Canlarım güzel temmileriniz için çok teşekkür ederim. Ameliyat başladı 10 dk bile sürmeden doğdu, dikişler ise en fazla 15 dkdır. Devlette yaptım doğumu doktorum ve ekibi çok merhametli sevgi dolu kişilerdi. Amellyata başlamadan doktorum elimi tuttu moral verdi. Tansiyonum ise 18 lerdeydi. Hala yüksek ilaca başladılar. Takibe devam. Aslantoşumu sütüm gelmediği için kaşık biberonuyla arada besliyoruz. Mochinin pompasını takıyorum ve sıcak su torbası koyuyorum memeye. Çok etkisi var o yoğun sıvı gelmeye başladı cidden. Ama küçük adam daha beceremiyor emmeyi ağzına sürüyoruz o gelen sıvıyı. Kaşık biberon hayat kurtarıcı emin olun. Ben gaz ve büyük abdesti hallettim. Spinal anestezi aldım bu arada. Bol bol su, kahve, meyve suyu içiyorum. Kasıklarımın ağrısı olması gereken seviyede ağrıyor. Bu arada sondamı ameliyat öncesi taktılar hiç acımadı azıcık çişimi yapıyorum hissi verdi sadece. Depent kilot bez çok iyi bişiymiş, tavsiye ederim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Tansiyonu olan arkadaşlar gözardı etmeyin durumunuzu sakın.
Herkese bizden selamlar, sevgiler
Not oğluşum sanırım bana benziyor