• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım kızlar şimdi geldim acilden. Nst taktılar sonuç iyi geldi. Kan ve idrar aldılar, idrarda protein çıkmadı. Hastanede tansiyon 13 civarı çıktı, birkaç defa ölçüler. Zaten kendi doktorum yoktu asistan vardı, doktorla iletişim halindelerdi.

Kan sonucu bekliyordum, doktorum evine gitsin sabah randevusu var bana zaten şuan beklemesin boşuna acilde dedi eve geldim. Sabah kendisi bakacak, ama bu hafta alacak sanırım bekletmeyecek gibi geliyor. Hayırlısı olsun. Senin iyi olmana ve devlette iyi tecrübeler yaşamana çok sevindim. Eş durumundan sıkıntı yaşadın mı? Görebildi mi bebişi? ❤️
Şimdilik geçmiş olsun canım bakalım yarın neler olacak ? Bundan sonra her an gelebilir zaten bu minik kuzular ama işte insan istiyor vaktiyle planlı gelsin. Ama kendileri için en uygun zamanda sağlıkla gelsine bağlanıyor konu her seferinde 💕

Kızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Canım minik kuzuna kavuşmuşsun, Allahım sağlıkla ve huzurla büyütmeyi nasip etsin🙏🏻 gözün aydın darısı başımıza. Minik Aslan ı öp bizim yerimize annesi 🧿💚

Kızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Hadi gozunuz aydin olsuun, Allahim saglikla anali babali buyutsun insaAllahh🥰❤️ Kilosu boyuda cok guzell masallahh 🫶🏼

Sanada cok gecmis olsun canim 🙏🏻

Canım kızlar şimdi geldim acilden. Nst taktılar sonuç iyi geldi. Kan ve idrar aldılar, idrarda protein çıkmadı. Hastanede tansiyon 13 civarı çıktı, birkaç defa ölçüler. Zaten kendi doktorum yoktu asistan vardı, doktorla iletişim halindelerdi.

Kan sonucu bekliyordum, doktorum evine gitsin sabah randevusu var bana zaten şuan beklemesin boşuna acilde dedi eve geldim. Sabah kendisi bakacak, ama bu hafta alacak sanırım bekletmeyecek gibi geliyor. Hayırlısı olsun. Senin iyi olmana ve devlette iyi tecrübeler yaşamana çok sevindim. Eş durumundan sıkıntı yaşadın mı? Görebildi mi bebişi? ❤️
Allah vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲

Canlarım güzel temmileriniz için çok teşekkür ederim. Ameliyat başladı 10 dk bile sürmeden doğdu, dikişler ise en fazla 15 dkdır. Devlette yaptım doğumu doktorum ve ekibi çok merhametli sevgi dolu kişilerdi. Amellyata başlamadan doktorum elimi tuttu moral verdi. Tansiyonum ise 18 lerdeydi. Hala yüksek ilaca başladılar. Takibe devam. Aslantoşumu sütüm gelmediği için kaşık biberonuyla arada besliyoruz. Mochinin pompasını takıyorum ve sıcak su torbası koyuyorum memeye. Çok etkisi var o yoğun sıvı gelmeye başladı cidden. Ama küçük adam daha beceremiyor emmeyi ağzına sürüyoruz o gelen sıvıyı. Kaşık biberon hayat kurtarıcı emin olun. Ben gaz ve büyük abdesti hallettim. Spinal anestezi aldım bu arada. Bol bol su, kahve, meyve suyu içiyorum. Kasıklarımın ağrısı olması gereken seviyede ağrıyor. Bu arada sondamı ameliyat öncesi taktılar hiç acımadı azıcık çişimi yapıyorum hissi verdi sadece. Depent kilot bez çok iyi bişiymiş, tavsiye ederim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Tansiyonu olan arkadaşlar gözardı etmeyin durumunuzu sakın.
Herkese bizden selamlar, sevgiler♥️
Not oğluşum sanırım bana benziyor 🤭😍

Gözünüz aydın, tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Dilerim kalanlarımızın da sizinki gibi rahat doğumu olur.💚

Yok gelmedi canım henüz biz de onu bekliyoruz☺️ annem geldi cuma günü ev temizliği yapıyoruz koltuk halı cam perde baya yoğun geçiyor. Sorduğun için teşekkür ederim ☺️ sen nasılsın
🙂kolay gelsin .ben gidip geliyorum hareketleri bayagı azaldı su azlıgından kaynaklı tetikteyız hayırlısıyla bı doğursaydık .sonu stresli geciyor 🙂

Kızlar bebişlere emzik verecek misiniz? Bana hemşire verme demişti ama arada huzursuzlaniyor versem sakinleşir mi acaba diye düşündüm. Bir de ne zaman vermek lazım acaba çok mu küçük yoksa hiç vermemek daha mı iyi olur alışması kötü mü olur karar veremiyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Memeye alışınca verin ve 9 aylik olinca biraktirin diyor doktorlar . 9 aydan fazla emerse orta kulak iltihabina daha fazla yakalaniyormus .Bir de ben kızıma vermemiştim geceleri beni emzik niyetine kullandı 2 yıl boyunca ama tabi emziği biraktirmakta cok zor olsa gerek o yuzden bunda ne yaparım hic bilmiyorum

Doktorun emzik konusunda ki ayrıntılı videosu -》

Canlarım güzel temmileriniz için çok teşekkür ederim. Ameliyat başladı 10 dk bile sürmeden doğdu, dikişler ise en fazla 15 dkdır. Devlette yaptım doğumu doktorum ve ekibi çok merhametli sevgi dolu kişilerdi. Amellyata başlamadan doktorum elimi tuttu moral verdi. Tansiyonum ise 18 lerdeydi. Hala yüksek ilaca başladılar. Takibe devam. Aslantoşumu sütüm gelmediği için kaşık biberonuyla arada besliyoruz. Mochinin pompasını takıyorum ve sıcak su torbası koyuyorum memeye. Çok etkisi var o yoğun sıvı gelmeye başladı cidden. Ama küçük adam daha beceremiyor emmeyi ağzına sürüyoruz o gelen sıvıyı. Kaşık biberon hayat kurtarıcı emin olun. Ben gaz ve büyük abdesti hallettim. Spinal anestezi aldım bu arada. Bol bol su, kahve, meyve suyu içiyorum. Kasıklarımın ağrısı olması gereken seviyede ağrıyor. Bu arada sondamı ameliyat öncesi taktılar hiç acımadı azıcık çişimi yapıyorum hissi verdi sadece. Depent kilot bez çok iyi bişiymiş, tavsiye ederim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Tansiyonu olan arkadaşlar gözardı etmeyin durumunuzu sakın.
Sütün gelmeyince mama mi veriyorsunuz?

Hayırlısı ile kucağına al Inşallah artık kafan da rahat etmiş olur

Kızlar bebişlere emzik verecek misiniz? Bana hemşire verme demişti ama arada huzursuzlaniyor versem sakinleşir mi acaba diye düşündüm. Bir de ne zaman vermek lazım acaba çok mu küçük yoksa hiç vermemek daha mı iyi olur alışması kötü mü olur karar veremiyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Kendi mememden önce emzik vermeyi düşünüyorum desem :) oğlum hiç emzik almadı ve çok çektim bu sebepten ötürü. Emzik candır, inşallah bu oğlum hemen kabul eder.
Devlette sezaryen yapma ihtimali olan biri olarak bu hikaye beni çok mutlu etti :) çok sevindim güzel geçmesine.

Back