- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.240
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #44.041
Ağzına emzik verip pışpış yapıyorum. Emmeyi kendi isteği ile bıraktı. Sabaha karşı 1 defa birkaç dakika emiyor sadece.Kızlar merhaba gece beslenmesinde emzirmeyen anneler nasıl yol izliyorsunuz paket devam süt veren varmı ben artık mama vermek istemiyorum fakat gece 2 kere uyanıyor
Yok yahu neredeeeeKızlar bebeleri yürüyen var mı yaa
Benim oğlum da demiyor.Her bebeğin gelişimi farklı gerçekten bizimde bugün bir yaş muayenemiz vardı. Hiç anlamlı kelime kurmadığı için çocuk gelişim uzmanına yönlendirdiler anne baba bile demiyor henüz. Bebişler bir anda hünerlerini sergiliyorlar yürürler de konuşurlarda insaAllah üzmeyin kendinizi
Benim ki 30kasimda 1 yasina girdi ve gecen ay 8250ydi olsa olsa 8500 olmustur 1 dakika oturmuyor cok hareketli kilo alamiyorMerhaba,bebeginz kac kilo,
Benimkide 9400
Ama asiri hareketli ona bagliyrm,bizimki 20sinde 1 yasinda olacak bu arada
Benimkide hic yorulmuyo ben onun pesinde bayılıyorum artik onda bi gram yorulma yok. Uyumuyo da bu enerji nasil oluyo anlamiyorumBenim ki 30kasimda 1 yasina girdi ve gecen ay 8250ydi olsa olsa 8500 olmustur 1 dakika oturmuyor cok hareketli kilo alamiyor
Uyku bizdede dogdugumuzdan beri problem son 1 2 aydir gece yarisi uyanip saatlerce uykuya dalamama basladi bide bugunde 1 de uyandi bu saat oldu hala uykuya geri dönemedi artik ben bittim o hala parmagiyla oyuncaklarini gösteriyoBenimkide hic yorulmuyo ben onun pesinde bayılıyorum artik onda bi gram yorulma yok. Uyumuyo da bu enerji nasil oluyo anlamiyorum
Ben sağarak vermeye devam ediyorum canım ama azaldı tabi gece kalkıp sağmıyorum hiç.gündüz de eskisi gibi 3 saatte bir sağamıyorum.50-60 cc çıkıyor 3 saatte sağınca.zaten önceden de 70 çıkıyordu.süt yetiyor yemek de yediği için.hatta biraz artıyor bence yılbaşından itibaren sağım aralıklarını açacağımMerhaba süt sağan çalışan anneler, sütünüz ne alemde, azalma var mı ortalama kaç cc çıkıyor bilgi verirseniz çok sevinirim
Çookk geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsınızKızlar selam. Umarım bebişlerle her şey yolundadır. Biz oğlumla hasta olduk. Ben çok kötü değilim ama bebeğim çok bitap düştü. Burnunu çekiyorum aspiratörle. Çektikten hemen sonra yeniden tıkanıyo. Meme emerken, yemek yerken ve uyurken çok huzursuz. Çünkü istediği gibi nefes alamıyor yavrucak. Nebulizatöre serum fizyolojik koyup veriyorum, düzenli olarak burnunu çekiyorum ve burnuna bir damla okaliptus yağı sürüyorum minnacık. Ama bana mısın demedi. Etkili bir burun açma yöntemi bilen var mı
Ah kuzular hasta olmasın. Onu öyle görünce mahvoluyorum
Çok üzüldümmaalesef düşükle sonuçlandı cnm
Benimkide hasta hemde diş çıkaroyo galiba köprk diş hem burnu akıyo hem salyalar hem balgamlı öksürğk. Bugün de ben hasta olmaya başlafım galiba. Nebulizatörü nasıl ne için kuşlanıyosunuz ben aldım ama kullanmayı bilmiyorumKızlar selam. Umarım bebişlerle her şey yolundadır. Biz oğlumla hasta olduk. Ben çok kötü değilim ama bebeğim çok bitap düştü. Burnunu çekiyorum aspiratörle. Çektikten hemen sonra yeniden tıkanıyo. Meme emerken, yemek yerken ve uyurken çok huzursuz. Çünkü istediği gibi nefes alamıyor yavrucak. Nebulizatöre serum fizyolojik koyup veriyorum, düzenli olarak burnunu çekiyorum ve burnuna bir damla okaliptus yağı sürüyorum minnacık. Ama bana mısın demedi. Etkili bir burun açma yöntemi bilen var mı
Nebulizatörü oğlum yine grip olduğu dönemde almıştım. Balgamlı öksürüğü vardı ,balgamını atamıyor ve boğulur gibi hırıltılı öksürüyordu. Nebulizatörü burun tıkanıklığı ya da öksürüğü çok olduğunda içine doktorun verdiği ilaçları ,izotonik su ile seyrelterek bebeğime veriyorum. İlaçla kullandığımızda işe yaradı genellikle.Benimkide hasta hemde diş çıkaroyo galiba köprk diş hem burnu akıyo hem salyalar hem balgamlı öksürğk. Bugün de ben hasta olmaya başlafım galiba. Nebulizatörü nasıl ne için kuşlanıyosunuz ben aldım ama kullanmayı bilmiyorum
İlaç dışında soğuk buhar için kullandınız mıNebulizatörü oğlum yine grip olduğu dönemde almıştım. Balgamlı öksürüğü vardı ,balgamını atamıyor ve boğulur gibi hırıltılı öksürüyordu. Nebulizatörü burun tıkanıklığı ya da öksürüğü çok olduğunda içine doktorun verdiği ilaçları ,izotonik su ile seyrelterek bebeğime veriyorum. İlaçla kullandığımızda işe yaradı genellikle.
Aslında bu bayat balık ve bayat süt ürünü için geçerli. Restoranlarda balık yanına yoğurtlu mezeler gelir mesela taze balıkta sorun olmaz. Anne sütü de taptaze zaten:) ben çok verdim balık üzerine süt bi sorun yaşamadıkKızlar bir sorum olacak.balık yedikten sonra yoğurt yemeyin falan derler ya.bebeklere balık verince anne sütü veriyor musunuz arkasından ya da nekadar süre bekliyorsunuz?bi sıkıntı yaşadınız mı bu konuda?
ilaç bittiğinde serum fizyolojik de sıkıp kullandım ama sanki daha çok tıkadı ilaçsızİlaç dışında soğuk buhar için kullandınız mı
Benimki 10 buçuk aylıktan beri yürüyo 24 ünde yaşına girecek ama pıtır pıtır bir saniye durmuyo yerinde bu aralar uykular da yok 2 saat uyutmaya çalıştım dün gece pert oluyorumKızlar bebeleri yürüyen var mı yaa
Geçmiş olsunKızlar çok hastayım tat koku yok başım ağrıyo çatlarcasına göğsüm ağrıyo öksürük de başladı her uyandığım gün iyi olacağıma faha kötü oluyorum
Çok geçmiş olsunKızlar selam. Umarım bebişlerle her şey yolundadır. Biz oğlumla hasta olduk. Ben çok kötü değilim ama bebeğim çok bitap düştü. Burnunu çekiyorum aspiratörle. Çektikten hemen sonra yeniden tıkanıyo. Meme emerken, yemek yerken ve uyurken çok huzursuz. Çünkü istediği gibi nefes alamıyor yavrucak. Nebulizatöre serum fizyolojik koyup veriyorum, düzenli olarak burnunu çekiyorum ve burnuna bir damla okaliptus yağı sürüyorum minnacık. Ama bana mısın demedi. Etkili bir burun açma yöntemi bilen var mı