- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #42.021
Geçiyormuymuş bariBugün baya bi baktım hatta kadınlar kulübünde konu bile açılmış hormonlar kasların zayıflaması vs. En mantıklı gelen sebep bence. Bende bide kaygı bozuklupu var kurup duruyodum.
Benim de iki bilek, Sol diz kapagi iptal, bebek yuruyene kadar bastona gecis yapmam InsllahGeçiyormuymuş bari
Ya bi çocuk doğurduk emekliye ayrıldık resmenBenim de iki bilek, Sol diz kapagi iptal, bebek yuruyene kadar bastona gecis yapmam Insllah
Benimde aynı şekilde buradaki arkadaşlar sezeryan sonrası olur dediler inşallah çabuk geçerKızlar ya ayaklarım ve ayak bileklerim çok ağrıyo tabanlarım iğneleniyo sabah kalkınca üstüne basamıyorum alt bacağım da aynı şekilde. Acaba bebek taşımaktan mı oluyo ki sizlerde var mı böyle bi durum
Aslında biz de 8.30 gibi uyanmış oluyoruz. Sizin nasıl bir düzeniniz var? Gündüz kaç uyku uyuyor mesela. Benimki illa 4 uykuyu yapacak. Diyelim akşam 18'de uyandı. 8'de gece uykusuna geçirmek istesem geçmez. Yarım saat uyur uyanır sonra gece 12'yi buluyoruz.Sabah kaçta kalkıyorsunuz? Ben kızımla sekiz-sekiz buçuk gibi uyanıyorum. Son gündüz uykusunu 5:30-6 gibi bitiriyor. Akşam 8-8:30 gibi de gece uykusuna yatıyor
elbise insanı değilim sanırım dolabımda uygun elbise bulamadımMevlid işte varsa kollu elbisen sade hoş olur canım. Gömlek, pantolonda giyen var. Şık bir terlik ya da ayakkabı ve mevlid örtüsü olmazsa olmazı
Benim de sol ayağımda tarak kemiğimin üst kısmı çok ağrıyor.daha da beterdi de terlikten mi diye terliği değiştirdim şimdi daha iyi ama biraz ayakta durayım hemen sızlamaya başlıyor.ne bu böyle anlamadım.doktora da gidemiyorum. Gitsem röntgen isteyecek sütten dolayı röntgen çektirmek de istemiyorum.krem sürüyorum kas gevşetici ödem sökücüKızlar ya ayaklarım ve ayak bileklerim çok ağrıyo tabanlarım iğneleniyo sabah kalkınca üstüne basamıyorum alt bacağım da aynı şekilde. Acaba bebek taşımaktan mı oluyo ki sizlerde var mı böyle bi durum
Ben diğer 2 çocukta da diyet yaptım bir buçuk yaşında geçti alerjileri. Bunda da var hassasiyet ama çocuk dru aşırı tepki vermezse başlama diyete dedi. Diğerlerinde rota ve demir damlası dokunmuştu vermiyorum. Daha iyi gibi. Kilo alımı fln da güzelKulak arkasi sut alerjisi belirtisi olabiliyo demisti doktorumuz bi gidin baktirin ben 3 aydir sut urunu diyetindeyim ama baya yorucu
Zeytinyağı sürüp tarıyorum karbonat denemedim yakmayalım çocuğuCanım zeytinyağ ve az karbonat duştan önce sürü tarım saat beklettik biz şapka taktık sonra bi on beş dk Konak tarağı ile taradık işe yaradı
Bizim sağlık ocağındaki hemşirelerden biri hep kısa ölçüyor diğer çocuklarda da ona gelirsem o ay kısa ölçüyordu5.ay kontrolüne gittik bizde. Dedim çıldırıyor bu çocuk her şeyi bozuldu. Doktor 4.ay ve 2. Yaş atağı en ağırıdır dedi. Dişlerine baktı henüz bir şey yok ama kaşınıyor. İdrarı yine kokuyor gibiydi doktorda onayladı yarın kültür vereceğiz inşallah enfeksiyon yoktur. Perşembe izmir nefrolojide ultrasonu vardı birde. En azından tahlilde yapılmış olur. 9.100 kg 66 cm olarak ölçtüler. Boyda neredeyse 1 aydır aynı. Gerçi 66 cm izmir demişti. Belki ilk ölçtüleri yanlıştır bilemiyorum.
Aylaaaar spnra geçti diyenler varGeçiyormuymuş bari
Ben sezeryan değilim ama var doğum şekliyle ilgili değil sankiBenimde aynı şekilde buradaki arkadaşlar sezeryan sonrası olur dediler inşallah çabuk geçer
Kremlerin prospektüslerine baktınız mı bir çok krem ilaç kullanılmıyo süt verme dönemindeBenim de sol ayağımda tarak kemiğimin üst kısmı çok ağrıyor.daha da beterdi de terlikten mi diye terliği değiştirdim şimdi daha iyi ama biraz ayakta durayım hemen sızlamaya başlıyor.ne bu böyle anlamadım.doktora da gidemiyorum. Gitsem röntgen isteyecek sütten dolayı röntgen çektirmek de istemiyorum.krem sürüyorum kas gevşetici ödem sökücü
Krem lokal uygulandığı için sorun yaratmıyorKremlerin prospektüslerine baktınız mı bir çok krem ilaç kullanılmıyo süt verme döneminde
5 ay 6450 kg boy 64Kız bebek anneleri. Bebeklerinizin boy-kilo değerleri kaç?4. Ya da 5. Ayda