• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar hepinize selamlar. Ben haftaya cuma doğuruyorum sanırım. Diğer detaylardan hiç haberim yok sancım mı var falan sormadım bile doktora 😅 ne oldu ne bitti haberim yok tek bildiğim bebek büyük o yüzden normal doğum olmuyor. zaten 10 gündür hem soğuk algınlığı hem diş ağrısıyla cebelleşiyorum psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum 1 hafta sonra doğurma fikri beni hepten korkutmaya başladı🙃
Aynı gün pırtlatıcaz desene canım😂

Bilemiyorum ki, üsütmedim de kisa yuruyusler haric evdeyim. Bi de benim hic bulantim olmadi. Size de gecmis olsun, cikarmak gercekten Cok kötü bisey.
Geçen gün ben de aynı şeyi yaşadım tamamen reflüden. Salçalı yemekleri kestim. Gece yastıkları 3 yaptım. Gaviscon içmeden uyumadım. Bir de yoğurt yedim gündüzleri. Sonra toparladı. Ayrıca o ara sakız çiğniyordum. O da reflü yapıyor. Onu da bıraktım

Kizlar gece reflüden uyuyamadim, sabah kahvaltisinda yedigimi de 10 dk sonra cikardim, ki dün kendi ellerimle yaptigim balkabagi corbasiydi, hersey tazeydi yani. Atesim yok, covid degilim. Nane cayi yaptim ictim simdi. Enfeksiyon falan degildir Insallah. Kac gündür disardan da yemiyoruz. Siz olsaniz ne yapardiniz dinlenmek disinda? Hastaneye falan gider miydiniz?
Geçmiş olsun kuzum. Şimdi nasıl oldun? Bazen reflüyü bağlı da çıkarabiliyor insan. Bende mide şikayetleri hep olduğu için aradaki farkı anlayabiliyorum. Midem yanarken bir kaç akşam ben de çıkardım ama endişelenmedim. Senin yediğinle alakalı olduğuna dair kesin bir fikrin mi var? Zehirlenmiş olabileceğini ya da başka hastalıklardan kaynaklı midemin hassas olduğunu mu düşünüyorsun ?

Arkadaşlar 10.24 itibariyle yeni bebişimiz geldi🥰🥰🥰
Hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla büyüsün 💙
Ben 36+3te doğurmuştum canım inşallah biraz daha bekler bebiş ama bir an önce kapat o çantayı yine de 😄😄

Benim de bir süre tek memeden emdi ama inat ettim zorlaya zorlaya alıştırdım sürekli ötekini vermeye çalışıp. Şimdi ikisini de emiyor
Bugün gelmedi ama her an gelebilirmiş bu akşam artık güzelce son kontrolleri yapacağım 😅

Şimdi kontrolden geldim bebek iyice kafasını dayamış aşağı her an gelebilir dedi doktor kilomuz 3100 boyumuz yaklaşık 52 cm olmuş progestan magnezyum içmeyi bıraktık çatı muayenesi yaptı normal doğum şeklinde ilerleyeceğiz inşallah 1 hafta daha dayanır da şöyle 37+ oluruz öyle başlar doğum bir stres aldı beni 😅

Kızlar hepinize selamlar. Ben haftaya cuma doğuruyorum sanırım. Diğer detaylardan hiç haberim yok sancım mı var falan sormadım bile doktora 😅 ne oldu ne bitti haberim yok tek bildiğim bebek büyük o yüzden normal doğum olmuyor. zaten 10 gündür hem soğuk algınlığı hem diş ağrısıyla cebelleşiyorum psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum 1 hafta sonra doğurma fikri beni hepten korkutmaya başladı🙃
Geçmiş olsun umarım hastalık ve ağrılar bir an önce geçer de sağlıklı şekilde bebeğinin gelişine odaklanırsın 😍

Saol canim 7 aralikta, daha iki gün önce kontroldeydik, corapsiz gezen bir tip degilim aslinda ama dun üsütttüm biraz galiba dolasirken.
Şiddetlenirse kusmaların acile git istersen kuzum kontrol gününe varmış inş çabucak toparlarsın biraz istirahat biraz sıcak çorba sıcak ballı süt hemencecik toparlan inş 🙏🏻 çok çok geçmiş olsun

Geçen gün ben de aynı şeyi yaşadım tamamen reflüden. Salçalı yemekleri kestim. Gece yastıkları 3 yaptım. Gaviscon içmeden uyumadım. Bir de yoğurt yedim gündüzleri. Sonra toparladı. Ayrıca o ara sakız çiğniyordum. O da reflü yapıyor. Onu da bıraktım

Geçmiş olsun kuzum. Şimdi nasıl oldun? Bazen reflüyü bağlı da çıkarabiliyor insan. Bende mide şikayetleri hep olduğu için aradaki farkı anlayabiliyorum. Midem yanarken bir kaç akşam ben de çıkardım ama endişelenmedim. Senin yediğinle alakalı olduğuna dair kesin bir fikrin mi var? Zehirlenmiş olabileceğini ya da başka hastalıklardan kaynaklı midemin hassas olduğunu mu düşünüyorsun ?

