- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #30.401
Hamilelikte çok kilo almadıysan hamilelik öncesi bedenini düşünerek alabilirsinya ben dolap uygulamasında buldum aslında , sıfır ürünler var , ama bedenine kararsız kaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelikte çok kilo almadıysan hamilelik öncesi bedenini düşünerek alabilirsinya ben dolap uygulamasında buldum aslında , sıfır ürünler var , ama bedenine kararsız kaldım
Merhaba bende aynı durumdayım pazartesiye kadar doğum başlamazsa suni sanci ile başlatılcak . Bebisin hem suyu sınırda hemde böbrekleri bir hafta içinde tekrar büyümeye başladı bakalım nasıl olcakHerkese merhaba kontrolden ciktim doktor sali günu 39+2 de yatiracagini söyledi ama normal dogum olacak normal dogumda böyle planli yatirilan var mi gece yada hafta sonu olursa sıkınti cekersin ilacla sancini baslatip dogumu gerceklestircez diyor doktor hic hazir degilim![]()
Hayırlı olsun canım Allah bir daha ayırmasın sağlıkla büyüsün minnoşTeyzoşlar biz çok şükür hastaneden çıktık artık evimizdeyiz. Darısı diğer arkadaşlarıma inşallah.
Benim ilkinde 38 den 40 a çıkmıştı sonra 39 da sabitlendiKızlar merhaba, hamilelikte büyüyen ayak numarası eski haline dönüyor mu?
şkerden dolayı sadece 3 kilo aldım kuzum , hamilelikten önceki kiloma çok yakınım verip almaktan aslındaHamilelikte çok kilo almadıysan hamilelik öncesi bedenini düşünerek alabilirsin
yaa çok güzel bir haber canımTeyzoşlar biz çok şükür hastaneden çıktık artık evimizdeyiz. Darısı diğer arkadaşlarıma inşallah.
Owli aldım canim çok memnunum birkaç gün oldu ben tartilali 8 kilo civarı gitmişti tam iki hafta dolsun tekrar tartılicam bakalım hamilelik öncesi kiloma 3.3 kilo kalmıştı en son. Göbek baya gitti biraz var ama tabi halaCanım sen korse hangisinden kullanıyosun bi de kaç kilo verdin göbeğinin gidişi falan nasıl gidiyo
Owliden çok memnunumkızlar doğumdan sonra kullanmak için korse aldınızmı?
aldıysanız fikir açısından iyi olur aslında
trendyolda uygunlar da var owli de var karrsız kaldım bende
hangi beden aldın canım , yada alırken bedenini neye göre karar verdin?Owli aldım canim çok memnunum birkaç gün oldu ben tartilali 8 kilo civarı gitmişti tam iki hafta dolsun tekrar tartılicam bakalım hamilelik öncesi kiloma 3.3 kilo kalmıştı en son. Göbek baya gitti biraz var ama tabi hala
Owliden çok memnunum
Ben doğumdan sonra aldığım için göbeğimi ölçüp ona göre aldım. 90-110 arası m diyordu benim bedenim de öyleydi ama doğum öncesi almak için göbeğinizi ölçün 10-12 cm çıkartın kalan sayıya göre bedeni alın yazıyorduhangi beden aldın canım , yada alırken bedenini neye göre karar verdin?
aa ben yanlış okumuşum demekki kuzumBen doğumdan sonra aldığım için göbeğimi ölçüp ona göre aldım. 90-110 arası m diyordu benim bedenim de öyleydi ama doğum öncesi almak için göbeğinizi ölçün 10-12 cm çıkartın kalan sayıya göre bedeni alın yazıyordu
Hayırlı olsun canım Allah bir daha ayırmasın sağlıkla büyüsün minnoş![]()
yaa çok güzel bir haber canım
artık keyfini çıkar bebeğinle
Cok sevindimTeyzoşlar biz çok şükür hastaneden çıktık artık evimizdeyiz. Darısı diğer arkadaşlarıma inşallah.
Çok teşekkür ederimCok sevindim
Evinizde duzeninizi kurarsiniz artik ne guzel![]()
Son haftalar da oyle oluyor bende de stres başladıKızlar benim anksiyetem tuttu resmen ya. Bugün hiçbir şey yapmadım akşama kadar sadece yattım. Her an bişey olacakmış hissine kapıldım. Keyfim falan yok hiç. Hiç iyi hissetmiyorum, bunalımlara mı girdim noldu![]()
Peki neden sezeyan ? Zorunlu muBana da 38+1 e tarih verdi
Geri döndü benim ayak numaram ama ellerim de şişmişti yüzüklerim bir daha olmadı sonra 3 4 yil sonra kilo verince olmaya başladıKızlar merhaba, hamilelikte büyüyen ayak numarası eski haline dönüyor mu?
Günde ortalama 30 gram, haftalık da ortalama 250 gram alıyorlarmış canımKızlar 35+2 bebeğimin kilosu 2850 gram son ayda haftalık kaç gram alıyorlar