• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
nedense bende kendim için aynı şeyi hissediyorum canım
inşallah doktorumuzun belirlediği tarihte sağlıla gelsinler
senin günün belli oldumu_?
Yok canım normalde 38 de alıcaz demişti.şimdi 2-3 hafta daha dayansın diyor.38 de doğarsa 22 si olsun dicektim bugün.22 Aralık 38+3 oluyor.ama şimdiden tarih konuşmuyor doktor

Selam canım kızlar❤️ bugün kontrolüm vardı doktor net tarihi verecekti ve direk doğuma gidecektim ama bugün acil operasyonlari varmış doktorun muayene olamadan geri döndüm, Çarşamba gideceğim, merak ettiğim konu sezeryan öncesi ameliyata hazırlık olarak bazı testler isteniyor ya neler istediler sizden ve kaç gün öncesinde vermek gerekiyor acaba ? Yaa çok az kaldı ben de artık sağlıkla kavuşmak için heyecanla bekliyorum😍
Bizim doğum kısmetse 28 inde, 18 inde aç karna gittim, valla çoğu test daha önce görmediğim şeylerdi acikcasi anlamlarını bilmiyorum🤭 kan tahliline ek EKG çektirdim, öğleden sonra da sonuçlarla birlikte anestezi gördü rapor düzenledi. 2 kasımda doktora gittiğimde en geç 37+0 da gel demişti, sebebini de benim ilki sezaryen acil durumda bu testlerle ugrasilmasin erken erken raporun elinde olsun diye açıklamıştı

Ayy senin de cok az kaldı dimi , hazır mıyım bilmiyorum walla . Ikı kişilik oda yine daha iyi canım 4’ten. Sabah 10.30 da oradaydık,,çoktan bi sürü bebek doğmuştu bile bugün. Kocam çocuk fabrikası diyor :)) Eki Görüntüle 3164586
Ahaha ne güzel bir ifade 😂 benim Türkiye’deki doktorum da tüp bebek uzmanıydı. Bir gün oradayken bir bebek geldi ziyaretine ailesine diyordu ki “ bu bizim imalatımız mı “ çok gülmüştüm 😂

Kızlar 🤗 bugün randevum vardı. Bebikimin kafası 10 cm olmuş böyle devam ederse normal doğum biraz zor olacak gibi 😥 ilk kez nst ye girdim sancı çıkmadı. Haftaya tekrar randevum var kafası büyük giderse sezeryana gün verecek ☹️ bebiş kanal girsin diye hareketlere başlayacağım 🤷

Ne durumdasin canim gunlerimiz ayni
Sagol canım sordugun için .bugun randevum vardı . suyuna 90ml dedi sınır 50 imiş .corasprini kesti 10 günlük oksapar verdi kılo aldıracak seyler ye dedi 2300 suan 2600-800 olsaydı alırdım dedi.30unda tekrar görecek bakalım ben dedim aralıgın ilk haftası alın su azalınca hareketleride cok azaldı cunku stres oluyorum

İyi yapmışsın canım sende gününü alsan en azından daha rahat olursun. Bana aç gel demişti son kontrole aç gittim ameliyat tahlillerini yaptık anestezi ile görüştüm, evrakları hazırladık. Sende randevun geç değilse aç git istersen
Bana aç gel dememişti canım trombosit bakılacak tekrar onu hatırlat demişti. Aç mı gitsem bilemedim nstye de aç almıyorlar. İşte gün verseler kafam rahat olcak böyle pat diye doğurmaktan korkuyorum 😂

Sagol canım sordugun için .bugun randevum vardı . suyuna 90ml dedi sınır 50 imiş .corasprini kesti 10 günlük oksapar verdi kılo aldıracak seyler ye dedi 2300 suan 2600-800 olsaydı alırdım dedi.30unda tekrar görecek bakalım ben dedim aralıgın ilk haftası alın su azalınca hareketleride cok azaldı cunku stres oluyorum
Kilo alması için neler ye dedi canım

Canım senle tarihlerimiz yakınmış.benim de bugün kontrolde nst de düzenli ama çok olmayan sancı çıktı bol bol dinlen dedi.şimdi doğarsa yoğun bakıma girme ihtimali var bunu istemeyiz dedi.kilosu 2450 çıktı.sana doktorun bu aralar doğarsa yoğun bakıma alınması ile ilgili bişey dedi mi?

