• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
ah canmm doğurmuşsun. haftasonu hiç okuyamıyorum sayfalarca birikmiş şimdi okuyabiliyorum. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişin, maşallah size :nazar:

Aynen banada komsularım diyor inmiş diye
Hadi hayirlisi bakalim dun geceki kasilmalarim bile farkli gelmeye basladi.Bide benden akintida gelio tuvalette biraz oturunca bakiorum koyu kivamli akinti oluo dun gecede az oncede gelmisti.Nişan mi die dusundum nişan bi anda lop die de gelebiliomus akinti arasinda az az da gelebiliomus.Sende var mi akinti

Merhaba hanımlar dün yazmıstım dualarınızı istemiştim acil sezeryana alıncagım ıcın şükürler olsun oglumuz cok saglıklı dunyaya geldı 3070 kg dogdu kuveze girer die korkuyordum ama direk odaya yabıma geldi 😍 darısı dogumu bekleyen annelerimize
Kaç haftalık doğdu cnm

🙂kolay gelsin .ben gidip geliyorum hareketleri bayagı azaldı su azlıgından kaynaklı tetikteyız hayırlısıyla bı doğursaydık .sonu stresli geciyor 🙂
Teşekkür ederim ☺️ hareket azlığı yüzünden geçen panik atak geçirip doktora koşmuştum korkuttu beni sıpam😂 insan endişeleniyor cidden

Merhaba hanımlar dün yazmıstım dualarınızı istemiştim acil sezeryana alıncagım ıcın şükürler olsun oglumuz cok saglıklı dunyaya geldı 3070 kg dogdu kuveze girer die korkuyordum ama direk odaya yabıma geldi 😍 darısı dogumu bekleyen annelerimize
Gözün aydın Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin 💐

maşallah hayırlı olsun sağlık büyüsün bebiş :nazar:

Hadi hayirlisi bakalim dun geceki kasilmalarim bile farkli gelmeye basladi.Bide benden akintida gelio tuvalette biraz oturunca bakiorum koyu kivamli akinti oluo dun gecede az oncede gelmisti.Nişan mi die dusundum nişan bi anda lop die de gelebiliomus akinti arasinda az az da gelebiliomus.Sende var mi akinti
Evet evet koyu kıvamda sarı yapıskan kıvamda dediğin gibi parca parca .yok nişan degildir nişan yasadım o cok kalın ve bölünmez gibi değişik .kasılmalarım yok sukur.22.12 ydi tarih 12.12 yaptık beklerse tabii.senin kac?

Kızlar hastanede yine 15 çıktı tansiyon. Doktor yarın sezeryan dedi. Anestezi işlemlerini hallediyorum. Çok heyecanlı ve stresliyim
Ya Ali bebek geliyor yaşasın 😻 daha dün gibi aklımda senin sonradan pozitife dönen gebelik testin . Sonunda kavuşacaksınız İnşallah kolaylıkla ve sağlıcakla 💖💖

Back