• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Herkese merhaba kontrolden ciktim doktor sali günu 39+2 de yatiracagini söyledi ama normal dogum olacak normal dogumda böyle planli yatirilan var mi gece yada hafta sonu olursa sıkınti cekersin ilacla sancini baslatip dogumu gerceklestircez diyor doktor hic hazir degilim😬
Merhaba bende aynı durumdayım pazartesiye kadar doğum başlamazsa suni sanci ile başlatılcak . Bebisin hem suyu sınırda hemde böbrekleri bir hafta içinde tekrar büyümeye başladı bakalım nasıl olcak 🥲

Kızlar öncelikle silikon göğüs ucu ile emiyor ama pazartesi doğum yaptım şuan sütüm geliyor çok şükür. Göğüs ıcı gerçekten kurtarıcı sadece meme başını aldığı için canım acıypor. Hastanede aşırı terledim emzirdikçe bol bol atlet tişört gecelik ne varsa götürün , depend hastanede kullanmadım onların verdiği bezleri kullandık. Evde depend aşırı rahat.

Canım sen korse hangisinden kullanıyosun bi de kaç kilo verdin göbeğinin gidişi falan nasıl gidiyo
Owli aldım canim çok memnunum birkaç gün oldu ben tartilali 8 kilo civarı gitmişti tam iki hafta dolsun tekrar tartılicam bakalım hamilelik öncesi kiloma 3.3 kilo kalmıştı en son. Göbek baya gitti biraz var ama tabi hala
kızlar doğumdan sonra kullanmak için korse aldınızmı?
aldıysanız fikir açısından iyi olur aslında
trendyolda uygunlar da var owli de var karrsız kaldım bende
Owliden çok memnunum

Owli aldım canim çok memnunum birkaç gün oldu ben tartilali 8 kilo civarı gitmişti tam iki hafta dolsun tekrar tartılicam bakalım hamilelik öncesi kiloma 3.3 kilo kalmıştı en son. Göbek baya gitti biraz var ama tabi hala

Owliden çok memnunum
hangi beden aldın canım , yada alırken bedenini neye göre karar verdin?

hangi beden aldın canım , yada alırken bedenini neye göre karar verdin?
Ben doğumdan sonra aldığım için göbeğimi ölçüp ona göre aldım. 90-110 arası m diyordu benim bedenim de öyleydi ama doğum öncesi almak için göbeğinizi ölçün 10-12 cm çıkartın kalan sayıya göre bedeni alın yazıyordu

Ben doğumdan sonra aldığım için göbeğimi ölçüp ona göre aldım. 90-110 arası m diyordu benim bedenim de öyleydi ama doğum öncesi almak için göbeğinizi ölçün 10-12 cm çıkartın kalan sayıya göre bedeni alın yazıyordu
aa ben yanlış okumuşum demekki kuzum
10-12 cm çıkarın kısmını okumamışım ben :KK70:

Kızlar benim anksiyetem tuttu resmen ya. Bugün hiçbir şey yapmadım akşama kadar sadece yattım. Her an bişey olacakmış hissine kapıldım. Keyfim falan yok hiç. Hiç iyi hissetmiyorum, bunalımlara mı girdim noldu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Son haftalar da oyle oluyor bende de stres başladı
Bana da 38+1 e tarih verdi
Peki neden sezeyan ? Zorunlu mu
Kızlar merhaba, hamilelikte büyüyen ayak numarası eski haline dönüyor mu?
Geri döndü benim ayak numaram ama ellerim de şişmişti yüzüklerim bir daha olmadı sonra 3 4 yil sonra kilo verince olmaya başladı

benim bütün planlar değişti kızlar özel sigortam doğumun tamamını karşılamıyormuş kontrole gittiğim dr sezaryen ile 38+ da alacaktı ama sigortada fark çıkacağı için şehir hastanesine kontrole gittim bugün dr isteğe bağlı sezaryen yapmıyoruz sancı gelince alıyoruz dedi ne yapacağımı şaşırdım en başından beri normal doğum istiyodum ama son zamanlarda sezaryen fikri çok aklıma yatmıştı
şimdi acaba normal mi olsa diye düşünüyorum off şu doğum işi beni çok yordu

Back