- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #41.981
Tosuncukkk iddasini koruyo masallah bebisime5.ay kontrolüne gittik bizde. Dedim çıldırıyor bu çocuk her şeyi bozuldu. Doktor 4.ay ve 2. Yaş atağı en ağırıdır dedi. Dişlerine baktı henüz bir şey yok ama kaşınıyor. İdrarı yine kokuyor gibiydi doktorda onayladı yarın kültür vereceğiz inşallah enfeksiyon yoktur. Perşembe izmir nefrolojide ultrasonu vardı birde. En azından tahlilde yapılmış olur. 9.100 kg 66 cm olarak ölçtüler. Boyda neredeyse 1 aydır aynı. Gerçi 66 cm izmir demişti. Belki ilk ölçtüleri yanlıştır bilemiyorum.
Oturtuyorum ben canım , çok hoşuna gidiyor , kafasını hala tam tutamıyor ama destekli 5 10 dk duruyorKızlar bebekleri oturttunuz mu. Bu arakar bebeğim oturmak istiyor çok belli ediyor bunu yatınca huysuz genelde.
Ben 1 nisanda başladım , meğer iznim geçen ay bitiyormuşKızlar işe başlayan var mı ben haziranda başlıyorum
Kızımın kaşlarının ortasında kırmızı leke gibi bişey vardı doğduğunda. Doktor geçer zamanla demişti hala geçmedi böyle lekesi olan var mı?
Ben oturttuyorum. Kendi kafasını kaldırıp oturmak istiyor oturmayıKızlar bebekleri oturttunuz mu. Bu arakar bebeğim oturmak istiyor çok belli ediyor bunu yatınca huysuz genelde.
Alın benden de bu kadar kızlar. Bağırması ağlaması asla bitmiyor uyku zaten savaş veriyoruz adeta hele gece uykusu yok mu nasıl bir direnç bu aklım almıyor. Tam 19. Haftadayız atağın Allahını yaşadığımızı düşünüyorum
Ben de dün fenalardaydım bugün kabullendim artık beyfendiye göre davranıyorum otur derse otur kalk derse kalk. Farklı şeyler veriyorum eline başındaysam poşet, ya da bütün havuç. Akşama kadar hem kemiriyor hem bağırıyor.Bizde aynıyız şuan bile ağlıyor ne kucakta duruyor ne yerde ne de oturunca bazen sabrım kalmıyor
Alın benden de bu kadar kızlar. Bağırması ağlaması asla bitmiyor uyku zaten savaş veriyoruz adeta hele gece uykusu yok mu nasıl bir direnç bu aklım almıyor. Tam 19. Haftadayız atağın Allahını yaşadığımızı düşünüyorum
Aynen böyleyiz daral geliyor direniyorum
Bizde aynıyız şuan bile ağlıyor ne kucakta duruyor ne yerde ne de oturunca bazen sabrım kalmıyor
Aay hepimiz yorulmuşuz gelin sarılalım destek olalımBen de dün fenalardaydım bugün kabullendim artık beyfendiye göre davranıyorum otur derse otur kalk derse kalk. Farklı şeyler veriyorum eline başındaysam poşet, ya da bütün havuç. Akşama kadar hem kemiriyor hem bağırıyor.
0-6 halaKislar hala 0-6 ay emzikleri mi kullaniyirsunuz yoksa 6-18 e gectiniz mi?
Göz kapağının üstünde kızarıklık vardı ufak hala var.ayrica enseninde de var ceviz büyüklüğünde bir alanda. Böyle nokta nokta kızarıklık ,dogum lekesi dedim ben önemsemedim.Kızımın kaşlarının ortasında kırmızı leke gibi bişey vardı doğduğunda. Doktor geçer zamanla demişti hala geçmedi böyle lekesi olan var mı?
Merhabalar doğum yaptınız mı bebeğiniz çin son durumu nasılMerhaba arkadaslar 21.haftamdayım ayrıntılı ultrason yaptırdım.ense kalınlığı 6.43 çıktı.Burun kemiği var ölçümü normal.Doktor down sendromu riski olabilir dedi.Böyle olup amniyosentez yada fetal dna yaptiran var mi. sağlıklı doğum yapan var mı cevrenizde. ikili test ölçümlerim normaldi kan testinde de düşük risk çıkmıştı.
Teşekkür ederiz canımcım.Çok geçmiş olsun canım. Bir anne olarak her şeyi yapmışsın, bunca şeyden sonra iyileşmeyen hayıın hastalığa püüü yazıklar olsun.
Aynen böyleyiz daral geliyor direniyorum
Bizimki de 23.30-00.00Kızlar bebeğim her gece 23.30'da uykuya geçiyor. Ben biraz erkene çekmek istiyorum bu süreyi. En azından 22.00 falan olda. 23.30 sanki bebek için geç bir saatmiş gibi geliyor. Nasıl yapabilirim acaba bunu.
Yüz bölgesi olduğu için endişelendim. Doğum lekesi geçmiyor sanırım o nedenle inşallah doğum lekesi değildir diye düşünüyorumGöz kapağının üstünde kızarıklık vardı ufak hala var.ayrica enseninde de var ceviz büyüklüğünde bir alanda. Böyle nokta nokta kızarıklık ,dogum lekesi dedim ben önemsemedim.
Ebe bana sütle mamayla birlikte verme dedi doktorumda gece ver dediKızlar kan damlasına başlayacağım ama nasıl veriyorsunuz. D vitaminini mamasına damlatıyordum. Bunu nasıl vereyim?