- 25 Şubat 2016
- 7.541
- 11.891
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #31.621
Ya aslinda herkes kendini daha iyi bilir dedigin gbi terleyip dikkat edememe ihtimalin varsa terlememeye dikkat edecen.Mesela ben bebeklerimde sadece bu 40 i cikana kadar cok dikkat ediordum onun disinda bende cok sicaga alismalarina karsiyim.Cok kat kat giydirmem zaten oda sicakligi 22 ideal sicaklik.Doktorumda diordu oksuruk falan olduklarinda fazla sicaklamasin ve usumesin die kisacasi herseyin fazlasi zarar.Tavsiyelerin icin tesekkurler canimGöğsü ve sırtı sıcacık oluyor hep o yüzden daha arttırma ihtiyacı hissetmedim. Ayaklarım terliyor mesela hep su oluyor bildiğin ve ondan sonra daha da üşüyorum o yüzden kalın giyinmek bana mantıksız geliyor. Yani sicakliyorum diye kısa kollu da giymiyorum ama terleyip üşümek hastalığa daha çok davetiye çıkarır gibi geliyor. İlkinde bende ağustosta yaptım dogumumu o zaman üşüyordum mesela dediğin gibi kat kat giyinip balkona cama bile çıkmamıştım
Haftaya Perşembe cildiyeye gitcem ama inşallah o zamana kadar iyileşirimBen kadın doğumcuma söylediğim zaman bu hafta içinde mutlaka safra tuzlarına baktır eğer safraya alakalı bi durumsa ilaç başlamamız gerekir demişti.öyle bi risk varsa bence beklememelisin.ama sadece dönemsel kaşıntıysa beklesen de olur.ben doktoruma kontrole gittiğimde göstermiştim kendi de görmüştü safradan şüphelenmişti.kontrolün nezaman doktorun bi görse o yönlendirebilir
ne kadar güzelmiş canımm çok teşekkür ederim
Rica ederim canım benimkininde fotosunu çektim atayımne kadar güzelmiş canımm çok teşekkür ederim
Bilmioeum canim ozellikle lohusa terlemesi diolar bu teri atman lazim die.Tabi terleyim yelek giymeden soguga cikarsan yada terli kiyafetlerini degistrmezsen daha kotu olur.Ben kalin giyindim buram buramda terledim ama hasta olmadim cok sukur.Annem yanimdaydi hemen ustumu degistirrdi sirtima bisey sokardi o uyurkende ben dikkat ederdim bas ucumda atlet falan olurdu hemen kendim degstrrdim yada yelek giyerdim.Tibbi seyini tam bilmioeum ama diorum ya ben normalde oyle terlemem hatta hic terlemem diebilirim.Ama o lohusalikta oturdugun yerde buram buram terliosun.Acaba vucut su biriktiriyorda onumu atiyor dogumdan sonra.Her bunye farklidir tabi.Suan bile mesela hepimiz hamileyiz ama okadar farkli seyler yasiyoruz ki.Tahin helvası ve hurma süt artırıyor dediler her gün yiyiyorum yüksek ihtimal faydası olmuştur bir de ılık duş al dediler göğüsleri uyarıyor sanırım o da canım
Ben normalde hiç terlemem şimdi de terlemedim hiç Allah Allah bende mi bir gariplik var hatta ilk defa duydum ter konusunu. Terliyken kalın giyinmek daha kötü değil mi bu arada ya
2 yaşına kadar emer mi bilmiyorum ki ya çoğu bebek emmiyo o kadar bildiğim kadarıyla ama emdiği kadar emsinler tabi
Çok tatlı olmuş ağız tadıyla yemek nasip olsn sizlereRica ederim canım benimkininde fotosunu çektim atayım
Nasıl da minnoş minnoş düşüncelerin var öyle kıyamam2 yaşına kadar emer mi bilmiyorum ki ya çoğu bebek emmiyo o kadar bildiğim kadarıyla ama emdiği kadar emsinler tabi
Yani bebeğim büyürken neler yaşarız bilmiyorum ama ben direk 1 yaş civarı kesmeyı düşünüyorum bunda. Yani tamamen kesmesem bile gece memesini bir şekilde bıraktırırım 1 yaşında.Sırf oyuzden 1.5 yasında biraktirmistim yani çünkü uyku diye bir şey kalmamıştı artık geceleri sadece keyif için emiyordu yani.
