• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar ne zaman kadar bebeğin başında beklemek gerek. Yani ne xaman bebek uyuduğunda uyumaya başladınız
Bayadır bakamamıştım Zeynebi aldın demek çok sevindim. Rabbim bir daha ayırmasın. Benim oğlum bir hafta kalmıştı ilk gece huyunu bilmiyorum diye uyumamıştım. Baktım kusması yok uyudum ama o çok dalmadı😂

Kızlar silikon uç kullananlara sorularım olacak. Benim kız hala memeyi tam kavrayamıyor göğüslerim yara oluyor habire bende bir süre silikon uç kullanmaya karar verdim. Kullananlar herhangi bir olumsuzluk fark etti mi. Sütte azalma gibi. Bebekleriniz alması gereken kiloyu alıyor mu. Benimki düzgün emmediği için kilo alımı alt sınırda bir an önce toparlasın diye de silikon kullanmak istiyorum kullananlar yardımcı olursa sevinirim 🙏🏻

Kızlar silikon uç kullananlara sorularım olacak. Benim kız hala memeyi tam kavrayamıyor göğüslerim yara oluyor habire bende bir süre silikon uç kullanmaya karar verdim. Kullananlar herhangi bir olumsuzluk fark etti mi. Sütte azalma gibi. Bebekleriniz alması gereken kiloyu alıyor mu. Benimki düzgün emmediği için kilo alımı alt sınırda bir an önce toparlasın diye de silikon kullanmak istiyorum kullananlar yardımcı olursa sevinirim 🙏🏻
Canım ben doğduğundan beri kullanıyorum. 15 gün önce gündüz normal emzirmeye başladım. Deneme için. Geçen hafta da kendisi istemedi silikonu ama normalde silikonlu 15 dk emiyorsa silikonsuz 5-7dk emiyor. Ben silikonlu emzirdiğim sürede kilo alımı gayet iyi.

Kızlar ne zaman kadar bebeğin başında beklemek gerek. Yani ne xaman bebek uyuduğunda uyumaya başladınız
Kuzu ben hiç beklemedim açıkçası
Yeni doğan aparatı var bende canım doğumdan itibaren kullanılıyor. Boynunu sırtını ve poposunu desteklıyor

Hiç beklemedim ben basında. Doğduğu gece bıle uyudum
Bende de bu var ama bebek koyduğum gibi feryat figan bağırdı
Kilo alma sorunumuz yok silikon kullanıyorum canım

Sürekli yıkaman lazım içinde süt kuruyor . Bebek emdikçe haznesine süt doluyor birden çekince bebeği boğuyor . Karanlıkta gece emzirmesi işkence . Bi yere gidince illaki yanında götürmen lazım , bebek alıştıktan sonra kolayına geliyor ve memeyi tutmuyor . Ben çok çektim bi anda vazgeçti bebiş şükür . Ama süt azalttı ya da arttırdı diyemem bi fark olmadı

Sürekli yıkaman lazım içinde süt kuruyor . Bebek emdikçe haznesine süt doluyor birden çekince bebeği boğuyor . Karanlıkta gece emzirmesi işkence . Bi yere gidince illaki yanında götürmen lazım , bebek alıştıktan sonra kolayına geliyor ve memeyi tutmuyor . Ben çok çektim bi anda vazgeçti bebiş şükür . Ama süt azalttı ya da arttırdı diyemem bi fark olmadı
Ya mecbur kullanıcam canım bir saat emiyor tam alamadığı için hala aç oluyor ben üstüne sütü sağıp vermek zorunda kalıyorum nereye kadar böyle devam edebilirim bilmiyorum en azından kavramayı öğrenene kadar kullanırım diye düşündüm

Canım ben doğduğundan beri kullanıyorum. 15 gün önce gündüz normal emzirmeye başladım. Deneme için. Geçen hafta da kendisi istemedi silikonu ama normalde silikonlu 15 dk emiyorsa silikonsuz 5-7dk emiyor. Ben silikonlu emzirdiğim sürede kilo alımı gayet iyi.
Ay inşallah benimki de öğrenir emmeyi ya göğüslerim yara içinde kaldı hep ucunu almaktan

Ya oğlum açsa da yoksa da ağlıyor. Alt değiştirme işgence morarıyor o kadar ağlıyor yani. Hatta bezi zor kapıyorum giysileri sakinleştirip giydiriyorum
Canım nerelerdesim bayadır yoksun, aynı durumdayız canım , bir bahane bulup herşeye ağlıyor benim de oğlum.😃uykusu da çok hafif , seninkinin uykusu nasıl?

