• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Çatlatma iğnesi gibi birsey kullanildi mi? Kullanilmadiysa neden tutmamis olsun tatlım (= 5in üstü çıkmış işte hayırlı olsun (=
Teşekkür ederim canım umarım değerim yükselir
5. Gün ebriyosu tek transfer doktorum gününe göre iyi cuma günü tekrar yapıp yükselecek mi bakalım dedi beklemedeyim bakalım idrar testide yaptım silik çıktı

Teşekkür ederim canım umarım değerim yükselir
5. Gün ebriyosu tek transfer doktorum gününe göre iyi cuma günü tekrar yapıp yükselecek mi bakalım dedi beklemedeyim bakalım idrar testide yaptım silik çıktı
Tutmuş canım hayırlı olsun🥰🙏🏻 endişen normal ben bile hala idrak edemedim tek duamız sağlıkla ilerlemesi🙏🏻

Kızlar ben pazartesi transfer oldum bugün gözümü açamıyorum. Tansiyon düşüklüğü gibi bi an yaşadım sonra toparlayamadım. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?

Kaç tane ngs li embrıyo transfer ettiler?
Senle aynıyız bende 1 Aralık'ta transfer oldum 4 haftalık hamileyim, neler hissediyorsun
1ngs Li embriyo transferi .test pozitif 5 +5 haftalık gebe oluyorum . Ama sevinemiyorum çünkü lekelenmem vardı dağa bugün hiç gelmedi . İşin açıkçası kendimi herşeye hazırlıyorum . Çünkü beni iyi görmesi gereken 11 yaşında genetik yürüyemeyen bana muhtaç olan bi oğlum var.

Ben istediğim duyguyu yaşamaktan korkuyorum .hep bi olumsuzluğa kendimi alıştırıyorum beyin kendini bu şekilde adapte etmiş . Nötür(0) duygu . Ama yinede rabbim neylerse güzel eyler.

Kızlar günaydın testim koyulaşmış değil mi? Üstteki dün yaptığım testim. Alltakini yeni yaptm

Eklentiler

• AB64052A-466B-49A8-A77E-57E0805A8D80.jpeg
    AB64052A-466B-49A8-A77E-57E0805A8D80.jpeg
    119,4 KB · Görüntüleme: 52
Back