2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Merhaba böyle durumlarda karşı tarafa açık olmak gerektiğini düşünüyorum. İçinize atmakla sorun çözülmüyor. Hatta biriktikçe işin içinden çıkılmaz hal alıyor. Annenize de kayınvalidenize de düşündüklerinizi hissettiklerinizi sıcağı sıcağına açık açık ifade edin derim. Belki başkalarına çok sivri gelebilir ama kendiniz ve bebeğiniz de önceliğiniz olmalı diye düşünüyorum.

Takipler de sıklaşacağına göre daha da rahat hissedersin sanırım. En doğru zamanda sağlıkla kucağına gelsin bebeğin. Artık sonlara gelindi tünelin sonunda güzel bir ışık var

Benim enerjimi aşağı çekenlere direk irtibatımı kopararak cevap veriyorum artık. İsterse aylarca sürsün. Önünde sonunda onlar geliyor telafi için. Kimsenin duygusal iniş çıkışları ya da keyfi için üzmüyorum artık kendimi. Eskiden laf çarpardım kötü olurdum söylediğim için. Artık ona bile tenezzül etmiyorum. Gün sonunda sizin üzüldüğünüz kadar söylediklerine üzülmüyorlar emin olun.

aynen gün içinde hareket etmekte zorlanıyorum çalışmak artık işkence hali almaya başladı ama mecburen gidiyorum bakalım bugün dr ne diyecek kendi dr uma da gitmeyeceğim başka bir hastaneden randevu aldım arkadaşımın doğum yaptığı dr a artık bi kaç saat sonra öğreneceğim normal mi değil mi

Dün bizim de kontrol günümüzdü minik kuşum 2980 gr olmuş, hala makat geliş pozisyonda, 38+0 dayım ama değerleri biraz geriden gelmeye devam ediyor. Doktorum sancı ve açıklık görmediği için beklemeye devam ediyor. Nasipse 28 kasımda sezeryan için hazırlıklı gideceğim eğer bir sorun görmezse yine 2 Aralık için bekleyeceğiz. Biz planımızı yaptık ama minik kuşumun planı ne olacak bilmiyorum
bu arada oksapar kullandığım için bir gün önceden kesmem gerektiğini söyledi doktorum. F fischer sanırım sen sormuştun bu pazar günü vurmadan gideceğim hastaneye. Eğer doğum cumaya kalırsa da en son çarşamba günü vuracağım iğneyi. Doğumdan sonra da 10 gün daha devam edecekmiş iğne.

anneler de bi yerde haklı bişey alındığı zaman değer verdikleri düşüncesi oluyor sanırım
benim annemde bebek için dünya alışveriş yaptı
kayınvalidemin daha bir tane çöp aldığını görmedim bi ara beraber gidelim alışverişe dedi sonra onundan da ses gelmedi ben çok umursamıyorum
eltime ve bebeğine ne yaptıklarını da bilmiyorum ben evli değildim o zaman
kafanıza takmayın siz ve bebeğiniz kimse bişey yapmasada çok değerlisiniz boşverin tadını çıkarın az kalan hamileliğinizin

Bende çalışabilir raporu aldıktan sonra zulüm geldi işe gelmek yarın son mesai günüm, acayip mutluyum eve geçeceğim için. Sırf maaşım tam yatsın diye oğluşum için sabrettim. Ama zaman bir şekilde geçiyor. Bir bakmışsın evdesin artık
Gelişmeleri paylaş bizimle canım.

Benim annem de çok söylenir. Ama kendisi de almadı KV de de almadı. Yani KV bi hastane çıkışı bi yorgan aldı. Annem de bi takım bi tulum aldı. Ama ikisi de umrumda değil. İster alırlar ister almazlar. Bi bekletiye sokma kendini. Annenin de beklentiye sokmasına izin verme. Ben gönlümce yapıyorum de çık işin içinden.

Hamileliğin son zamanlarında hepimiz daha bir duygusal daha bir alıngan oluyoruz, yani en azından ben ikinci kez aynı şeyleri yaşıyorum. Ama gerçekten kızlar o ona bunu yapmış, bu şunları almış hiç ama hiç önemli değil. Rabbim bir şekilde rızkını veriyor yavrularımızın yeter ki sağlık olsun. Ben eşimin memleketindeyim mesela annemler uzakta, ama ben kaynanama yada elime değilde acil bir durum olsa komşularıma güveniyorum açıkçası. Eltimler geçen yıl bir hastalık atlattilar her gün ya aradım ya mesaj attım ama hamileligim boyunca sadece ilk öğrendiğinde hayırlı olsun diye aradı beni. Çok şükür sorunlu bir hamilelik geçirmedim ama insan guceniyor yalan yok. Birde sağda solda o beni aramıyor ki ben niye onu arayayım diye söylüyormuş, bunu da duyduktan sonra hiç umurum olmamaya basladi. Dogum için gün aldık mesela kesinlikle söylemeyin dedim, bu zamana kadar aramayan bu saatten sonra yalandan yere aramasın. Kayinvalidem onlara neler neler yaptı bize gelince eh siz çift maaslisiniz deyip durdu. İlk dogumumda kendi annemlerde kaldım, annem ve ananem yüzünden lohusa sendromunun kıyısından döndüm, bu sefer sadece ananem gelsin başka kimseyi istemiyorum dedim, oda sezaryen olacağım için ve hastanede bayan refakatçi olması gerektiğinden, yoksa eşim yeterde artar bile.
Uzun yazdım kusura bakmayın ama kısaca şunu demek istiyorum eşiniz size destekse, yardimciysa gerisi mühim değil. Hersey zamanla düzeliyor ama inanın psikolojiniz bozulursa bebeginizle geçireceğiniz en güzel zamanlar zehir oluyor

O toplanması kasılma işte canım.bende de oluyor arada

Bir tık az almış diyebiliriz canım ama benim bebişte haftada 200 gram alıyor seninkinde 150 gram almış çok dert etme 2.5 kiloyu geçmiş ya önemli olan o haftada 1 kontrole gideceğin için su ve plasenta konusunda aklın kalmaz sürekli takipte olacaksın zaten haftaya 37yi tamamlıyoruz artık normal doğum zamanına ulaşmış oluyoruz o yüzden ne kendini ne de oğluşu üzme

Merhaba benimde haftaya çarşamba günü sezeryan doğumum var. Ben yarın gideceğim aç gidecekmisim anestezi ile görüşüp kan vereceğim aynı zamanda net çekilip doktorum muayene edecek.ve her şey yolundaysa haftaya çarşamba günü gideceğim.yani bu şekilde oluyor benim bildiğim ilkinde de böyle oldu

Ya anlıyorum kendiside üzülüyor takıyor ama napalim Ben riskli gebeyim önemli olan şuan ben ve bebeğim

Kimsenin kalbini kiramayip herzmn kendimi kıran bir insanim

En iyi ilaç havalandırmak canım.sağımdan sonra atlet falan giyince iyice acıyor.ben yazın doğum yapmıştım odada öyle üst çıplak duruyordum.bazı dönemler bildiğin memeyi parçalıyor makina onun iyileşmesi daha uzun sürüyordu.birde sağmazsan süt azalıyor o halde sağıyordum kan gelirse sütü döküyordum sağmaya devam ediyordum kansız kısmı veriyordum

bende doğumdan sonra daha fazla vakit geçireyim diye bekliyorum allahtan arkadaşlarım amirim falan anlayışlı insanlarda biraz daha rahatım en azından
yazarım kontrolden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…