2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bebeğin ve senin için en hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah

Cok heyecanli
Saglikla gelsin minik

Sezeryanda 39 haftanın dolması bekliyorum diyen doktoru olan var mı? Bana çok ilginç geldi. 39 dolması demek beklenen doğum tarihi ile aynı neredeyse. İyi mi kötü mü bilemedim.

Sezeryanda 39 haftanın dolması bekliyorum diyen doktoru olan var mı? Bana çok ilginç geldi. 39 dolması demek beklenen doğum tarihi ile aynı neredeyse. İyi mi kötü mü bilemedim.
benimki 38 i geçince alıyor normalde canım
ama bende gebelik şekeri de var diye sanırım 37+3 de alacak beni

Canım benimde gebelik şekerim var diyetle takipteyiz, ama doktorum bana hiç erken alırız vs demedi, 35+2 yiz daha 3 gün once kontrole gitmiştim, doğum şeklini hiç konuşmadık, senin doğum şeklin sadece şekerden dolayı mı yoksa başka sebeplerde var mı

İşin ilginç tarafı bende de gebelik şekeri var. 39 dolduğunda verdi tarihi. Tuhaf geldi.

başka sebep yok canım , şekerden dolayı suyu fazla , 2 hafta önden gidiyor , tarih ayarlarken 12.12 olsunmu dedi, bende tarihi çok sevdim hemen tamam dedim , sonra bi hesapladımki 37+3 oluyor , heralde hocanın bir bildiği vardır dedim , ama gittiğimde sorayım 38 i beklersek sıkıntımı olur diye
genelde şeker olanları erken alıyorum demişti hoca bir konuşmamızda, ordan aklımda kalmış kuzum , belki beni de öyle almak istemiştir ama bir açıklama yapmadı

Anladım kuzum, bizim bebito da onden gidiyor 2,2,5 hafta karın çevresi bide kafası ( kafa genetikte var büyük oluşu benimde büyükmüş doğduğumda birazcık ) suyu da fazla şekerin tüm belirtileri bizde de var maalesef ama sanırım doktordan doktora değişiyor doğum kararı, bende bi sonraki kontrolümde sorayım bakalım ne diyecek

Ay çok heyecanlı. Bebişin sağlığı böyle daha iyi olacaksa bi avazda sağlıkla al kucağına inşallah canım

İnşallah sağlıkla kucağına al bebeğini canım

bide baş aşağı dönmüş dedi , vurup duruyor vajinal doğmak istiyor dedi , amanııın dedim bende , belki de demiştir bu fazla durmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…