How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Gözün aydın Rabbim sağlıkla huzurla büyütmenizi nasip etsin🫶🏻 en kısa zamanda toparlanman dileğiyle geçmiş olsun 🌸💐

Kızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Sağlıkla büyüsün minik paşa canım maşallah boyu kilosu da gayet iyi inşallah bir an önce toparlarsın canım 🙏

Merhabalar ben normalde Kasım grubundaydim ama hala doğumum olmadı ordaki tüm arkadaşlarim doğumu oldu benim olmadı bı türlü 41. Haftadaym normal istiyorum bebek kanalda ama hala sanci su vs yok aşırı korkuyorum da ilk dogumum olacgi için sancı bile nasıl bir şey bilmiyorum normal doğum yapan var mı arkadslar tecrübelerini yazarmsiniz rica etsem

Kızlar bebişlere emzik verecek misiniz? Bana hemşire verme demişti ama arada huzursuzlaniyor versem sakinleşir mi acaba diye düşündüm. Bir de ne zaman vermek lazım acaba çok mu küçük yoksa hiç vermemek daha mı iyi olur alışması kötü mü olur karar veremiyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Çalışan anne olacaksan bence vermelisin canım. Babaanne anaanne ya da kim bakacaksa bebişe kolaylık sağlayabilir emzik. 🥰

Kızlar şu bacağımın hayatımı mahvedecek kadar agrıması normal mi? Oturup kalkmak yatmak kalkmak aşırı zor deli oluyorum ağrıdan

Güzel hayırlı haberle dön inşallah.Bebitona sağlıkla kavuş

Aslan bey geliyor gercekten, endiselenme canim onemli olan bebegin ve senin sagligin. Sen kendini toparlayana kadar kardesin gelir zaten , 3 saat falan galiba arabayla. Allahim kolaylikla saglikla kavustursun seni bebegine 🌸

Canım senin ve bebek için en sağlıklısı ne ise o olsun 🤲🏻

Canım sakin ol.. hiç önemli değil… 16 da devam edecek mi anlık mı ona da bakmak lazım. Nts ye bağladılar onunla beraber sürekli tansiyon da ölçüyorlar mı? 5-10 dakikada bir..
hepsi doğumu işaret ediyorsa da sağlıkla gelsin bebeğin. Oradasın güvendesin sonuçta.. tüm endişelerin yakında giderilecek. Ya doğum olacak ya tansiyon düşecek eve döneceksin.. ama her iki seçenek de en iyi şekilde yaşanacak.

Canım hiç panik yapma. Bakmıyorlar öyle çok neler görüyor onlar. Çok rahatsız isen bi jilet al

Bebeğine sağlıkla kavuş canım 🙏
Geri kalanı da çok dert etme artık ama dilersen imkanın varsa jiletle halledebilirsin yapamazsan da hiç sıkma canını önemli olan bebeğini kucağına alacak olman Aslan beyin canı şimdi gelmek istemiş demek ki🤭

Saglikla insallah kuzum allah yardimciniz olsun 💙🤲

Önemli olan ikinizin sağlığı canım bende bu durumdan çok korkuyordum ama kaç kere buraya yazıldı hemşire ve ebeler takılmıyor bu duruma, sağlıkla kavusun inşallah 🤲

Hiç umurlarında bile olmaz temizlik vs canını sıkma hiç canım , bebiş ve sen sağlıcakla ayrılın ordan en önemlisi o

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲

Bir_Kucuk_Mars Bir_Kucuk_Mars sesin çıkmamış demek ki doğurdun 😍umarım ikiniz de iyisinizdir. Habersiz bırakma bizi ❤️❤️❤️

Bir_Kucuk_Mars Bir_Kucuk_Mars Allah yardımcın olsun canım, ya doğacak ya da o tansiyon düşecek. Sakin olmaya çalış. Allah'ın izniyle geçecek, bizi de habersiz bırakma 🙏

Tansiyonunu düşürürler belki de canım evinize dönersin düşmezse doğum olursa da haftanda kilosu da gayet güzeldi zaten o zamanda sağlıkla bebişinle gidersin evine dualarım seninle ve minik kuzuyla ❤️

Bir_Kucuk_Mars Bir_Kucuk_Mars inşallah herşey sağlıkla ilerler sen de bebek de iyi olursunuz 🙏 haberlerini bekliyoruz

Bir_Kucuk_Mars Bir_Kucuk_Mars her şey iyi olacak dualarımız seninle.

