2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

  • kız

    OY: 132 47,5%
  • erkek

    OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

    OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

    OY: 3 1,1%
  • ikiz kız/erkek

    OY: 3 1,1%
  • üçüz/çoğul

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    278
O zaman size hava temizleyicisi de sart odaya :) peki cibinliksiz deliksiz uyuyabilir mi bebekler? Ben uyumazmisim annem biseyler örtermis yüzüme:)
 
O zaman size hava temizleyicisi de sart odaya :) peki cibinliksiz deliksiz uyuyabilir mi bebekler? Ben uyumazmisim annem biseyler örtermis yüzüme:)
bence alıştırmakla alakalı bu. Benim kızım her türlü seste uyurdu hiç birşey örtmeden. Hala da öyledir. tatilde bile akşam 8'de arabasında uyur biz öyle konsere falan gideriz :)
 
Ben de aynı durumdayım canım etek elbise giyiyorum bir de 2015'te aldığım 36 beden mucize bi pantolonum var zamana ve hacmime meydan okuyor resmen sürekli onu giyiyorum. Karın biraz büyümeden hamile pantolonu iyi olmaz diye düşünüyorum ama belki de oluyordur arkadaşlar söylesin. Yaz geliyo elbise falan giymeyi tercih edebilirsin daha çok.
Merhaba canım bence piknikte olmak sıkıntı değil temiz hava iyi bile gelir ama yerde olacak falan diyorsun geçen cumartesi ben aynı hatayı yaptım yerde oturdum sonra üşütme kasık ağrısı bir sürü endişe yaşadım. Bence varsa kamp sandalyesi götür bir de bacaklarına örtecek bi şal örtü bir şey ve havaya aldanıp ince giyinme gölge yerler hala soğuk olabiliyor.
 
Elbise işine bakmak daha mantıklı doğru diyorsun
 
Yay benim tam tersi hiç bencl değilim.teraxi onunki
Ben yay burcuyum esim de terazi ama hic boyle degil davranislari aksine evde bisey yapmiyim diye 4 dönüyo pesimde sürekli yardimci sagolsun. Bu burctan ziyade karakter ve yetistirilme ile ilgili ailesinde oyle görmüşse nasilsa herkes doguruyo mantigiyla size yardimci olmayabilir.
 
Kizlar bu ikili tarama testi konusunda çok kararsızım ya sizler ne düşünüyorsunuz?
Ben ultrasonda baktıktan sonra gerek görürse yaptiricam gerek görmezse yaptırmayı düşünmüyorum..3 lu 4lu yaptirmiycam ayrıntılı ultrasona giricem sadece..Sonuçta sağlıklı gebelik geçirip doğum sonrasında da kusurlar oluşabiliyor eğer her türlü aldırmayı dusunmuyorsan boşuna ne kendin strese gir nede bebeği strese sok hamileligini yasa..
Kuzum biz gittik koku hassasiyetin yoksa yanında sandalye yastık götür git hamile oldugun için kimse oturmana kalkmana bişey demez açık hava iyi geliyor bebise bişey olmaz korkma
 
Kızlar yaa hapşurunca böyle bıçak batması gibi birşey yaşıyorum böyle saniyelik ama çok korktum yaa size de oluyor mu
Bende bahar alerjisi var canım günde defalarca hapşuruyorum. Gelmesine yakın bacaklarımı topluyorum çünkü kasıkta ağrıya sebep oluyor serbest halde hapşurursam. Ama hamilelik öncesinde böyleydi bende.
 
Ya bende detayliya girerim diye düşünüyodum ama herkes girince sanki yanlış yapıyorum gibi hissediyorum. Ultrason da el ve ayakları oluşmuş her şeyi çok iyi dedi.
 
Cevaplar için sağolun kızlar. Üstüme extra bişeyler alıcam zaten kalın battaniye minder kamp sandalyesi şal götürücem aklımda
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…