• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ben 5.gün sabah ilk idrarla kaset testte çok silik gördüm belki çift embriyo olduğu için olabilir ama sonuç doğru çıktı tutmuş🤭 kiminde çıkıyor kiminde de çıkmıyordur fakat kendimde denedim saklıyorum testimi☺️
Evet evet cıkabılıyo ama kiminin hemen tutar kiminin 1 gun sonra tutar o yuzdeb kanada farklı gunler gecebılır kuzum o yuzden en net 8. Gun falan oluyo

Evet evet cıkabılıyo ama kiminin hemen tutar kiminin 1 gun sonra tutar o yuzdeb kanada farklı gunler gecebılır kuzum o yuzden en net 8. Gun falan oluyo
Aynen canım valla ben çok şaşırdım iki yıldır silik bile görmediğim için🤭 9.gün bile silikti bugün meraktan yaptım adet günüm artık tamamen kızardı çıkıyor net zaten ne acelem varsa merak işte 😬

Kızlar kan testi verdim sabah çıkacağını söylediler sonucun idrar testine aldım şimdi yapsam çıkar mı?

evettt dımı :KK37:
bende regl olunca gıdecegım bakalım canım neler olacak,
hersey ıyı gıderse benımde ocak ortası olur aynı olur senınle :)
hayırlısı olsuın ınsallaahhh,
ay evet ınsallah son ertelenme olur senın ıcınde
Hakkımızda hayırlısı olsun çok amin
Allahım zorlaştırma kolaylaştır,
maddi manevi yükümüzü hafiflet 🤲

Merhabalar hanimlar pazartwsi opu oldum bugun aradilar merkezden embriyo 4 hücreye bölünmüş yarin transfer olucam sizce kalitesi nasildir kac hucreye bölünmesi lazim ?

Maşallah ne güzel değeriniz rabbim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah 🤲🏻
Aminn hepimize göstersin inşallah o günleri. O kadar çok dua ediyorum ki burada mesajınu okuduğum herkesr dua ediyorum her gün gerçekten insanın başkası için ettiği dua kabul olurmuş. İsteyen kimseyi bekletmesin allah inşallah

Ben 5.gün sabah ilk idrarla kaset testte çok silik gördüm belki çift embriyo olduğu için olabilir ama sonuç doğru çıktı tutmuş🤭 kiminde çıkıyor kiminde de çıkmıyordur fakat kendimde denedim saklıyorum testimi☺️
Ben 4. Günde çok silik görmüştüm erken gebelik testinde sonra 4 gün devam ettim gittikçe koyulaşmıştı.

Aminn hepimize göstersin inşallah o günleri. O kadar çok dua ediyorum ki burada mesajınu okuduğum herkesr dua ediyorum her gün gerçekten insanın başkası için ettiği dua kabul olurmuş. İsteyen kimseyi bekletmesin allah inşallah
Aminn inşallah Allah razı olsun 🤲🏻

Kızlar maşallaj pozitifleri gördükçe aşırı heycanlanıyorum rabbim bizede tattırsın bu duyguları
Ağrısı olan arkadaşlara sunu söylemek istiyorum 1. Transferimde adet ağrım vardı kasıklarım belim gögüslerim ağrıyodu ve pozitif sonuç aldım
2. Transferde hiçbir şekilde ağrım belirtim olmadı negatif sonuç aldım
3. Transferimde agrım sızım olursa benim için tutmuş demektir🤣🤣😂

Back