• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar sezeryan sonrası sonda takılıyormuş nedense bu fikir bana çok rahatsız edici geldi, herşeyi geçtim şimdi de sondayı kafaya takıyorum 😂
Ben hiç anlamadım canım uyuşturduktan sonra taktılar. Çıkarırken de hissetmedim. Ben de ameliyat sonrası karnıma bastırılmasından korkuyorum

Çok geçmiş olsun canım ya protein kaçağı bulunmamış neyse ki aslında çok ılımlısın. Ama bir şeyleri ister istemez insan takıyor kafasına tansiyonu yükseliyor. Stres yapmaktan kaçmak lazım sen hep bize moral veriyordun. Şimdi sıra bizde dennisgo sakinleş ve bebişin tadını çıkart 😍🧿

Canım haftana göre çok kısa değil. Bebeğin ağırlığı ile de kısalıyor merak etme. Zaten zamanı da yaklaştı 2 hafta sıkar dişini 🥲♥️ aşağıya eğil ve çıkışlar kapalı de.
Ayy canım ya inşallah öyledir serum taktilar çiğe geliştirici yaptı doktor tek doz yeterli dedi kilosu da fena değil en hayırlısı ne zamansa o o zaman gelsin ama 20 gün kadar diğer kuzular kadar dayansa artık tamamdır senin doktor 35+ iyi bir hafta demişti değil mi

Kızlar Günaydın.şyan hastanedeyim.gece 4 te başlayan şiddetli.böbrek ağrısı ile sabah doktoruma geldim. Bebeğin kafası aşağıdaymış ultrasonda görünmedi sonra altta muayene oldum 3 cm açıklık var. Nst de sancı çıktı. Şimdi böbrek ağrısını hafifletecek önce sonra tekrar nst. Eğer açılma ve sancı devam ederse yatışını yaparım dedi. Dua edin kızım az daha beklesin henüz kilo 2300. Ayrıca ola ki böbrek gaz sancınız olursa ihmal etmeyin

Çok geçmiş olsun canım, sanırım burun tıkanıklığından da bahsetmiştin. verilen ilaçlar ve güzel bir dinlenme iyi gelecektir umarım🌸
Evet bir kaç saat hastanede kalınca maskeden dolayı da tavan yaptı burun tıkanıklığım. Sanki hastalıkta taaa en başa döndüm ama neyse ki bu sabah daha iyiyim.. en azından nefes alabiliyorum.

Kızlar sezeryan sonrası sonda takılıyormuş nedense bu fikir bana çok rahatsız edici geldi, herşeyi geçtim şimdi de sondayı kafaya takıyorum 😂
Ben de sezaryenden hic korkmuyorum ama sonda benim kabusum. Ilkinde cahildim ne güzel. Geldiler pat diye beni hazirlarken sondayi gecirdiler. Ama o yine cok kötü degildi. Benimki cikarirken cokk acımıştı. Insallah bu sefer uyusturduktan sonra takarlar rica edicem.

Bana hic öyle yapmadilar gözümü actigimda karnimda koca bir kum torbasi oldugunu hatirliyorum. Altimda da koca bir hastane pedi ve kanamam baslamisti. Acaba ayilmadan mi yaptilar?
Kum torbası koyarsa yapmıyorlar. Öbür türlü gerçekten zor. Bi hemşire gelip en az 4 kez karnıma bastırdı tüm gücüyle. Son 2 tanesinde uyuşukluk da geçmişti. Canım hiç kıymetli değil.

Kızlar meryembetül vardı ya ismini sonradan dalgalıcihan yapmıştı onunla görüşen var mı ? Niyeyse bu saatte aklıma geldi baya aktifti sonradan hiç görmedim iyidir inşallah. Ya da ismini mi değiştirdi de ben kaçırdım bilemedim
Bende tam onu ariyordumm, benimle ayniydi gunu, butun mesajlari okuyup onu aramaya cikicaktim tam😂

Bana hic öyle yapmadilar gözümü actigimda karnimda koca bir kum torbasi oldugunu hatirliyorum. Altimda da koca bir hastane pedi ve kanamam baslamisti. Acaba ayilmadan mi yaptilar?
İlk dogumumda 6 saat boyunca yatmıştım. Ameliyattan çıkar çıkmaz karnıma kum torbası koydular. Ve düzenli aralıklarla gelip rahim masajı yapıp karnıma bastirdilar. Bu uygulamalar her hastanede yok ama.

Ondan korkma canim yaa bende 2 sene once ameliyat gecirmistim yumurtaliklarimdan, sonda takmislar uyusukken hic haberim bile yoktuu😅 doldurmusum iyicee idrar yaptigimin bile farkinda degildim😂 cikarmaya geldiklerinde gordum 😁 ama acimadi hic

Kilosuna takılma benim 30/32 arası sadece 100 Gr almıştı 32/34 arası 700 Gr aldı 100 Gr da da takılmadım. 2 kg geçsin yeter dedim. En son 33+6 da 2.3 kg idi. Dünyaya gelen büyür. Yeter ki sağlıkla gelsinler 😍♥️
Haklısın.Ay insallah ya .valla doktorda kabul eder mi bilmem de .sizce kabuk eder mi 35te almayı.dün sehir hastanesinde amnisure yaptır diye gönderdi su azalmasını ogrendik yat dediler yatmadım .keske yatsaydın dedi gerekırse alırız dedi ay bilmiyorum ya stresi berbat her an oynadımı diye beklemek zor

Back
X