- 9 Nisan 2019
- 422
- 344
- 30
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #42.681
Aynen doğarken yavaş davrandı doğmak bilmedi şimdi de yetişmeye çalışıyor sanırımSenin bebiş hızlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen doğarken yavaş davrandı doğmak bilmedi şimdi de yetişmeye çalışıyor sanırımSenin bebiş hızlı
Akıllı ÇağanAynen doğarken yavaş davrandı doğmak bilmedi şimdi de yetişmeye çalışıyor sanırım
Ben konusurken gözlerime bakiyor beni dinliyoe yanina yatincada yüzume dokunuyor göz temasi kurup utaniyor sonraKızlar bebeklerinizin göz teması nasıl
Ben konuşurken bana bakıyor , gözlerine bakınca aaaa diyorum utanır gibi yapıp kafasını omzuma yada yatağa gömüyor ,--dededeee artttti- diyor ,ne yaptın sen diye tepki veriyorum( genelde kumandayı alıp basıyor TV'ye bakıyor degisiyormu diye ) oda bakıyor yuzume gülüyor kumandaya basmaya devam ediyorKızlar bebeklerinizin göz teması nasıl
Bi ara benimki de yapıyordu ama bu aralar sakin gibiKızlar ya yağız emerken memeyi öyle bi sürdürüyor ki canım yanıyor. Hem ağzıyla çekiyor hem eliyle itiyor. bağırıyorum istemeden. İyice maymun familyasına döndük. Niye çekerek emiyolr bilgisi olan var mı.
Ay benimkide öyleKızlar ya yağız emerken memeyi öyle bi sürdürüyor ki canım yanıyor. Hem ağzıyla çekiyor hem eliyle itiyor. bağırıyorum istemeden. İyice maymun familyasına döndük. Niye çekerek emiyolr bilgisi olan var mı.
Serum fizyolojik ile yıkama yapman gerekir uyumadan önce. Ben yapmazsam gecesi haram oluyor.Kızlar günaydın ya bir şey sorucam oğlum grip değil ama geceleri burnu çok tıkanıyor katı sümük olur ya o burnunu tıkıyor. Gece yatırmadan önce mutlaka kontrol ediyorum bir şey var mı diye ama yok gece uyurken oluşup burnunu tıkıyor aptal sümük ve bu yüzden gece 3 milyon kez uyanıyor temizleyim yatsın diyorum peçeteyle alıyorum ben hep peçeteyi kıvırıp alıyorum bu yüzden de kıyameti koparıyo uykusu daha da açılıyo. nedendir yaa ne yapmam gerek ?
Denicem canım beceremiyoruz onu ama tekrar bi deniyim akşamSerum fizyolojik ile yıkama yapman gerekir uyumadan önce. Ben yapmazsam gecesi haram oluyor.
Ben yıkama yapmayı beceremedim ya ilk şırıngadaki su bi yerden çıkmadıSerum fizyolojik ile yıkama yapman gerekir uyumadan önce. Ben yapmazsam gecesi haram oluyor.
Aynen ya yuttu hep yavrum o zamandan sonra daha hiç yapmadımBen yıkama yapmayı beceremedim ya ilk şırıngadaki su bi yerden çıkmadı
Ben geçen hafta hastaydım eve hemşire geldi üç gün serumuma arveles koydu.Kızlar emzirirken parol dışında agrı kesici ne alabiliriz???
Geçmiş olsun canım. Arveles içilebiliyor.Kızlar emzirirken parol dışında agrı kesici ne alabiliriz???
Ben süzgeci tencerenin üstüne yerlestiriyorum tencereye su koyuyorum süzgeci kapatacak kadar da kapak kapatıyorum buharda pişiyor sebzelerKızlar ya sebzeleri suda hasloyirym buharda değil sorun olur mu ya . Aparatım yok çünkü bide cam rendem yok şartmi ya bunlar . Napiym aliymmi ?
Eltim spiral ile hamile kaldı spirali çıkarırken bebekte düşüyormuş bazen malesefSpiral mi güven vermiyor canim ben en güvenli o diye dusunuyordum ? Hatta gidip taktiracaktim bi 5 yıllık filan
Ilk çocuğuma blw yaptım uğraştım durdum onun temizliği ile 2 yasina kadar çorbasını bile kendi yedi sonra kendi yemek istemedi 2 yasindan sonra ben yedirdim hala ben yediriyorumBen de blw yapacam. Ama şuan ben kaşıkla yogurt yediriyorum. desteksız oturmaya basladıgında hadlanmıs sebzeler ıle elmas sandalyesinde başlayacsgız. Ille blw yapacam dıye diretme nasıl ıstıyorsa bebek öyle devam. İlk oğlumda blw yaptım hiçbir şeyine karışmadım. Şuan 5 yaşında her yemeğe burun kıvıran asla yemek yemek istemeyen bir çocuk oldu. O yğzden bu sefer ben de dahil olacam beslenme düzenine. Mesela kendı yiyebilecegi şeyleri yemesıme mğsade edecem ama günlük 1 öğünü falan brn yedirecem. Bu sekılde planlıyorum. Ble yapınca kusursuz yemek yiyen, her yemeği seven, yemekte sorun çıkartmayan cocuk olmuyorlar
Arveles kullanilabiliyor mu bana hastanede seruma da parol koymuslardi arveles iciliyo cok iyi bazen başim catliyor parol fayda etmiyordaGeçmiş olsun canım. Arveles içilebiliyor.