- 10 Ekim 2021
- 1.678
- 3.155
- 83
Çatlatma iğnesi gibi birsey kullanildi mi? Kullanilmadiysa neden tutmamis olsun tatlım (= 5in üstü çıkmış işte hayırlı olsun (=17.21 kan testi canım bugün 9. Gün düşük değil mi ? Tutmamış dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlatma iğnesi gibi birsey kullanildi mi? Kullanilmadiysa neden tutmamis olsun tatlım (= 5in üstü çıkmış işte hayırlı olsun (=17.21 kan testi canım bugün 9. Gün düşük değil mi ? Tutmamış dimi
Teşekkür ederim canım umarım değerim yükselirÇatlatma iğnesi gibi birsey kullanildi mi? Kullanilmadiysa neden tutmamis olsun tatlım (= 5in üstü çıkmış işte hayırlı olsun (=
Tutmuş canım hayırlı olsun endişen normal ben bile hala idrak edemedim tek duamız sağlıkla ilerlemesiTeşekkür ederim canım umarım değerim yükselir
5. Gün ebriyosu tek transfer doktorum gününe göre iyi cuma günü tekrar yapıp yükselecek mi bakalım dedi beklemedeyim bakalım idrar testide yaptım silik çıktı
Bende hala idrak edemiyorumTutmuş canım hayırlı olsun endişen normal ben bile hala idrak edemedim tek duamız sağlıkla ilerlemesi
Teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun canım inşallah katlanarak Artar değerin
Amin inşallah kahve akıntı da hala devam ediyor ağrı falan yok sadece belim ağrıdı bi ara hepsi adet göstergesi aslındaDaha 2 gün var test tarihine inşallah pozitife döner
Benimde kesildi valla bende korkuyorumBende de var ama bugün kesildi korkuyorum, daha önce böyle düşük yaptım
Progestan iğne ve fitil verdi dr .cuma kontrolBenimde kesildi valla bende korkuyorum
Kaç tane ngs li embrıyo transfer ettiler?
1ngs Li embriyo transferi .test pozitif 5 +5 haftalık gebe oluyorum . Ama sevinemiyorum çünkü lekelenmem vardı dağa bugün hiç gelmedi . İşin açıkçası kendimi herşeye hazırlıyorum . Çünkü beni iyi görmesi gereken 11 yaşında genetik yürüyemeyen bana muhtaç olan bi oğlum var.Senle aynıyız bende 1 Aralık'ta transfer oldum 4 haftalık hamileyim, neler hissediyorsun
Sizin ilk gebelik galiba heyecanlısınız ne güzel .Senle aynıyız bende 1 Aralık'ta transfer oldum 4 haftalık hamileyim, neler hissediyorsun
KanamAnız kesildimi benim kesildi . Sonu hayır olsun sağlıkla gelsinler geleceklerse İnşaallahSizin ilk gebelik galiba heyecanlısınız ne güzel .
Aslında ilk değil bir tane düştü, çokta heyecanlı sayılmam biraz stresliyimSizin ilk gebelik galiba heyecanlısınız ne güzel .
Kanamam kesildi keseyi gördüm, Çarşamba kalp atışına gideceğim bakalım neler olacakKanamAnız kesildimi benim kesildi . Sonu hayır olsun sağlıkla gelsinler geleceklerse İnşaallah
Günaydın kuzum evet koyulasiyor canımKızlar günaydın testim koyulaşmış değil mi? Üstteki dün yaptığım testim. Alltakini yeni yaptm
Seninkide mi böyle olmuştu canmmmGünaydın kuzum evet koyulasiyor canım