- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #43.221
Ben kendi tecrübemden yola çıkarak her şeyi veriyorum. Tabi çilek tahin bal gibi aşırı alerjikler hariç. İlk Bebeğimde 3 gün kuralı, blw vs çok inceledim. Şimdi 5buçuk yaşında ve kök söktürüyor yemek konusunda. İştahsız, hiçbir şey yemez. Boyu kilosu persentilin en altında, cildi ve saçları çok cansız. Şimdi bebegıme her seyı vermeye çalışıyorum. Mesela dün ezogelin çorba yaptım. Tuz ve baharatları atmadan 1 kase ayırdım, makarnayı soslamadan ayırıyorum. Kahvaltıda kendimize ne yaptıysam 3 5 lokma yıyor yanına peynırle. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadık. Sen de gözlemleyerek verebılırsın yiyecekleri. Zaten genelde hiçbiri ciddi alerjik reaksıyon vermıyor. En fazla gaz sancısı ve kızarık popo ile karşılaşıyorsun, 2 hafta sonra tekrar deneyınce artık o da olmuyorKızlar ben bu ek gıda işini beceremiyorum galiba. 3 gün kuralına göre tadım yaptjrarak ilerliyorum günde bi kere bi şey tattırıyorum çevrem diyoki her şeyi ver dpktor diyoki üç gün kuralına göre ver. Bide tarifler mamalar yapmıyorum hiç yoluna koymuş biri bana akıl versin lütfen