Şiddetlenirse kusmaların acile git istersen kuzum kontrol gününe varmış inş çabucak toparlarsın biraz istirahat biraz sıcak çorba sıcak ballı süt hemencecik toparlan inş 🙏🏻 çok çok geçmiş olsun
ayni fikirdeyim hanımlar bence reflüden oldu, üşütme olamaz, yediğim değişik şüpheli birşey yok çünkü.
Bulantı falan da yok direk, kusma. Hatta midem boşken reflü yeniden başladı. Sonra uyudum, kalktım kaşarlı bır tost , biraz zeytin, biraz da tahin bal yedim hatta. Sonra çıktım bir saat yürüdüm.

Şimdi iyiyim reflü ilacım bitmişti, burda direkt hap verdi doktorum , gidip eczaneden onu alacağım.

Çok teşekkür ederim hepinize. Şimdilik takipteyim yani

Kızlar herkese tek tek yazmak istedim ama ellerim ödemlendi biraz.yazmak çok zorladı.herkese çok teşekkür ederim insallah sağlıklı şekilde hepiniz atlatırsınız bu süreci. Bebiş 38+0da 3.300 kg,50 cm doğdu.cok şükür bir sıkıntı yok.sütüm henüz gelmedi pek,o biraz zorluyor biraz da illaki sezaryen kaynakli ağrı var.insallah hafifler bakalım.hepinize sevgiler.🥰🥰

Şimdi kontrolden geldim bebek iyice kafasını dayamış aşağı her an gelebilir dedi doktor kilomuz 3100 boyumuz yaklaşık 52 cm olmuş progestan magnezyum içmeyi bıraktık çatı muayenesi yaptı normal doğum şeklinde ilerleyeceğiz inşallah 1 hafta daha dayanır da şöyle 37+ oluruz öyle başlar doğum bir stres aldı beni 😅
Korkma canım normal doğumsa ve bi sıkıntı yoksa öyle hemen doğmaz
Ben gümüş kalkan aldım fakat nasıl kullanılacak haftaya çarşamba doğumum var
Ben şimdiden başladım takmaya

Kızlar herkese tek tek yazmak istedim ama ellerim ödemlendi biraz.yazmak çok zorladı.herkese çok teşekkür ederim insallah sağlıklı şekilde hepiniz atlatırsınız bu süreci. Bebiş 38+0da 3.300 kg,50 cm doğdu.cok şükür bir sıkıntı yok.sütüm henüz gelmedi pek,o biraz zorluyor biraz da illaki sezaryen kaynakli ağrı var.insallah hafifler bakalım.hepinize sevgiler.🥰🥰
Tebrikler. Sağlıkla, anneli babalı büyüsün miniğiniz. 🥰 Siz de inşallah hemen toparlanırsınız çok geçmiş olsun😊
Hazır yeni doğum yapmışken bir şey sorabilir miyim yormak da istemiyorum🤭 Ultrasondaki kilosu ile doğum kilosu arasında çok fark oluyor mu miniklerin?

Selam kızlar
Doğumdan beri ilk kez 2 gün önce ve bugün oğluşumu kucağıma aldım. Epi topu 1.5 kg. Yeni doğan bebekler çok minik olur ya, prematüre bebekler daha da minik. Canlı oyuncak gibi bebişim benim. Öptüm kokladım. Mis yavrum. Sağlık sorunumuz yok çok şükür. Doktor 2-2.5 kg olup sağlık sorunu olmazsa veririz size dedi.

Bu arada doğum yapanlar var tebrik ediyorum hepinizi. Süt konusunda da canınızı sıkmayım illa sıkan oluyor. Hatta bir ara şoka erteliyor bi damla bile gelmiyor. Siz sezeryanlıysanız benim gibi. Birinden destek alsın göğsünüzü önce yağla sonra ılık su ile ovalansılar. Su gibi gelir inşallah. Benim göğüs ucu bu şekilde asla yara olmadı acımadı.

Back