- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #44.061
Geçmiş olsun canımKızlar çok hastayım tat koku yok başım ağrıyo çatlarcasına göğsüm ağrıyo öksürük de başladı her uyandığım gün iyi olacağıma faha kötü oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımKızlar çok hastayım tat koku yok başım ağrıyo çatlarcasına göğsüm ağrıyo öksürük de başladı her uyandığım gün iyi olacağıma faha kötü oluyorum
Merhaba fıstık ne güzel özet geçmişsin. Geçmiş olsun. Düzen oturtmana sevindim. Bebişle yaşam full uykusuzluk bizlerinde uyku işleri düzelmiş değil. Sağlık olsun ne yapalım değil miKızlar ben geldimm.
Yokluğumda benim oğluş 1 yaşına girdi. Evde tatlı bir kutlama yaptık.
hala yürümüyor ama dengeyi iyi kuruyor.
baba, mama, meme, ver, yok gibi birkaç anlamlı kelimesi var. benim söylediğim her şeyi de anlıyor.
5 tane dişi var.
Uykular haram modumuz hiç kapanmadı
bir yandan çalışıyorum. Haftada 4 gün pazartesiden perşembeye. 3-6-8-6 saatlik çalışmalar. kayınvalidem 2 gün destek oluyor sağ olsun diğer günler eşimle ben düzen oturttuk bir sıkıntı yok çok şükür. Evim yakın aralarda gelip emziriyorum duruma göre. 6-7 saat emzirmedğim de oluyor ama.
Aşı vs olduk rutin. Özel devlet hepsini.
bir ara bi besin dokundu vücut epey döktü sonra azalarak bitti. hangi besin bilemedim. İnek sütüyle yapılmış krep vermiştim bir parça belki de o dokundu.
Son 1 haftadır gece öksürmesi var. Doktor alerjik dedi. Şurup kullanıyorum bakalım haftaya kontrol var.
Benden haberler bu kadar.
Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir, çokça sevgiler
Ah ne hastalıkmış bee yeni yebi açıyorum gözümü sağlığımıza bin şükürGeçmiş olsun canım
Ara ara gelip özet geçmek heralde bu grubun kaderi olacak şımdı ben de aynısınu yapacam bu arada calısma saatlerın çok ıyıymıs canımKızlar ben geldimm.
Yokluğumda benim oğluş 1 yaşına girdi. Evde tatlı bir kutlama yaptık.
hala yürümüyor ama dengeyi iyi kuruyor.
baba, mama, meme, ver, yok gibi birkaç anlamlı kelimesi var. benim söylediğim her şeyi de anlıyor.
5 tane dişi var.
Uykular haram modumuz hiç kapanmadı
bir yandan çalışıyorum. Haftada 4 gün pazartesiden perşembeye. 3-6-8-6 saatlik çalışmalar. kayınvalidem 2 gün destek oluyor sağ olsun diğer günler eşimle ben düzen oturttuk bir sıkıntı yok çok şükür. Evim yakın aralarda gelip emziriyorum duruma göre. 6-7 saat emzirmedğim de oluyor ama.
Aşı vs olduk rutin. Özel devlet hepsini.
bir ara bi besin dokundu vücut epey döktü sonra azalarak bitti. hangi besin bilemedim. İnek sütüyle yapılmış krep vermiştim bir parça belki de o dokundu.
Son 1 haftadır gece öksürmesi var. Doktor alerjik dedi. Şurup kullanıyorum bakalım haftaya kontrol var.
Benden haberler bu kadar.
Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir, çokça sevgiler
Ben ilk doğumum 40+5 de .doktor iki gün daha bekleriz demişti kendi geldi . Çok bekleyince de stresden kaka yapıyorlarmış. Tehlikeli bir durum bunu sık sık kontrol ettirin.Kızlar merhabalar, ben Aralık 2023 annelerinden geliyorum,hala grubu aktif kullandığınızı görmek çok güzel, bilgisi olan yorum yapmak isteyen yaparsa çok sevinirim.
Şuan 39+5im hiçbir sancı, ağrı nişan belirtim yok, devlet hastanesi takipliyim, üç günde bir gidiyorm suan ve hiçbir sıkıntı yok Allah'a şükür. Doktorlarda 41. Haftaya kadar bekleriz ilk gebelikte normal suan dogmamasi diyor, bende artık beklemisken hicbir risk yoksa üç gün daha bekleyip 41+3te yeni yılda mi dogsa ki diye düşünmeye başladım, internette de herhangi bir sorun gözükmüyor bu konuda siz ne dersiniz? Tabi daha önce kendi gelirse gelir, bu gelmezse ve risk yoksa durumu için geçerli bir plan
Devlet hastanesı takıplıysen zaten merak etme 42yi bulur o doğum. Ben de 15 aralıkta 42 haftalık doğurmuştum.Kızlar merhabalar, ben Aralık 2023 annelerinden geliyorum,hala grubu aktif kullandığınızı görmek çok güzel, bilgisi olan yorum yapmak isteyen yaparsa çok sevinirim.