Ay inşallah benimki de öğrenir emmeyi ya göğüslerim yara içinde kaldı hep ucunu almaktan
Bende silikonla emziriyordum canım
Sonra instagramda bir emzirme danışmanı silikon ucun sütü azalttığını falan yazmıştı kafama taktım çünkü sütüm de azdı , acaba bu yüzden mi dedim bıraktırdım 3 gündür, göğüs ucu çıkarıcı var önce onunla ucunu çıkarıp ağzına veriyorum
Sütün arttı mı dersen , 3 gün oldu bıraktıralı, şuan herhangi bir artık gözlemlemedim canım

Aynı benim oğlum da öyle canım çok rahat gaz çıkarıyor ama kaka yapmıyor bazen 1 haftayı buluyor ki ben hem meme hem mama veriyorum doyuyor doymazsa anlarsın zaten. Doktor 1 haftaya kadar normal dedi ondan sonrası için yapmazsa fitil verdi onun çeyreğini atınca rahat yapıyor.
Mesela en son cuma günü yapmıştı kakasını bugün altını değiştirirken masaj yaptım, emzirdim, halının üstüne battaniye koydum kendi kendine bacaklarını oynatarak yapmış kabiz da değildi normal bir şekilde yapmış.
Bir de sen kabız mısın o da önemli sanırım süte yansıyor benim zor tuvalete çıktığım dönemler hep o da zor çıkıyor.

Yalnızca anne sütüyle beslenen bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmaması normal canım. Kayısı kompostosu içip emzir bu işe yarıyor demişlerdi bir yerde okumuştum. Bence sütle alakalı bir durum yok kendini boşuna üzme

Normal o zaman gazlı bebişim biraz belki ondandır

Kilo alıyorsa sütün yetiyordur kuzum karnında sertlik varsa birikmiştir I love you masajı yaparsan rahatlar belki bebiş doktoruna danış yinede
Ya öok kafaya takmıştım süt mü çekildi yetmiyor mu falan diye ama oğlum da çok sakin öyle aç kalan bir bebek gibi değildi. Hemşirenin dediklerini yaptım sıvı ve proteinden sebzeden zengin beslendim. Ve bu akşam dillere destan bir kaka yaptı😅😅, kalça değerleri sebebiyle çift bez kullanıyordum iki bezi de maşallah batırmıştı öyle ki annem silmekle olmaz deyip kucağına alıp lavaboda yıkadı çocuğun poposunu😅😅

Bende silikonla emziriyordum canım
Sonra instagramda bir emzirme danışmanı silikon ucun sütü azalttığını falan yazmıştı kafama taktım çünkü sütüm de azdı , acaba bu yüzden mi dedim bıraktırdım 3 gündür, göğüs ucu çıkarıcı var önce onunla ucunu çıkarıp ağzına veriyorum
Sütün arttı mı dersen , 3 gün oldu bıraktıralı, şuan herhangi bir artık gözlemlemedim canım
Benim göğüs ucum da var ona rağmen tam almıyor ağzına çıldırcam artık tam göğüslerim iyileşiyor hop tekrar yara. Kilo da alamıyor verimsiz emince

Benim göğüs ucum da var ona rağmen tam almıyor ağzına çıldırcam artık tam göğüslerim iyileşiyor hop tekrar yara. Kilo da alamıyor verimsiz emince
Canım gümüş kapak ve lansiloh krem öneririm sana
Benim de silikonsuz emzirdiğimden beri yara oluyor ama gümüş kapak ve krem hemen iyleştiriyor

Selam kizlar nasilsiniz?Benim kizda 4 gundur bir gaz var anlatamam alttan surekli pirt pirt gidiyor ama yine feryat figan bide cikardigi gazi cok kokuyor sizdede boyle olan var mi?Kaka sayimizda baya azaldi haftada 1 kere yapior onceden hem bezi kakali olurdu hem altini baglayana kadar 2 kere dah yapardi isal gbi.

Kızlar silikon uç kullananlara sorularım olacak. Benim kız hala memeyi tam kavrayamıyor göğüslerim yara oluyor habire bende bir süre silikon uç kullanmaya karar verdim. Kullananlar herhangi bir olumsuzluk fark etti mi. Sütte azalma gibi. Bebekleriniz alması gereken kiloyu alıyor mu. Benimki düzgün emmediği için kilo alımı alt sınırda bir an önce toparlasın diye de silikon kullanmak istiyorum kullananlar yardımcı olursa sevinirim 🙏
Merhaba, biz de doğduğu günden beri silikon uç kullanıyoruz evet handikapı çok ama ben çok rahat ediyorum silikonla. Hatta son 20 gündür oğlum silikon uçsuz emmeye başlamıştı başta çok sevindim ama iki memede de inanılmaz yaralar oldu kendi isteğimle silikona geri döndüm. Kilo alımında da hiçbi sıkıntı yaşamadık.

Merhaba, biz de doğduğu günden beri silikon uç kullanıyoruz evet handikapı çok ama ben çok rahat ediyorum silikonla. Hatta son 20 gündür oğlum silikon uçsuz emmeye başlamıştı başta çok sevindim ama iki memede de inanılmaz yaralar oldu kendi isteğimle silikona geri döndüm. Kilo alımında da hiçbi sıkıntı yaşamadık.
Ay sen eşittir ben. Silikonsuz denedim bugün direk tuttu emdi ama ben çok yoruldum, yine silikon taktım 😂

Back