Maşallah cnm gözün aydin hosgelmis minik kuş

Canım gözün aydın 🤗🤲🏻
Sağlıkla sıhhatle büyüsün bebeğin🤗
Yaz bize kendini iyi hissedince

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin 😍 hosgelmis kuzucuk 🧿

Benim de vajinadan gelmiyor. Böbrek ağrım ve idrar kesem ağrıyor benim de

Yaa gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah 🤲🏻🤲🏻😇😇 hoşgeldi minik kuzum

hoş geldi aslan bebek hep beraber sağlıklı güzel ömrünüz olsun 🥰

Ah canım benim, sürprizli geldi aslanımız. Sağlıkla büyüsün 😍 😍 😍 😍

Gözün aydınn sağlıkla büyüsün inşallah bebişin 🙏❤️

Gozun aydin canim gecmis olsun bian once toparlanirsin İnsallah ❤️

Bir bebiş daha 😍 Allah analı babalı büyütsün canım 🥰

Ben de bu hamileliğimde öyleyim. Gerçekten çok zor geçiyor. Yerime oturup kalkmak bile kalbimin ağzımda atmasına neden oluyor çok fazla çarpıntım var

Gözünüz aydın canım

:KK70: demiyorum bir şey

Aay gözün aydın 🥳 Allah analı babalı büyütsün çabucak toparlanın eve çıkın inş 🙏🏻

İdeal kiloda ideal vakitte doğdu annesi ne güzel. Şimdi bol bol koklaşın aslan beyle 😍🥰

Gözünüz aydin kuzucum hayirlu saglikli evlat olsun cabucak toparlanin insallah💙🤲😍

Gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲

Benim eşim girdi canım çok güzeldi direkt onun kucağına verdiler bebişi önce sonra bana getirdiler ben de izledim ilk kucaklaşmalarını. Sonra da üçümüz fotoğraf çekindik💘

Evet cidden öyle ya uyku falan yok hiç hamileyken ne güzel uyuyomuşum ama evlat işte insan katlanıyor 😄🙏

Sağlıkla büyüsün Aslan bebek sana da çok geçmiş olsun canım bir an önce toparlarsın umarım 💖💖

Gözün aydın canım ♥️ Aslan ile mutlu ve sağlıklı ömürler diliyorum 😇🙏

Oy masallah canim senle aynı gün doğum olicakti nasip böyleymis

Gözün Aydın canım 🧿 Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Bebiş 2 aralık tarihini beğenmedi demek ki🙈 allah hayırlı evlat etsin inşallah

Hayırlı olsun canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, aynı gün doğuracaktık seninki bekleyemedi bizi😅 en yakın zamanda toparlanırsın inşallah 😇

Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın 🥰❤️ inşallah bir an evvel toparlanırsın

Sağlıkla büyüsün minik paşa canım maşallah boyu kilosu da gayet iyi inşallah bir an önce toparlarsın canım 🙏

Canım gözünaydın. Analı babalı sağlıkla büyüsün minik.🥰🙏🏻
Canlarım güzel temmileriniz için çok teşekkür ederim. Ameliyat başladı 10 dk bile sürmeden doğdu, dikişler ise en fazla 15 dkdır. Devlette yaptım doğumu doktorum ve ekibi çok merhametli sevgi dolu kişilerdi. Amellyata başlamadan doktorum elimi tuttu moral verdi. Tansiyonum ise 18 lerdeydi. Hala yüksek ilaca başladılar. Takibe devam. Aslantoşumu sütüm gelmediği için kaşık biberonuyla arada besliyoruz. Mochinin pompasını takıyorum ve sıcak su torbası koyuyorum memeye. Çok etkisi var o yoğun sıvı gelmeye başladı cidden. Ama küçük adam daha beceremiyor emmeyi ağzına sürüyoruz o gelen sıvıyı. Kaşık biberon hayat kurtarıcı emin olun. Ben gaz ve büyük abdesti hallettim. Spinal anestezi aldım bu arada. Bol bol su, kahve, meyve suyu içiyorum. Kasıklarımın ağrısı olması gereken seviyede ağrıyor. Bu arada sondamı ameliyat öncesi taktılar hiç acımadı azıcık çişimi yapıyorum hissi verdi sadece. Depent kilot bez çok iyi bişiymiş, tavsiye ederim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Tansiyonu olan arkadaşlar gözardı etmeyin durumunuzu sakın.
Herkese bizden selamlar, sevgiler♥️
Not oğluşum sanırım bana benziyor 🤭😍