Şuan 39+5im hiçbir sancı, ağrı nişan belirtim yok, devlet hastanesi takipliyim, üç günde bir gidiyorm suan ve hiçbir sıkıntı yok Allah'a şükür. Doktorlarda 41. Haftaya kadar bekleriz ilk gebelikte normal suan dogmamasi diyor, bende artık beklemisken hicbir risk yoksa üç gün daha bekleyip 41+3te yeni yılda mi dogsa ki diye düşünmeye başladım, internette de herhangi bir sorun gözükmüyor bu konuda siz ne dersiniz? Tabi daha önce kendi gelirse gelir, bu gelmezse ve risk yoksa durumu için geçerli bir plan
Normal doğum mu yaptınız sezeryanla mi aldılar acabaDevlet hastanesı takıplıysen zaten merak etme 42yi bulur o doğum. Ben de 15 aralıkta 42 haftalık doğurmuştum.
Canım nerelerdesin yaaKızlaaarr sellllaaamm ben geldim şimdi diyeceksiniz ki bu kim ? Sedowski ben bayadır yoktum yeni gelmedim geri geldim ayy sizi de çok özledim. Grubu takip ediyordum ilk zamanlar birkaç sıkıntı vardı hesabı pasifleştirdim ama yazılanları okudum çoğunu. Benim oğluş kocaman oldu 2 aralıkta 1 yaşına girdi anamı ağlatıyor evde erkolar kapatılsııınnn nidalarıyla geziniyorum Artık aktif olcam bool bool konuşalım öpüyorum sizi ve bebişlerinizi
Canım bende senin gibi korkuyordum ama bir yakınımız böyle yaptığı için çocuk büyüyünce bile yemekte zorlanmış hepBen bebişe püre dışında bi şey verince tedirgin olurken eşimin mandalina yedirmesi şoku
12 13 saat kadar normal doğum bekledık, ilk çocuğum normal doğmuştu. Bekleme sonucu normal doğmadı, hastane normal beklemeye diretti, ben çok stres yaptım artık çocuğa bır sey olacak dıye çünkü nst de kalp atısları yavaslıyordu, buna rağmen almıyorlardı sezaryen. Sonra hastaneden kendi isteğimle ayrılıp direk özel hastaneye geçtim sezaryen oldum.Normal doğum mu yaptınız sezeryanla mi aldılar acaba
Ne boyutta veriyorsunuz? Ben de veriyorum ama bütün vermeye korkuyorum muz vs. Bir de ekmek ne veriyorsunuz ben hiç vermedim henüzCanım nerelerdesin yaa
Hoşgeldin gitme bir daha
Hepimiz aynı durumdayız
Benimki geç emeklemişti hayıflanıyordum
Şimdi hiççç durmuyor evin heryerini kurcalıyor dinlenmek oturmak imkansız
Canım bende senin gibi korkuyordum ama bir yakınımız böyle yaptığı için çocuk büyüyünce bile yemekte zorlanmış hep
Şimdi artık taneli pütürlü herşeyi veriyorum
Eline veriyorum ilk zamanlar bilmezdi ama şimdi ağzına götürüp yiyor kendisi
Sende yap mutlaka korkunu yen mutlaka
Sonra onlar zorluk çekecekler yazık
Zaten öğürerek çıkarıyorlar merak etme
Korkma ver ekmek falan eline
Herşeye alışsın zaten bebekler çabuk alışıyolar
Aldığım oyuncakları görseniz enfazla 2 dk oynuyor en uzun ve keyifli kitaplarıyla vilada seti ve elektrikli süpürge oyuncak aldım en zevkli onunla oynuyor tavsiye ederim Gerçeklerine çok salça oluyordu. Gerçi hala oluyor ama kaldirdin diye en azından ağlama krizi bitti . Daha bende almadım müzikli arabalardan fakat sesi olmayan ambulans arabası var kapılarını falan açılması hoşuna gidiyor iki de sutturuyor sonra atıyor firlatiyir. Dağıtmayı seviyor legolar yapbozlar herşey yerde dağınık olacak toplarsam gelip dağıtıyor tekrarArkadaslar ogluma sesli muzikli itfaiye polis ambulans arabasi filan almak istiyorum alip.memnun kaldiginiz markalar var mu suanda hrrseyi atip kiriyor gerci dr
Artık buralardayım canımCanım nerelerdesin yaa
Hoşgeldin gitme bir daha
Hepimiz aynı durumdayız
Benimki geç emeklemişti hayıflanıyordum
Şimdi hiççç durmuyor evin heryerini kurcalıyor dinlenmek oturmak imkansız
Canım bende senin gibi korkuyordum ama bir yakınımız böyle yaptığı için çocuk büyüyünce bile yemekte zorlanmış hep
Şimdi artık taneli pütürlü herşeyi veriyorum
Eline veriyorum ilk zamanlar bilmezdi ama şimdi ağzına götürüp yiyor kendisi
Sende yap mutlaka korkunu yen mutlaka
Sonra onlar zorluk çekecekler yazık
Zaten öğürerek çıkarıyorlar merak etme
Korkma ver ekmek falan eline
Herşeye alışsın zaten bebekler çabuk alışıyolar