Canım valla nst sırasında ben kasılma falan hissetmedim.bebek vurdukça eşime bak dedim baktı sancı yükseldi.bence o bebek hareketiydi ama bilemiyorum yani bişey hissetmedim.tam tersine dün gece 2-3 kere karnımın sağ tarafında sertlik hissetim bence kasılma oydu ama bende bu işten bişey anlamadım 😂😂
Canım benim de nstde sancılarım 100e kadar çıkmıştı ama ben hiç hissetmedim bebek hareket ettikçe yükselmiş hatta özellikle doktora söyle bebeğin çok hareketli olduğunu demişti hemşire. Senin de muhtemelen bebek hareketidir 😊

Kiz. Yazmayi unutmusum
Benim beğendiğim isimler Lena, Nora, Tanya, Vera. Lena zaten kızımın ismi🌸
Kızlar kontrolden çıktım.nst de düzenli ama az kasılma çıktı.kasılma boyutu endişe verici değilmiş ama düzenli olduğu için dinlen dedi.zorunlu kalmadıkça kalkma dedi.pruluton depot verdi yarım ampül birde sabah akşam progestan kullanıcam.sizin kasılmalarınız dinlenmeyle falan azaldı mı? Endişelenmelimiyim?
17 gün daha durdu benim bebiş yatarak canım
Selam canım kızlar❤️ bugün kontrolüm vardı doktor net tarihi verecekti ve direk doğuma gidecektim ama bugün acil operasyonlari varmış doktorun muayene olamadan geri döndüm, Çarşamba gideceğim, merak ettiğim konu sezeryan öncesi ameliyata hazırlık olarak bazı testler isteniyor ya neler istediler sizden ve kaç gün öncesinde vermek gerekiyor acaba ? Yaa çok az kaldı ben de artık sağlıkla kavuşmak için heyecanla bekliyorum😍
Benim önceki gün istediler ama doğumum kontrol sonrası acil olduğu için testler hızlıca yapıldı 1.5 saat sonra doğuma alındım. Kan verdim bir de anestezi uzmanı ile görüştüm çok uzun sürmedi

Benim önceki gün istediler ama doğumum kontrol sonrası acil olduğu için testler hızlıca yapıldı 1.5 saat sonra doğuma alındım. Kan verdim bir de anestezi uzmanı ile görüştüm çok uzun sürmedi
Benim yarın pasaport için randevum vardı.yıl sonuna kadar başka da randevu yok.gitsem mi gitmesem mi bilemedim.arabayla gidicez zaten orda da işimiz 15 dakikada biter.okadar süreden bişey olmaz heralde.bugün hastane bile işimiz 3 saatte anca bitti

Gecmis olsun canim suyunun azaldigini anlamismiydin?Birde kilo aldiracak neler yemeni tavsiye etti.Benimde persembe kontrolum var kasilmalarim cok artti assa baski da yapiyor.2hafta once 1.950 gr di simdi ne kadarlik oldu acaba haftasyla uyumlu demisti doktr.Kalp atislari falan normalse doktor acele etmiodur tedirgin olma sen Rabbim saglicakla kucagina aldirsin 🤲

Birde senin sancın kaçtı?benim 40 civarında çıktı doktorun düzenli sancı dediği

Canım benim de nstde sancılarım 100e kadar çıkmıştı ama ben hiç hissetmedim bebek hareket ettikçe yükselmiş hatta özellikle doktora söyle bebeğin çok hareketli olduğunu demişti hemşire. Senin de muhtemelen bebek hareketidir 😊
Bende özellikle baktım hareket esnasında sancı yükseldi.ama bir gün önce akşam kasılmam olunca bilemedim bende kasılma mı acaba nst deki diye.benim 40 civarı çıktı sancı

Gecmis olsun canim suyunun azaldigini anlamismiydin?Birde kilo aldiracak neler yemeni tavsiye etti.Benimde persembe kontrolum var kasilmalarim cok artti assa baski da yapiyor.2hafta once 1.950 gr di simdi ne kadarlik oldu acaba haftasyla uyumlu demisti doktr.Kalp atislari falan normalse doktor acele etmiodur tedirgin olma sen Rabbim saglicakla kucagina aldirsin 🤲
Sagol canım .amin.azaldıgını hareket azlıgından anladım aslında normalde fıkır fıkırdı bayagı azaldı birde ilk kızımda da 3.aydan 36.haftaya kadar hep sınırdaydı suyum bu yuzden ultrason da belli oluyordu sıyah yerlerin azaldıgı doktorda aynı seyi dedi nedeni bulunamıyor bebelerin suyunu yakıyorum resmen 😀kilo alması itin et süt yumurta yeşillik yoğurt ye dedi.almıstır kılo ins sıkıntı yoksa zamanla alır benim sıkıntı da olunca kısa sürede alsın istyo.bende asiri asagıda hissediyorum kanalda olsa söylerdi demekki normal diye düşündüm

Back