- 18 Şubat 2021
- 1.297
- 1.591
- 83
- 30
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.821
bende aşılara nedense hiç güvenemiyorum kızlar artık
Belki suan cogu kisi bana tuhaf bakicaktir ama ben cocuguma asi bile yaptirmayi dusunmuyorumÖmrü boyunca düşük tansiyonu olan annem corona aşısından sonra yüksek tansiyonla uğraşıyor ilaç kullanmak zorunda yani kesinlikle aşılar hiç masum değil
Ayy az kalmissGünaydın kızlar bugın kontrol vardı. Çatı muayenesi oldum. Bebek çok iri değil gelirse eğer normal doğum yaptırırz sana dedi. Onun dışında 22 ya da 23 ü sezeryan planlayacağız. Perşembe tekrar çağırdı o gün netleşecek. Belki o güne kadar kendi gelir :) geceleri aşırı sancım oluyor. Doktorum olacak artık dedi, heyecanla bekliyorum son bir hafta
bide baş aşağı dönmüş dedi , vurup duruyor vajinal doğmak istiyor dedi , amanııın dedim bende , belki de demiştir bu fazla durmaz diye
Ben de şeker yok ama bebek iri dedi 37+5 e gün verdi. Ben de tedirginim acaba küçük mu olur diyeAnladım kuzum, bizim bebito da onden gidiyor 2,2,5 hafta karın çevresi bide kafası ( kafa genetikte var büyük oluşu benimde büyükmüş doğduğumda birazcık) suyu da fazla şekerin tüm belirtileri bizde de var maalesef ama sanırım doktordan doktora değişiyor doğum kararı, bende bi sonraki kontrolümde sorayım bakalım ne diyecek
Kuzum gebelikte karşılaştığımız hemoroid genelde kabızlıktan değil, kan basıncı arttığı için damarlarımız genişliyormuş o sebep oluyormuş zaten. Hemoroid dediğimiz şey de damar zaten. Kabızlık biraz daha tetikliyor ve sancılı yapıyor süreci. Doğumdan sonra geçer seninki endişe etmeKızlar hayattım boyınca hep kolay tuvalete çıktım, hamilelik başında biraz vardı kabızlık şu an yok. Ama az önce tuvalette makatta elime küçük et parçası geldi. Basur yani. Şok oldum. Ikınma yapmıyorum halbuki. Ağrı da yok. Neden oldu şimdi bu nasıl geçer. Doğum sonrası gider mi kendiliğinden. Alla alla
Doktorun bebeğin kücük olmayacağı ya da olsa da küveze girmesine gerek olmayacağını bildiğinden sana bu tarihi vermiştir canım merak etme, bebek bekledikce daha iri olup büyüdükce anne karnındaki sağlığı da kaliteli olmuyormuş cünkü için rahat olsunBen de şeker yok ama bebek iri dedi 37+5 e gün verdi. Ben de tedirginim acaba küçük mu olur diye
Evet öyle söyledi kaka yapabilir bir de daha önce sezeryan dikişlerin var onlarda açılma olabilir dedi. Ona göre 39 haftanın içinde olacak büyüklük olarakDoktorun bebeğin kücük olmayacağı ya da olsa da küveze girmesine gerek olmayacağını bildiğinden sana bu tarihi vermiştir canım merak etme, bebek bekledikce daha iri olup büyüdükce anne karnındaki sağlığı da kaliteli olmuyormuş cünkü için rahat olsun
Benim bebekte şuan sat a göre 35 haftlalık ama kilo olarak 37 gibi gözüküyor belki bi sonraki kontrollerde bana da böyle diyebilir doktorum, seninle tek farkımız benim ilk gebeliğim, senin sezeryan dikişlerin olmasaydı senin de biraz daha bekleme zamanın olurdu ama bebek doğsa da o haftada merak etme Allah ın izniyle hemen yanına verilir annesi birlikte cıkarsınız inşallah hastanedenEvet öyle söyledi kaka yapabilir bir de daha önce sezeryan dikişlerin var onlarda açılma olabilir dedi. Ona göre 39 haftanın içinde olacak büyüklük olarak
Ay ağzın bal yesin SelizayKuzum gebelikte karşılaştığımız hemoroid genelde kabızlıktan değil, kan basıncı arttığı için damarlarımız genişliyormuş o sebep oluyormuş zaten. Hemoroid dediğimiz şey de damar zaten. Kabızlık biraz daha tetikliyor ve sancılı yapıyor süreci. Doğumdan sonra geçer seninki endişe etme
Bende de var ve ishalken oldu. Tamamen kan akışı ile alakalıymış. Bana geri it dedi doktor. Ben öyle yaptımKızlar hayattım boyınca hep kolay tuvalete çıktım, hamilelik başında biraz vardı kabızlık şu an yok. Ama az önce tuvalette makatta elime küçük et parçası geldi. Basur yani. Şok oldum. Ikınma yapmıyorum halbuki. Ağrı da yok. Neden oldu şimdi bu nasıl geçer. Doğum sonrası gider mi kendiliğinden. Alla alla
Benim sadece çantam varKızlar çanta hazır ama neler koydunuz sizler? Bişiler eksik gibi hissediyorum sanki
Evet suyu fazla dedi doktor. Sabit tutmaya çalışıyoruz şuan diyetle. Önde gidiyordu 2,5 hafta kadar ama diyetle şuan normale döndü 3-4 gün fark çıkıyor sadecesuyu fazlamı kuzum sende de , bende fazla ve 2 hafta önden gidiyor , belki bunlarda bi sebeptir
Ay içim fena olur nasıl yapcam, bir denerim canımBende de var ve ishalken oldu. Tamamen kan akışı ile alakalıymış. Bana geri it dedi doktor. Ben öyle yaptım
Çantayı aldım içi tam dolu değil hala , elime bişeyler tesadüf eseri gelirse atıyorum. En son mama, emzik, göğüs kremi, gümüş başlık, sezeryan sonrası için merhem bir de parmakla beslemek için enjektör sipariş vereceğim. Gerisi tamam bence.Kızlar çanta hazır ama neler koydunuz sizler? Bişiler eksik gibi hissediyorum sanki
Kanama yapar dedi itmezsen otur kalk damar çatlar dedi. Valla sinir bozucu ama tuvalete gittikçe içeri itmen gerekiyormuşAy içim fena olur nasıl yapcam, bir denerim canım
Bişi yok ya parmağını üstüne koy azıcık bastır giriyor zatenAy içim fena olur nasıl yapcam, bir denerim canım
Yaptım olduBişi yok ya parmağını üstüne koy azıcık bastır giriyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?