Benimde 7.gunum canım bende de oldu bende adet olacam sanırım cumartesi test günümdü benimde. Çamaşırında mı gördün yoksa peceteye silince mı ? Bir de progestan dex ya da fıtil kullanıyor musun ?Şimdi doktorumla görüştüm canımı sıktı biraz net bisi konuşmadı adet olabilirsin dedi istersen Bi kan ver dedi eşimden haber bekliyorum bugün yada yarın kan vereceğim aşırı moralim bozulduburadan görsel atsam kızlar iğrenir misin birde siz baksanız lekelenmeme az Bi lekelenme tam anlamıyorum ben bu konuda ilk denemem 9. Günüm bugun
Canım lekelenme ye neden bu kadar takildin ama bak herkes diyor yaşayanlar diyor kırmızı aktif kanama ise sıkıntılı ama kahve pembe renklerindeyse sıkıntı yok doktoruna ne dedin de sana âdet olabilirsin dedi onu da anlamadım çok saçma bir yorum yapmış doktorun sıkma canını ama imkanın varsa kan testi yaptır bugün için rahatlasınŞimdi doktorumla görüştüm canımı sıktı biraz net bisi konuşmadı adet olabilirsin dedi istersen Bi kan ver dedi eşimden haber bekliyorum bugün yada yarın kan vereceğim aşırı moralim bozulduburadan görsel atsam kızlar iğrenir misin birde siz baksanız lekelenmeme az Bi lekelenme tam anlamıyorum ben bu konuda ilk denemem 9. Günüm bugun
Progestan fitil kullanıyorum canım birde progestan igneBenimde 7.gunum canım bende de oldu bende adet olacam sanırım cumartesi test günümdü benimde. Çamaşırında mı gördün yoksa peceteye silince mı ? Bir de progestan dex ya da fıtil kullanıyor musun ?
Sorma canım doktorum strese soktu zaten benide yarın regl tarihim olduğunu söyledim bugün transferimin 9. Gunu olduğunu söyledim net konuşamam dedi adette olabilir dediCanım lekelenme ye neden bu kadar takildin ama bak herkes diyor yaşayanlar diyor kırmızı aktif kanama ise sıkıntılı ama kahve pembe renklerindeyse sıkıntı yok doktoruna ne dedin de sana âdet olabilirsin dedi onu da anlamadım çok saçma bir yorum yapmış doktorun sıkma canını ama imkanın varsa kan testi yaptır bugün için rahatlasın
evettt dımıPapatyam suremiz herşey de aynı gidiyor seninle .benim de tahmini adetim o civarda olacakpazar günü son doğum kontrol hapıni içtim bitti adet bekliyorum kistim girmişse yada bu adetle gitmiş olursa Ocak ortası benim de transferim olur .
Umarım bu son erteleme olmuş olur bı daha aksilik olmaz
Ben dedım di mi sana 5. Gunde cıkmaz dıye 7. Gunde anca cıkar diyeÇatlatma iğnesi hiç olmadım canmmminşallah öyledir
Bak kuzum benim lekelenme olmadı ama regl sancısı yoğun olduğu dönemler oldu ama hiç aklıma regl olacam diye getirmedim çünkü ağrılar lekelenmeler olabilir bu süreçte bir ton hormon ilacı kullanıyoruz sen elinden geldiğince pozitif düşün iyi düşün bence yerleşme kanaması olabilir seninki sonuçta aktif kanama değil evde de test yapsan çıkar artıkSorma canım doktorum strese soktu zaten benide yarın regl tarihim olduğunu söyledim bugün transferimin 9. Gunu olduğunu söyledim net konuşamam dedi adette olabilir dedi
Bak kuzum benim lekelenme olmadı ama regl sancısı yoğun olduğu dönemler oldu ama hiç aklıma regl olacam diye getirmedim çünkü ağrılar lekelenmeler olabilir bu süreçte bir ton hormon ilacı kullanıyoruz sen elinden geldiğince pozitif düşün iyi düşün bence yerleşme kanaması olabilir seninki sonuçta aktif kanama değil evde de test yapsan çıkar artık
Müthiş bir haber kuzum İnşallah sağlıklı ilerlerKızlar 10. Günüm değerim 625 çıktı henüz doktorumla görüşmedim. Hala inanamıyorum. Allahım hepimziin hayırlı sonuçlar almasını nasip etsin inşallah
İnşallah canımm benimMüthiş bir haber kuzum İnşallah sağlıklı ilerler❤
Canım kasık ağrısı bel ağrısı felan var mı bende de dün aynısı oldu ala afet olacakmışım gibiydim bugün ağrılar da kesildi kanama felan da gelmediŞimdi lavaboya girince gördüm çok çok az açık kahve sarı karışımı leke vardı çok az ama yarın adet günüm
Kan testi vermeye gidiyorum canım vana dua edin olur muBak kuzum benim lekelenme olmadı ama regl sancısı yoğun olduğu dönemler oldu ama hiç aklıma regl olacam diye getirmedim çünkü ağrılar lekelenmeler olabilir bu süreçte bir ton hormon ilacı kullanıyoruz sen elinden geldiğince pozitif düşün iyi düşün bence yerleşme kanaması olabilir seninki sonuçta aktif kanama değil evde de test yapsan çıkar artık
Bak kuzum benim lekelenme olmadı ama regl sancısı yoğun olduğu dönemler oldu ama hiç aklıma regl olacam diye getirmedim çünkü ağrılar lekelenmeler olabilir bu süreçte bir ton hormon ilacı kullanıyoruz sen elinden geldiğince pozitif düşün iyi düşün bence yerleşme kanaması olabilir seninki sonuçta aktif kanama değil evde de test yapsan çıkar artık
Hiçbir belirti yok canim sadece açık kahve renk geldi kan vermeye geldim şimdiCanım kasık ağrısı bel ağrısı felan var mı bende de dün aynısı oldu ala afet olacakmışım gibiydim bugün ağrılar da kesildi kanama felan da gelmedi
Insallah canım hepimizin güzel haberler alması dileğiyleİnşallah pozitif sonucu alırsın canım
Maşallah ne güzel değeriniz rabbim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallahKızlar 10. Günüm değerim 625 çıktı henüz doktorumla görüşmedim. Hala inanamıyorum. Allahım hepimziin hayırlı sonuçlar almasını nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?