- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #41.661
Kızlar selamlar bizde 4.5 ayı geçtik beslenmede sıkıntı yaşıyoruz gece memeyi emiyor gündüz reddediyor .2 gündür çok az besleniyor ama keyfi yerinde yememesine canım çok sıkılıyor böyle olan arkadaşlarım varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kesinlikle benBen eskiden gaz olacak diye 1bucuk 2saatten önce emzirmek istemiyordum artik öyle biseyde kalmadi dün aksam 15 dk da 2 kere emzirdim yeterki sakinlessin diye
Zeytinyağını nereden alıyorsunÇocuk cerrah ultrason ve röntgen isteri herhangi bir problem çıkmadı şükür. Forbiome bebeğim için kullanıyorum, kendim de megasporebiotic kullanıyorum. Polifenolü yüksek zeytinyağı veriyorum bir kaşık ayrıca.
Canım seni korkutmak istemem asla ama aynısı başıma geldi ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı artk son aşamada geçmeyen ağlama krizi ve 7 saatlik gündüz meme ve biberon reddi ile doktora götürünce çıktı ortaya inş öyle birşey değildir sizinkiKızlar selamlar bizde 4.5 ayı geçtik beslenmede sıkıntı yaşıyoruz gece memeyi emiyor gündüz reddediyor .2 gündür çok az besleniyor ama keyfi yerinde yememesine canım çok sıkılıyor böyle olan arkadaşlarım varmı
Ravla marka aldım ben evimde organik zeytinyağ olmasına rağmen. Bu markayı çevrem çok övdü içerik olarak ravla kidsZeytinyağını nereden alıyorsun
Aslan çok salyalı, boloncuklar eşliğinde çıkarıyor. El hep ağızda ama. Oğlum tükürüğünü yutmakta bir tercih diyorum önlük, ağız mendili dayanmıyor, aldıkça aldım her yer önlük, mendil. Bizim ki çok kusan bir bebek ayrıca. Yuttuğu tükürüğüde ara ara kusarak çıkarıyorBir guncellemede benden bu aralar salyalarimiz çok akıyor üst baş diye birşey kalmıyor dış yüzündemis Ben ve babası hariç kimseye gülmüyor yabancilamaya başladı insanları birde sinirlenince memenin ucunu acitmaya başladı benimki gibi var mı salyali bebik
Aynen bitmeyecek , işte ana tesellisi belki biraz rahatlarız diye uma uma büyüyeceklerBu ataklar hiç bitmiyor zaten. Çocuk ergenlik yaşa gelincede ergenlik deriz yine bitmez. Benim eşim oruçlu olunca uzanmak istiyor işten gelince oda çok bakamıyor. Kafam bir milyon
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın minik kuzuşGeçen hafta indirime girmişti 2500 e aldık belki yine girer
Benimki de inanılmaz salyalıBir guncellemede benden bu aralar salyalarimiz çok akıyor üst baş diye birşey kalmıyor dış yüzündemis Ben ve babası hariç kimseye gülmüyor yabancilamaya başladı insanları birde sinirlenince memenin ucunu acitmaya başladı benimki gibi var mı salyali bebik
Bizim de her odada bi yerde bi önlük var ortalık ağız mendili ve önlükten geçilmiyorAslan çok salyalı, boloncuklar eşliğinde çıkarıyor. El hep ağızda ama. Oğlum tükürüğünü yutmakta bir tercih diyorum önlük, ağız mendili dayanmıyor, aldıkça aldım her yer önlük, mendil. Bizim ki çok kusan bir bebek ayrıca. Yuttuğu tükürüğüde ara ara kusarak çıkarıyor
Aslan çok salyalı, boloncuklar eşliğinde çıkarıyor. El hep ağızda ama. Oğlum tükürüğünü yutmakta bir tercih diyorum önlük, ağız mendili dayanmıyor, aldıkça aldım her yer önlük, mendil. Bizim ki çok kusan bir bebek ayrıca. Yuttuğu tükürüğüde ara ara kusarak çıkarıyor
Gidince bende soracağım doktora dişmi acaba diye ? Ya çok erken geliyor bana ne ara büyüdüler de dişleri çıkacak bunların
Kızlar bizde de salyalar akıp akıp gidiyor, son zamanlarda huzursuzluk ve uykusuzluk da cabası idi kiiii şu görünen minnak beyaz noktalar diş oluyor sanırım
Eki Görüntüle 3231786
Yaa süt incisi mi ilk defa duydum ama sivri sivri elime geliyor sert yani ondan diş diye düşündüm, hatta geçen emerken bı batar gibi olmuştu ihtimal vermediğim için bakmamıştım diş mi diyeBizdede var böyle noktalar doktor bize süt incisi demişti. Dişle alakalı yokmuş yani. Maşallah bu aralar çok tatlı
Aslanın reflüsü olduğu için kusuyor canım. Mamayla besleniyor. Ama biberonu verince oda bir parmağını ağzına sokmak istiyor. Emziğinde de yapıyor. El her türlü girecek o ağızaBizimki de baya kusmuklu çok yedikleri için kusuyorlar oburixler birde bizimki tükürük çıkarmayı oyuna bağladı etrafınida tukuruklere boğuyor el ağzında olunca memeyi almak istemiyor bazen Aslanda da böyle bir problemle karsilastin mi acaba
Yaa süt incisi mi ilk defa duydum ama sivri sivri elime geliyor sert yani ondan diş diye düşündüm, hatta geçen emerken bı batar gibi olmuştu ihtimal vermediğim için bakmamıştım diş mi diye
Aslanın reflüsü olduğu için kusuyor canım. Mamayla besleniyor. Ama biberonu verince oda bir parmağını ağzına sokmak istiyor. Emziğinde de yapıyor. El her türlü girecek o ağıza
Gaviscon toz verdi, ama tadını beğenmiyor zor içiriyorum. Aynen yazık nasıl kaşınıyorsaYa reflü için ilaç kullanıyor mu yoksa damlami kullanıyor canım. Biberonla olsa memede olsa her türlü o el ağzında olacak demekki
Ataklar geldiğinde ya da zorlandığımda ne zaman büyüyecek geçecek bu günler diye hayıflanıyorumBen üzülüyorum biliyor musun her büyüme ayağından 7/24 yanındayım ama hiç doymuş hissetmiyorum kendimi keşke çabuk buyumeseler
Aynı durumdayız şuan tam olarak. Neden böyle oldu anlamıyorumKızlar selamlar bizde 4.5 ayı geçtik beslenmede sıkıntı yaşıyoruz gece memeyi emiyor gündüz reddediyor .2 gündür çok az besleniyor ama keyfi yerinde yememesine canım çok sıkılıyor böyle olan arkadaşlarım varmı
Gaviscon toz verdi, ama tadını beğenmiyor zor içiriyorum. Aynen yazık nasıl kaşınıyorsa
Ataklar geldiğinde ya da zorlandığımda ne zaman büyüyecek geçecek bu günler diye hayıflanıyorum
bazen de büyüyor diye oturup ağlıyorum
Annelik delilik demişler doğru demişler
Bugün mesela iki üç gün önce olan kıyafeti olmadı ufak geldi , boncuk boncuk ağladım