- 3 Mart 2022
- 419
- 621
- 33
- 38
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.141
Merhaba böyle durumlarda karşı tarafa açık olmak gerektiğini düşünüyorum. İçinize atmakla sorun çözülmüyor. Hatta biriktikçe işin içinden çıkılmaz hal alıyor. Annenize de kayınvalidenize de düşündüklerinizi hissettiklerinizi sıcağı sıcağına açık açık ifade edin derim. Belki başkalarına çok sivri gelebilir ama kendiniz ve bebeğiniz de önceliğiniz olmalı diye düşünüyorum.İnanın hamileliğimin yüzde 80 i stresle Sinirle geçti.Baskalarina sinirlenip üzüldüğum yetmiyormuş gibi birde insanın en yakınının strese koyması daha ağır.Sirf bu stres üzüntü yüzünden bebeğime birşey olacak diye korkuyorum.Elimdede değil Kafaya takıyorum hersekilde.
Canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ve güzel bir doğum olur inşallahSelam kizlar. Hastanedeyim. Sabah yatış yaptik. Sezaryen icin beklemedeyiz. Dualariniza talibim
Takipler de sıklaşacağına göre daha da rahat hissedersin sanırım. En doğru zamanda sağlıkla kucağına gelsin bebeğin. Artık sonlara gelindi tünelin sonunda güzel bir ışık varGünaydın güzel bebişlerin güzel anneleriKontrolden çıktım oğlum 300 gram almış 2 haftada 2550 gram olmuş doktor şimdilik yeterli dedi
Suyunda azalma varmış plesanta yaşlanması ilerlemiş 1 hafta gerilik var gelişiminde
Haftada 1 kontrol edelim yakın takibe alalım dedi duruma göre haftaya doğuma karar vericez
Havuç suyu kaşar kıyma tüket dedi ekstra yapabileceğim bi şey var mı kızlar
aynen gün içinde hareket etmekte zorlanıyorum çalışmak artık işkence hali almaya başladı ama mecburen gidiyorum bakalım bugün dr ne diyecek kendi dr uma da gitmeyeceğim başka bir hastaneden randevu aldım arkadaşımın doğum yaptığı dr a artık bi kaç saat sonra öğreneceğim normal mi değil miAynısı bende canım. 2 gündür çok sert hamleleri var. Ve toplanıyor bir noktaya taş kesiliyor sanki. Bildiğin canım acıyor. Kasıklarım ve karnımın yanları morarmış gibi acıyor. Bir arkadaşım tüm karın o esnada sertleşiyorsa sancıdır demişti. Ama nst de sancı olayın dikkat çeker şekilde değilse eğer bu tür sancılar yaşamamız doğalmış diye biliyorum. Deneyimli annelerimizin fikri daha kıymetli bakalım ne diyecekler.
Ay hadi bakalım, kavuşmaya az kaldı, sağlıkla gelsinSelam kizlar. Hastanedeyim. Sabah yatış yaptik. Sezaryen icin beklemedeyiz. Dualariniza talibim
anneler de bi yerde haklı bişey alındığı zaman değer verdikleri düşüncesi oluyor sanırımKizlar size bir derdimu anlatacağım.Bu aralar herşeyi kafama takıyorum ve üzülüyorum.
Benim Kayınvalidem falan bebeğim için hicbisey yapmadılar daha önceden de bahsetmistm belki.Herneyse biz annemle Konuşurken annem bana diyorki Bak diğer geline neler almışlardı seninkine almıyorlar Diğer geline şunu vermisti sana vermiyor Kötü niyetle söylemiyor annem ama Ben bukez hazmedemiyorum.Ve birkez uyarmama rağmen yine yapıyor.Soyluyor söylüyor sonrada diyor boşver Senin bebeğin sağlıklı dünyaya gelsinde önemli olan bu falan.İnanin Hamilelik hormonlarını yoksa başka birşeyden bilemiyorum artık annemle telefonda vs konuşmak bile istemiyorum.Zaten ben herşeyin farkındayım birde onun bana sürekli hatırlatması beni aşırı strese koyuyor
Bende çalışabilir raporu aldıktan sonra zulüm geldi işe gelmek yarın son mesai günüm, acayip mutluyum eve geçeceğim için. Sırf maaşım tam yatsın diye oğluşum için sabrettim. Ama zaman bir şekilde geçiyor. Bir bakmışsın evdesin artıkaynen gün içinde hareket etmekte zorlanıyorum çalışmak artık işkence hali almaya başladı ama mecburen gidiyorum bakalım bugün dr ne diyecek kendi dr uma da gitmeyeceğim başka bir hastaneden randevu aldım arkadaşımın doğum yaptığı dr a artık bi kaç saat sonra öğreneceğim normal mi değil mi
İnş sağlıkla kucağımıza alalımTakipler de sıklaşacağına göre daha da rahat hissedersin sanırım. En doğru zamanda sağlıkla kucağına gelsin bebeğin. Artık sonlara gelindi tünelin sonunda güzel bir ışık var
Benim annem de çok söylenir. Ama kendisi de almadı KV de de almadı.Kizlar size bir derdimu anlatacağım.Bu aralar herşeyi kafama takıyorum ve üzülüyorum.
