How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hastanenin internet sayfasında yazıyordur aslında, bir bak istersen . Kolik biberon hangisini aldın canım
Bir liste verdiler ona bakacağım aslında ama tembellik ettim 😂 ben biberon seti almıştım. Onun içinde vardı. Bak şunu aldım..

Eklentiler

• 4027E568-1BA8-4025-A095-9FCF89343635.png
    4027E568-1BA8-4025-A095-9FCF89343635.png
    163 KB · Görüntüleme: 75
Ay kızlar benimde nasip olursa çarşamba 9 da sezeryanim var ama çok stresli ve korku içindeyim.ilkinde panik olmuştum ikinci aslında ama yine de çok endişeli ve korku içindeyim 😟🥺bu nedenle genel anestezi istedim ondanda korkuyorum 🥺
Mışıl mışıl uyuyacaksın hiç korkma. Defalarca genel anestezi almış birisi olarak diyebilirim ki güzel bir uyku. Biraz ağrılı uyanıyorsun o kısmı kötü denebilir ama onu da zaten ağrı kesicilerle hallediyorlar.. kendine geldiğinde bebeğin seni bekliyor olacak 😍

Mışıl mışıl uyuyacaksın hiç korkma. Defalarca genel anestezi almış birisi olarak diyebilirim ki güzel bir uyku. Biraz ağrılı uyanıyorsun o kısmı kötü denebilir ama onu da zaten ağrı kesicilerle hallediyorlar.. kendine geldiğinde bebeğin seni bekliyor olacak 😍
İnşallah 🤲Dua edin bana da.Allah hepimizi sağlıkla kuvustursun inşallah 🤲

Kızlar rutin tansiyon ölüyorum böyle çıktı. Akşam üstü 12 /7 idi. Şimdi böyle. Niye böyle oldu. Kendimi iyi hissediyorum, sabah kontrolüm var ama yine de stres oldum görünce
Eki Görüntüle 3167294
Bugün tansiyon ile gelmeye karar veren Aslan bebeğe özenmiyordur değil mi Ali ? Biraz daha takip et Canım, düşmezse istersen için rahat etsin diye acile gidersin.

Kızlar bebişlere emzik verecek misiniz? Bana hemşire verme demişti ama arada huzursuzlaniyor versem sakinleşir mi acaba diye düşündüm. Bir de ne zaman vermek lazım acaba çok mu küçük yoksa hiç vermemek daha mı iyi olur alışması kötü mü olur karar veremiyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Kızlar bebişlere emzik verecek misiniz? Bana hemşire verme demişti ama arada huzursuzlaniyor versem sakinleşir mi acaba diye düşündüm. Bir de ne zaman vermek lazım acaba çok mu küçük yoksa hiç vermemek daha mı iyi olur alışması kötü mü olur karar veremiyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
İlk kızımda 1 aylık vericem deyip 10.gunde dayanamamistim 🤦🏻‍♀️ ama inanılmaz kurtarıcı olmuştu benim için. Şimdide aldım ama en azından 15 20 günlük olmasını beklicem inşallah 😅 hiç vermeyen arkadaşlarda vardı mesela onlarda pişman değildi bende pişman değildim canım bu tamamen sana kalmış bir durum. Alışınca bıraktırma süreci sancılı geçiyor, vermezsen özellikle dış dönemleri zor geçiyor

Kızlar rutin tansiyon ölüyorum böyle çıktı. Akşam üstü 12 /7 idi. Şimdi böyle. Niye böyle oldu. Kendimi iyi hissediyorum, sabah kontrolüm var ama yine de stres oldum görünce
Eki Görüntüle 3167294
bazen benimde yükseliyor bi kaç dakika içinde düşüyor sonra dinlen biraz 15 20 dakika sonra tekrar et istersen
hastanede de yüksek çıktı hemşire biraz bekleyip tekrar etti düşünce eve gönderdi
Düşmezse acile git en olmadı

Ben verecegim, en azindan ilk üc ay yenidoganin kundaga, hafif pışpışlanmaya ve emmeye ihtiyacı var. Yoksa sürekli beni emmek isteyecek

Ay kızlar benimde nasip olursa çarşamba 9 da sezeryanim var ama çok stresli ve korku içindeyim.ilkinde panik olmuştum ikinci aslında ama yine de çok endişeli ve korku içindeyim 😟🥺bu nedenle genel anestezi istedim ondanda korkuyorum 🥺
Neden panik oldun canım ilkinde?
Olmazsa söyle çok hafif bir sakinleştirici yapsınlar sana

Canım benim okuduğum kitaplarda meme reddi olmasın diye ilk 1 ay hem biberon hem emzik vermeyin diyordu
Eğer sen biberon veriyorsan red olmadıysa emzik de versen birşey olmaz heralde
Bilemedimki kuzum

Yeni doğum yapmış hemşireden bilgiler getirdim 😂

Kızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, aynı gün doğuracaktık seninki bekleyemedi bizi😅 en yakın zamanda toparlanırsın inşallah 😇

Back