L Lalettayinn sesin cıkmıyor nerelerdesın? Tosuncuk gelmedi degil mi daha ?
Yok gelmedi canım henüz biz de onu bekliyoruz☺️ annem geldi cuma günü ev temizliği yapıyoruz koltuk halı cam perde baya yoğun geçiyor. Sorduğun için teşekkür ederim ☺️ sen nasılsın

Kızlar bebişlere emzik verecek misiniz? Bana hemşire verme demişti ama arada huzursuzlaniyor versem sakinleşir mi acaba diye düşündüm. Bir de ne zaman vermek lazım acaba çok mu küçük yoksa hiç vermemek daha mı iyi olur alışması kötü mü olur karar veremiyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Herkesin kendi fikri tabiki ama ben hastane çantasına bile koydum almak isterse vereceğim istemezse tutsun diye çok zorlamam ama alsın isterim yani

Canım ne durumdasın?
Canım kızlar şimdi geldim acilden. Nst taktılar sonuç iyi geldi. Kan ve idrar aldılar, idrarda protein çıkmadı. Hastanede tansiyon 13 civarı çıktı, birkaç defa ölçüler. Zaten kendi doktorum yoktu asistan vardı, doktorla iletişim halindelerdi.

Kan sonucu bekliyordum, doktorum evine gitsin sabah randevusu var bana zaten şuan beklemesin boşuna acilde dedi eve geldim. Sabah kendisi bakacak, ama bu hafta alacak sanırım bekletmeyecek gibi geliyor. Hayırlısı olsun. Senin iyi olmana ve devlette iyi tecrübeler yaşamana çok sevindim. Eş durumundan sıkıntı yaşadın mı? Görebildi mi bebişi? ❤️

Ben de veririm diyorum canım

İlk kızımda 1 aylık vericem deyip 10.gunde dayanamamistim 🤦🏻‍♀️ ama inanılmaz kurtarıcı olmuştu benim için. Şimdide aldım ama en azından 15 20 günlük olmasını beklicem inşallah 😅 hiç vermeyen arkadaşlarda vardı mesela onlarda pişman değildi bende pişman değildim canım bu tamamen sana kalmış bir durum. Alışınca bıraktırma süreci sancılı geçiyor, vermezsen özellikle dış dönemleri zor geçiyor
15 günlük oldu benim kızım, hastanede verme dediler diye sonra aklıma da gelmedi ama huzursuzlandiginda kolaylık olur diye bundan sonra düşüneceğim ya
Ben verecegim, en azindan ilk üc ay yenidoganin kundaga, hafif pışpışlanmaya ve emmeye ihtiyacı var. Yoksa sürekli beni emmek isteyecek
Evet sürekli emmek istiyor cidden, huzursuz olduğunda bez değiştirme tekrar emzirme gaz çıkarma derken en sonunda emip uyuyor.
Canım benim okuduğum kitaplarda meme reddi olmasın diye ilk 1 ay hem biberon hem emzik vermeyin diyordu
Eğer sen biberon veriyorsan red olmadıysa emzik de versen birşey olmaz heralde
Bilemedimki kuzum
Biberondan red yaşamadım kuzum, zaten 1 haftadır hiç biberon da vermedim ilk günler tutamiyordu memeyi düzgün ve aç kalıyordu. Hala önce kavga ediyor memeyle ama sonra emiyor. 1 ay vermeden idare etmeye çalışırım ama çok huysuzlanirsa veririm belki. 15 günlüğüz
Yeni doğum yapmış hemşireden bilgiler getirdim 😂

Çok sağol canım mümkün olduğunca 1 aylık olmasını bekleyeceğim
Çalışan anne olacaksan bence vermelisin canım. Babaanne anaanne ya da kim bakacaksa bebişe kolaylık sağlayabilir emzik. 🥰
evet çalışıyorum canım mecburen çok da uzatamayacağım, biraz daha bekleyip vermeyi düşünüyorum
Herkesin kendi fikri tabiki ama ben hastane çantasına bile koydum almak isterse vereceğim istemezse tutsun diye çok zorlamam ama alsın isterim yani
Ben de koymuştum ama hemşireler çok net istemiyoruz emzik dedi sonra bir süre düşünmedim bugüne kadar aklıma bile gelmedi eşim dedi sonra huzursuzlaniyor bazen emince sakinleşiyor neden emzik vermiyoruz diye

Back