Ben lohusa iken hayatımda üşümediğim kadar çok üşümüştüm. Battaniyelere sarılıp yaşadım resmen 2 3 hafta. Hatta eşim bugün sıcak su torbası soruyordu sıcak su torbası ayarla şimdiden diyeBilmioeum canim ozellikle lohusa terlemesi diolar bu teri atman lazim die.Tabi terleyim yelek giymeden soguga cikarsan yada terli kiyafetlerini degistrmezsen daha kotu olur.Ben kalin giyindim buram buramda terledim ama hasta olmadim cok sukur.Annem yanimdaydi hemen ustumu degistirrdi sirtima bisey sokardi o uyurkende ben dikkat ederdim bas ucumda atlet falan olurdu hemen kendim degstrrdim yada yelek giyerdim.Tibbi seyini tam bilmioeum ama diorum ya ben normalde oyle terlemem hatta hic terlemem diebilirim.Ama o lohusalikta oturdugun yerde buram buram terliosun.Acaba vucut su biriktiriyorda onumu atiyor dogumdan sonra.Her bunye farklidir tabi.Suan bile mesela hepimiz hamileyiz ama okadar farkli seyler yasiyoruz ki.
Bende sma almayi düşünüyorum.Hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum tecrübesiz anne olacagmBugün ne olur ne olmaz her ihtimale karşı formül süt aldım. İlk bebeğimde 2 kutu kadar sma optipro kullanmıştık, bir sıkıntı ya da meme reddi vs yaşamadık diye buna da sma aldım. Yalnız ilk bebegımde aventın bıberonu vardı, bunda Chicco nun biberon başlığını ve Dr. Browns ın kolık biberonunu kullanacam. Avent başlığa tekrar para vermek istemedim evde o kadar seçenek varken.
Geçmiş olsun benim de gece oldu içimdeki yanardağ harekete geçti sanki. Yakında ağzımdan lav çıkarsa şaşırmayacağım. Böyle bir yanma yok. Çıkarsam ben de çıkarırım ama bu asit boğazı çok tahriş ediyor o da başka dert..Uykumdan yine nefessiz kalıp boğularak uyandım devamı da mide bulantısı ve kusmasağlıcakla doğsaydı bi bebiş kurtulsaydım bu reflüfen
Söylerdi tabi canım herşey yolundadır stres yapma sağlıkla kavuşacaksınız evladın kucağında misler gibi kokusunu koklaya koklaya evinize gideceksiniz inşallah dualarım sizinleBen daha iyim bebiş hala küvezde entübe idi ordan çıktı sadece kablo var solunuma yardımcı ama Bugün gördüğümde hızlı hızlı nefes alıyor ona takıldım doktor söylerdi galiba önemli bişey olsa
Ben doğum yaptım sabah biraz suyum geldi Dr da randevu saatini bekleme dedi 9 saatlik felan bir sürenin sonunda doğdu oğlum epidural aldım hiç böyle bı düşüncem ve planım yoktu ama çok şükür şu an iyiyim
Sağlıkla huzurla kolayca kavuşun birbirinizeKızlar sabah sezeryana gidecektim bizimki bekleyemedi suyum geldi şimdi hastahaneye gidiyorum bana dua edin
Tebrikler.. sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrümüz olsun beraber geçireceğinizBen doğum yaptım sabah biraz suyum geldi Dr da randevu saatini bekleme dedi 9 saatlik felan bir sürenin sonunda doğdu oğlum epidural aldım hiç böyle bı düşüncem ve planım yoktu ama çok şükür şu an iyiyim
Sağlıkla kucağına al inşallah canım haberdar et biziKızlar sabah sezeryana gidecektim bizimki bekleyemedi suyum geldi şimdi hastahaneye gidiyorum bana dua edin
Geçmiş olsun canım, sağlıkla büyüsün bebişBen doğum yaptım sabah biraz suyum geldi Dr da randevu saatini bekleme dedi 9 saatlik felan bir sürenin sonunda doğdu oğlum epidural aldım hiç böyle bı düşüncem ve planım yoktu ama çok şükür şu an iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?