- 28 Eylül 2021
- 208
- 175
- 23
- 31
Cuma sabah gideceğimKan ne zaman verecektin canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma sabah gideceğimKan ne zaman verecektin canım?
Insallah canım ilk denemem benimde hiç bir sorunumuz yok... sizin tutmadı mı anlayamadım tam olarakHiiççç öyle düşünmeyin. Biz eşimle 8.-9. Günlerde 3. Transferi konuşuyorduk. Biraz dinlenirsin baharda mı başlarız falan diye muhabbetler dönüyordu. O kadar bir şey hissetmedim. Nasipte varsa olur Allahın izniyle. İlk transferimde yaptım bunu olmadı olmadı diye gezdim 13 gün. Hakkaten olmadı. İnşallah olmuştur seninde
Papatyam suremiz herşey de aynı gidiyor seninle .benim de tahmini adetim o civarda olacak pazar günü son doğum kontrol hapıni içtim bitti adet bekliyorum kistim girmişse yada bu adetle gitmiş olursa Ocak ortası benim de transferim olur .adet beklıyorum kuzum,
28 aralıkta olcam sanırım
Canım benim amh senden düşük 0.54 5 tane yumurta toplandı 2 tanesi dollendi biri sollandi olmadı diğeri 2.gun donduruldu dün transfer oldum senin yumurta sayın çok iyi hiç kafaya takma güzel sonuçlar alırsın inşallahdoktoruma ısrarla sordum e2 neden bakmıyorsun diye senin gibi hastalarda bakmaya gerek yok dedi yumurtların gayet iyi dedi ama sayısı az geldi işte bu yumurtalar boş cıkıyor ya neden boş cıkıyor. bu arada benim amh 1.80 bir doktor menopoz da demişti bana
Şimdi lavaboya girince gördüm çok çok az açık kahve sarı karışımı leke vardı çok az ama yarın adet günümBugün 9. Günüm hiç birsey hissetmiyorum içimden sürekli tutmadığı geçiyor cuma günü kan vereceğim
Kızlar sizce adet mi olucam bugün 9. Günüm yarın adetin ilk günü yoksa yerleşme mi ? Çok az açık kahve sarımsı lekelenme var çok az amaŞimdi lavaboya girince gördüm çok çok az açık kahve sarı karışımı leke vardı çok az ama yarın adet günüm
Benim ilkte tutmadı. Ama çok negatiftim her anlamda. Şimdi 2. Pozitif 7 haftalığız. Ama meğer o tutmuşken o kadar belirti hissetmeyince plan yapıyorduk 3. Ne zaman başlarız falan diyeInsallah canım ilk denemem benimde hiç bir sorunumuz yok... sizin tutmadı mı anlayamadım tam olarak
İlaçları kullandığın sürece adet olmazsın. Adet bekleme. Ama adet ağrısı çok olur o zamanlar. Belirti konusu da o kadar değişken kii… yerleşme mi değil mi günü gelmeden anlamak zorKızlar sizce adet mi olucam bugün 9. Günüm yarın adetin ilk günü yoksa yerleşme mi ? Çok az açık kahve sarımsı lekelenme var çok az ama
Allah analı babalı büyütsün canım şimdidenBenim ilkte tutmadı. Ama çok negatiftim her anlamda. Şimdi 2. Pozitif 7 haftalığız. Ama meğer o tutmuşken o kadar belirti hissetmeyince plan yapıyorduk 3. Ne zaman başlarız falan diye
Bakalım bekleyeyim biraz çoğalır mi acaba çok az vardı çünküİlaçları kullandığın sürece adet olmazsın. Adet bekleme. Ama adet ağrısı çok olur o zamanlar. Belirti konusu da o kadar değişken kii… yerleşme mi değil mi günü gelmeden anlamak zor
Kahvemsi açık krem pembe akıntılar kötü değilmiş genel olarak. Hatta günde 2 ped kan geldi gene de normal dedi doktor sıkıntı yok diyen birini okudum ben. Bende hiç hiç olmadı keseyi falan gördük sonra estrofem 4 kullanıyordum. Sonra 2 ye düşürdü. Ondan sonra başladı az az bir şeyler. Normalmiş estrofem azaltma sonrası mesela. İlerde o da aklında bulunsunBakalım bekleyeyim biraz çoğalır mi acaba çok az vardı çünkü
Kahvemsi açık krem pembe akıntılar kötü değilmiş genel olarak. Hatta günde 2 ped kan geldi gene de normal dedi doktor sıkıntı yok diyen birini okudum ben. Bende hiç hiç olmadı keseyi falan gördük sonra estrofem 4 kullanıyordum. Sonra 2 ye düşürdü. Ondan sonra başladı az az bir şeyler. Normalmiş estrofem azaltma sonrası mesela. İlerde o da aklında
İnşallah seninledir de testin göstermemiştir kanda görürsün umarım canımCuma sabah gideceğim
İnşallah arkadaşım12 hafta öyle çabuk gecio ki sasiricaksiniz.4 haftası gitti bile
6+4 teydi canim kese görünmüştu kalp atisini duymaya gidecektik bu sabah kanama olunca gittik düşmüştüÇok geçmiş olsun canım kaç haftalık ti ki kese görünmüş muydu Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Benin de aynı yarın adet günüm ve aynı lekelenme oldu. Test yaptın mı sen?Kızlar sizce adet mi olucam bugün 9. Günüm yarın adetin ilk günü yoksa yerleşme mi ? Çok az açık kahve sarımsı lekelenme var çok az ama
İnşallah öyledir ama erken testte göstermeme imkanı yoktur herhalde o yüzden umutsuzumİnşallah seninledir de testin göstermemiştir kanda görürsün umarım canım
Şimdi doktorumla görüştüm canımı sıktı biraz net bisi konuşmadı adet olabilirsin dedi istersen Bi kan ver dedi eşimden haber bekliyorum bugün yada yarın kan vereceğim aşırı moralim bozuldu buradan görsel atsam kızlar iğrenir misin birde siz baksanız lekelenmeme az Bi lekelenme tam anlamıyorum ben bu konuda ilk denemem 9. Günüm bugunBenin de aynı yarın adet günüm ve aynı lekelenme oldu. Test yaptın mı sen?