- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #43.621
Doğru ya sizin öyle bi dezavantajınız var. Halledersin bir şekilde. Benim ilk gün fena geçmedi. 4 saate yakın kaldım okulda fazla mızmızlanmamış. Uykusu geldiğinde biraz huysuzluk yapmış ama sonra 1 saat 10 dk kadar uyuyabilmiş. Biberonla bıraktığım sütü istememiş. Belki süte ihtiyaç kalmaz. Bakalım.Amin canım Allah razı olsun sanada kolaylık diliyorum Okulda sağamam teneffüs yok wc ye bile gidemiyorum yardımcım yok çocukları yalnız bırakamıyorum. Geceleri sağıp ne çıkarsa onu birakicam artık. Belki süt yok diye ek gıdayı daha çok yer yaşayıp göreceğiz
Canım sakin ol. Ben de böyle günleri çok yaşadım. Biraz kendimizi kontrol edemediğimiz zamanlar oluyor üzülme. Tavsiye verebilecek durumdayım bilmem ama bebekle inatlaşmak en büyük hatamız. O an mızmızlanıyorsa bizim inatla susmasını beklememizle susmuyorlar. Bırak işini gücünü kapat ocağı al kucağına gezdir sakinleşsin sonra yine devam edersin. Böyle böyle büyüyeceklerAy kızlar
Bugün benim ufak çaplı bir sinir krizi geçirdiğim bi gün oldu
Okadar çaresi hissettimki kendimi
8.ay atağındayız
Ve malesef hiç durmuyor
Sürekli mızır mızır mızırdanıyor
Aşırı huysuz
Uyanık kaldığı süre boyunca ne şaklabanlık yapacağımı şaşırıyorum
Bugün ek gıdasını hazırlarken çıldırttı beni
Güzelce mama sandalyesine oturtuyorum önüne oyuncak koyuyorum beni izlesin diye konuşuyorum her yaptığımı anlata anlata göstere göstere
Yok Allah yok durmuyor
Mızır mızır allahım çıldırdım
Dedim ne istiyosun neeeee
O an gerçekten o ses bazen insanın en büyük aınavı oluyor mızırdanış sesi
Ağlaya ağlaya zor hazırladım
Yedirdim sonra yine aynı
Hiçbirşeyden memnun edemiyorum
Daha atağın bitmesine de 15 gün varmış
Allahım geçermi bu günler
Biz de huzura kavuşurmuyuz be analar