Benim Kayınvalidem falan bebeğim için hicbisey yapmadılar daha önceden de bahsetmistm belki.Herneyse biz annemle Konuşurken annem bana diyorki Bak diğer geline neler almışlardı seninkine almıyorlar Diğer geline şunu vermisti sana vermiyor Kötü niyetle söylemiyor annem ama Ben bukez hazmedemiyorum.Ve birkez uyarmama rağmen yine yapıyor.Soyluyor söylüyor sonrada diyor boşver Senin bebeğin sağlıklı dünyaya gelsinde önemli olan bu falan.İnanin Hamilelik hormonlarını yoksa başka birşeyden bilemiyorum artık annemle telefonda vs konuşmak bile istemiyorum.Zaten ben herşeyin farkındayım birde onun bana sürekli hatırlatması beni aşırı strese koyuyor
O toplanması kasılma işte canım.bende de oluyor aradaherkese günaydın
2 gündür bebeğin hareketleri çok sert olmaya başladı acaba sancı mı kasılma mı anlamıyorum ama bi yere toplanıp kalıyor sanki bugün dr randevum var ama anlayamadım ne olduğunu bir türlü
burada herkes doğum yaptıkça acaba mı demeye başladım
Bir tık az almış diyebiliriz canım ama benim bebişte haftada 200 gram alıyor seninkinde 150 gram almış çok dert etme 2.5 kiloyu geçmiş ya önemli olan o haftada 1 kontrole gideceğin için su ve plasenta konusunda aklın kalmaz sürekli takipte olacaksın zaten haftaya 37yi tamamlıyoruz artık normal doğum zamanına ulaşmış oluyoruz o yüzden ne kendini ne de oğluşu üzmeGünaydın güzel bebişlerin güzel anneleriKontrolden çıktım oğlum 300 gram almış 2 haftada 2550 gram olmuş doktor şimdilik yeterli dedi
Suyunda azalma varmış plesanta yaşlanması ilerlemiş 1 hafta gerilik var gelişiminde
Haftada 1 kontrol edelim yakın takibe alalım dedi duruma göre haftaya doğuma karar vericez
Havuç suyu kaşar kıyma tüket dedi ekstra yapabileceğim bi şey var mı kızlar
Merhaba benimde haftaya çarşamba günü sezeryan doğumum var. Ben yarın gideceğim aç gidecekmisim anestezi ile görüşüp kan vereceğim aynı zamanda net çekilip doktorum muayene edecek.ve her şey yolundaysa haftaya çarşamba günü gideceğim.yani bu şekilde oluyor benim bildiğim ilkinde de böyle olduSelam canım kızlarbugün kontrolüm vardı doktor net tarihi verecekti ve direk doğuma gidecektim ama bugün acil operasyonlari varmış doktorun muayene olamadan geri döndüm, Çarşamba gideceğim, merak ettiğim konu sezeryan öncesi ameliyata hazırlık olarak bazı testler isteniyor ya neler istediler sizden ve kaç gün öncesinde vermek gerekiyor acaba ? Yaa çok az kaldı ben de artık sağlıkla kavuşmak için heyecanla bekliyorum
Ya anlıyorum kendiside üzülüyor takıyor ama napalim Ben riskli gebeyim önemli olan şuan ben ve bebeğimanneler de bi yerde haklı bişey alındığı zaman değer verdikleri düşüncesi oluyor sanırım
benim annemde bebek için dünya alışveriş yaptı
kayınvalidemin daha bir tane çöp aldığını görmedim bi ara beraber gidelim alışverişe dedi sonra onundan da ses gelmedi ben çok umursamıyorum
eltime ve bebeğine ne yaptıklarını da bilmiyorum ben evli değildim o zaman
kafanıza takmayın siz ve bebeğiniz kimse bişey yapmasada çok değerlisiniz boşverin tadını çıkarın az kalan hamileliğinizin
Kimsenin kalbini kiramayip herzmn kendimi kıran bir insanimMerhaba böyle durumlarda karşı tarafa açık olmak gerektiğini düşünüyorum. İçinize atmakla sorun çözülmüyor. Hatta biriktikçe işin içinden çıkılmaz hal alıyor. Annenize de kayınvalidenize de düşündüklerinizi hissettiklerinizi sıcağı sıcağına açık açık ifade edin derim. Belki başkalarına çok sivri gelebilir ama kendiniz ve bebeğiniz de önceliğiniz olmalı diye düşünüyorum.
En iyi ilaç havalandırmak canım.sağımdan sonra atlet falan giyince iyice acıyor.ben yazın doğum yapmıştım odada öyle üst çıplak duruyordum.bazı dönemler bildiğin memeyi parçalıyor makina onun iyileşmesi daha uzun sürüyordu.birde sağmazsan süt azalıyor o halde sağıyordum kan gelirse sütü döküyordum sağmaya devam ediyordum kansız kısmı veriyordumKızlar tecrübe ettikçe sizinle de paylaşıyorum.
Göğüs ucum pompalar dolayı yara oldu lanisoh iyi gelmedi sarı kantaron çok az etki etti. Bende her sağımdan sonra kendi sütümü sürüp aventin göğüs ucunu taktım gerçekten fayda gördüm
bende doğumdan sonra daha fazla vakit geçireyim diye bekliyorum allahtan arkadaşlarım amirim falan anlayışlı insanlarda biraz daha rahatım en azındanBende çalışabilir raporu aldıktan sonra zulüm geldi işe gelmek yarın son mesai günüm, acayip mutluyum eve geçeceğim için. Sırf maaşım tam yatsın diye oğluşum için sabrettim. Ama zaman bir şekilde geçiyor. Bir bakmışsın evdesin artık
Gelişmeleri paylaş bizimle canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?