• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Merhaba hanımlar dün yazmıstım dualarınızı istemiştim acil sezeryana alıncagım ıcın şükürler olsun oglumuz cok saglıklı dunyaya geldı 3070 kg dogdu kuveze girer die korkuyordum ama direk odaya yabıma geldi 😍 darısı dogumu bekleyen annelerimize
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün 😍

Merhaba hanımlar dün yazmıstım dualarınızı istemiştim acil sezeryana alıncagım ıcın şükürler olsun oglumuz cok saglıklı dunyaya geldı 3070 kg dogdu kuveze girer die korkuyordum ama direk odaya yabıma geldi 😍 darısı dogumu bekleyen annelerimize
Tebrikler sağlıkla büyümeye devam etsin.. Mutlu keyifli günleriniz olsun

Allahim uzun omurler versiinn, hayirli ugurlu olsun insaAllahh 🥰 darisi bizlereee, sanirim ilk gununu bekleyen bebis benimki 😂 1 aralik tarihine uyucakmiii bekliyoruz hala beyefendiyii 😀

Allahim uzun omurler versiinn, hayirli ugurlu olsun insaAllahh 🥰 darisi bizlereee, sanirim ilk gununu bekleyen bebis benimki 😂 1 aralik tarihine uyucakmiii bekliyoruz hala beyefendiyii 😀
Ayy benimde beş Aralık ama hiç sancı falan çıkmıyor. Yürüyüş falan da yapıyorum ama faydası yok galiba😁

Kızlar şu bacağımın hayatımı mahvedecek kadar agrıması normal mi? Oturup kalkmak yatmak kalkmak aşırı zor deli oluyorum ağrıdan

Kullanıyorum canım evet son zamanlar dşye mi bu kadar kötü ağrıyor bilmiyorum ama bayağı hayatımı etkilemiş durumda
Ya normalde kramp unutmuştum ama dün geceden benimki yine başladı nazar mı ettim ne yaptım anlamadım 😅

Kızlar hastanede yine 15 çıktı tansiyon. Doktor yarın sezeryan dedi. Anestezi işlemlerini hallediyorum. Çok heyecanlı ve stresliyim
Senin haftan iyi zaten bebişin gelişimi nasıl 🐣 belirsizlik bitmiş olcak işte her şeyi de hazırdı artık sayılı saatler de geçer sağlıcakla kavuşursun inşallah 🙏🏿

Bir_Kucuk_Mars Bir_Kucuk_Mars Adige- Adige- gözünüz aydın olsun kızlar güzel aileleri ile sağlıklı sıhhatli huzurlu güzel ve uzun yaşamları olsun bebitolarin. 😊

Ayy benimde beş Aralık ama hiç sancı falan çıkmıyor. Yürüyüş falan da yapıyorum ama faydası yok galiba😁
Benim de 6 Aralık ama 40 haftayı geçeceğinden korkuyorum artık yürüyüş, hurma her şeyi de yapıyorum ama keyfi yerinde sanırım hareketleri bile hala göğüs altımda aşağı inmedi. 🙄 Aceleci çıkan bebişlere inat bizimkiler Aralık da Aralık diyor sanırım icerde. 😁

Kızlar hastanede yine 15 çıktı tansiyon. Doktor yarın sezeryan dedi. Anestezi işlemlerini hallediyorum. Çok heyecanlı ve stresliyim
Sağlıkla kucağına alır bize güzel haberi verirsin inşallah canım dualarımız seninle 🤲

İnşaallah hayırlısıyla alırsın kucağına. İnsan tarihi bilince bir garip oluyor. Bu gece bol bol sev karnını yarın da inşaallah kendisini seversin 🥰

Benim de 6 Aralık ama 40 haftayı geçeceğinden korkuyorum artık yürüyüş, hurma her şeyi de yapıyorum ama keyfi yerinde sanırım hareketleri bile hala göğüs altımda aşağı inmedi. 🙄 Aceleci çıkan bebişlere inat bizimkiler Aralık da Aralık diyor sanırım icerde. 😁
Evett diyorum bukadar bekledikk bari 1 araliktan once dogmasin 😂 kasim ayini pek sevmiyorumm tarih olarak aralik olsun madem🤣 ben hissediyorum alttan baskilarini hatta bu gece hafif belime sanci girdi dedim tamam sanirim basliyoruz ama devami gelmiyo uyuyorum geri bende 😂

Saglikla kucaginaa al sende minnosu insaAllahh 😍🤲🏻 Hersey cok guzel gecicekk hic stress yapma korkma, yarin minnosun kucaginda olucakk resmen o anlari dusun 🥹

Şimdi kontrolden geldim bebek iyice kafasını dayamış aşağı her an gelebilir dedi doktor kilomuz 3100 boyumuz yaklaşık 52 cm olmuş progestan magnezyum içmeyi bıraktık çatı muayenesi yaptı normal doğum şeklinde ilerleyeceğiz inşallah 1 hafta daha dayanır da şöyle 37+ oluruz öyle başlar doğum bir stres aldı beni 😅
canm magnezyumu bu haftalarda kesmek mi gerekiyor? Benim doktorumun haberi yok kullandığımdan. Kendi kafama göre kullanıyorum. Kesmeli miyim acaba? Yada normal doğumda mı kesilmesi gerekiyor ki

canm magnezyumu bu haftalarda kesmek mi gerekiyor? Benim doktorumun haberi yok kullandığımdan. Kendi kafama göre kullanıyorum. Kesmeli miyim acaba? Yada normal doğumda mı kesilmesi gerekiyor ki
Bende arkadasın mesajını görünce kestim magnezyumu sezeryan tarihinden önce belki kendi gelir normal doğum olur ümidiyle

Senin ve oğlun için kolay ve keyifli bir doğum olsun canım benim. Ali ile güle oynaya ayrılın hastaneden. Ona hazırladığınız harika odada birbirinden güzel anılar biriktirin ❤️❤️❤️

Back