• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Hiiççç öyle düşünmeyin. Biz eşimle 8.-9. Günlerde 3. Transferi konuşuyorduk. Biraz dinlenirsin baharda mı başlarız falan diye muhabbetler dönüyordu. O kadar bir şey hissetmedim. Nasipte varsa olur Allahın izniyle. İlk transferimde yaptım bunu olmadı olmadı diye gezdim 13 gün. Hakkaten olmadı. İnşallah olmuştur seninde🤲🏻
Insallah canım ilk denemem benimde hiç bir sorunumuz yok... sizin tutmadı mı anlayamadım tam olarak

adet beklıyorum kuzum,
28 aralıkta olcam sanırım :KK200:
Papatyam suremiz herşey de aynı gidiyor seninle .benim de tahmini adetim o civarda olacak 😄 pazar günü son doğum kontrol hapıni içtim bitti adet bekliyorum kistim girmişse yada bu adetle gitmiş olursa Ocak ortası benim de transferim olur .
Umarım bu son erteleme olmuş olur bı daha aksilik olmaz

doktoruma ısrarla sordum e2 neden bakmıyorsun diye senin gibi hastalarda bakmaya gerek yok dedi yumurtların gayet iyi dedi ama sayısı az geldi işte bu yumurtalar boş cıkıyor ya neden boş cıkıyor. bu arada benim amh 1.80 bir doktor menopoz da demişti bana
Canım benim amh senden düşük 0.54 5 tane yumurta toplandı 2 tanesi dollendi biri sollandi olmadı diğeri 2.gun donduruldu dün transfer oldum senin yumurta sayın çok iyi hiç kafaya takma güzel sonuçlar alırsın inşallah

Bugün 9. Günüm hiç birsey hissetmiyorum içimden sürekli tutmadığı geçiyor 😔 cuma günü kan vereceğim
Şimdi lavaboya girince gördüm çok çok az açık kahve sarı karışımı leke vardı çok az ama yarın adet günüm

Şimdi lavaboya girince gördüm çok çok az açık kahve sarı karışımı leke vardı çok az ama yarın adet günüm
Kızlar sizce adet mi olucam bugün 9. Günüm yarın adetin ilk günü yoksa yerleşme mi ? Çok az açık kahve sarımsı lekelenme var çok az ama

Kızlar sizce adet mi olucam bugün 9. Günüm yarın adetin ilk günü yoksa yerleşme mi ? Çok az açık kahve sarımsı lekelenme var çok az ama
İlaçları kullandığın sürece adet olmazsın. Adet bekleme. Ama adet ağrısı çok olur o zamanlar. Belirti konusu da o kadar değişken kii… yerleşme mi değil mi günü gelmeden anlamak zor 🙃

Bakalım bekleyeyim biraz çoğalır mi acaba çok az vardı çünkü
Kahvemsi açık krem pembe akıntılar kötü değilmiş genel olarak. Hatta günde 2 ped kan geldi gene de normal dedi doktor sıkıntı yok diyen birini okudum ben. Bende hiç hiç olmadı keseyi falan gördük sonra estrofem 4 kullanıyordum. Sonra 2 ye düşürdü. Ondan sonra başladı az az bir şeyler. Normalmiş estrofem azaltma sonrası mesela. İlerde o da aklında bulunsun

Kahvemsi açık krem pembe akıntılar kötü değilmiş genel olarak. Hatta günde 2 ped kan geldi gene de normal dedi doktor sıkıntı yok diyen birini okudum ben. Bende hiç hiç olmadı keseyi falan gördük sonra estrofem 4 kullanıyordum. Sonra 2 ye düşürdü. Ondan sonra başladı az az bir şeyler. Normalmiş estrofem azaltma sonrası mesela. İlerde o da aklında

Kızlarr bugün 10. Günüm kan verdim bekliyorum. 5. Günden beri idrarda pozitif görüyordum kan beni üzmez inşallah, bana da dua edin çok heyecanlıyım

Benin de aynı yarın adet günüm ve aynı lekelenme oldu. Test yaptın mı sen?
Şimdi doktorumla görüştüm canımı sıktı biraz net bisi konuşmadı adet olabilirsin dedi istersen Bi kan ver dedi eşimden haber bekliyorum bugün yada yarın kan vereceğim aşırı moralim bozuldu😔 buradan görsel atsam kızlar iğrenir misin birde siz baksanız lekelenmeme az Bi lekelenme tam anlamıyorum ben bu konuda ilk denemem 9. Günüm bugun

Back