biraz da olsa yüksek çıkmış bence de bir umut var hakkında hayırlısı olsun canım benim17.21 kan testi canım bugün 9. Gün düşük değil mi ? Tutmamış dimi
İdrar testinde ne çıktı17.21 kan testi canım bugün 9. Gün düşük değil mi ? Tutmamış dimi
Tutmamış diyemeyiz ki o zaman 0 olması lazımdı. Tutmuş hayırlı olsun 2 gün sonraki değer önemli
Teşekkür ederim canım inşallahBiraz da olsa yüksek çıkmış bence de bir umut var hakkında hayırlısı olsun canım benim
İdrar testinde ne çıktı
Öyle çok şiddetli ağrım olduğunu söyleyemem canım umarım guzel haberler alırsınAdet olacakmış gibi ağrın varmı. Benim bugün kasıklarım çok ağrıdı sürekli değil ama ara ara ağrı saplandı benim tutmadı galiba
Gözün aydın canım5. Günümm doğru değil mii kızlar inşallah sonu güzel olur korkuyorum yaşadığım kürtaj gibi olcak diye
Hayırlı olsunKızlar dün yapmıstım bugun 7. Günüm bida yaptım testler yanlıs olabilir mi bilemiyorum
Kızlar idrar testim
Görsel gözüküyor mu acabaKızlar idrar testim
Hayır görünmüyorGörsel gözüküyor mu acaba
Paylaşıyorum ama olmuyor nedenHayır görünmüyor
Daha 2 gün var test tarihine inşallah pozitife dönerTest yaptım negatif…
Hayırlı olsun transferin inşallak ekliyorumMerhaba ben de bu ay transfer olacağım kısmetse. 23 aralıkta transferim var. 5aa 3 adet. Tek embriyo transferi yapılacak, 32 yaşındayım.
Çok geçmiş olsım rabbim tekrarını yaşatmasın inşallahKizlar ben malesef düşük yaptim bu sabah
Kan testi yapmadım insallah kan da da pozitif olurHayırlı olsun
İnşallah ama idrarda gözüken kanda her türlü gözükürKan testi yapmadım insallah kan da da pozitif olur