- 1 Mayıs 2021
- 684
- 452
- 33
- 26
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.801
Bende tetanoz aşısı şeker yükleme yaptrmadim Zaten gebeligim riskli olduğu için tekrar bunlarla da daha riske girmek istemedimbende aşılara nedense hiç güvenemiyorum kızlar artık
Bebeğin ve senin için en hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun canım. Hayırlı haberlerle gel inşallahYaa kızlar heyecan yaptım. Başta 39 a kadar beklemek lazım dedi tümörle ilgili sıkıntı yok. Dr sonra da konsey kararı 37 38 miş kalpte de gerçekten biraz büyüklük var bugün alalım hazırsan dedi. Şimdi bekliyorum uzmanına soracak.
Cok heyecanliYaa kızlar heyecan yaptım. Başta 39 a kadar beklemek lazım dedi tümörle ilgili sıkıntı yok. Dr sonra da konsey kararı 37 38 miş kalpte de gerçekten biraz büyüklük var bugün alalım hazırsan dedi. Şimdi bekliyorum uzmanına soracak.
benimki 38 i geçince alıyor normalde canımSezeryanda 39 haftanın dolması bekliyorum diyen doktoru olan var mı? Bana çok ilginç geldi. 39 dolması demek beklenen doğum tarihi ile aynı neredeyse. İyi mi kötü mü bilemedim.
Canım benimde gebelik şekerim var diyetle takipteyiz, ama doktorum bana hiç erken alırız vs demedi, 35+2 yiz daha 3 gün once kontrole gitmiştim, doğum şeklini hiç konuşmadık, senin doğum şeklin sadece şekerden dolayı mı yoksa başka sebeplerde var mıbenimki 38 i geçince alıyor normalde canım
ama bende gebelik şekeri de var diye sanırım 37+3 de alacak beni
39a girmeni beklerim dedi. 38+4 de alacak en geç.Sezeryanda 39 haftanın dolması bekliyorum diyen doktoru olan var mı? Bana çok ilginç geldi. 39 dolması demek beklenen doğum tarihi ile aynı neredeyse. İyi mi kötü mü bilemedim.
benimki 38 i geçince alıyor normalde canım
ama bende gebelik şekeri de var diye sanırım 37+3 de alacak beni
İşin ilginç tarafı bende de gebelik şekeri var. 39 dolduğunda verdi tarihi. Tuhaf geldi.Canım benimde gebelik şekerim var diyetle takipteyiz, ama doktorum bana hiç erken alırız vs demedi, 35+2 yiz daha 3 gün once kontrole gitmiştim, doğum şeklini hiç konuşmadık, senin doğum şeklin sadece şekerden dolayı mı yoksa başka sebeplerde var mı
stres yaptım ya o zamana kadar doğurursam diye acaba sorsam mı geç değil mi bu tarih diye düşünüyorum39a girmeni beklerim dedi. 38+4 de alacak en geç.
başka sebep yok canım , şekerden dolayı suyu fazla , 2 hafta önden gidiyor , tarih ayarlarken 12.12 olsunmu dedi, bende tarihi çok sevdim hemen tamam dedim , sonra bi hesapladımki 37+3 oluyor , heralde hocanın bir bildiği vardır dedim , ama gittiğimde sorayım 38 i beklersek sıkıntımı olur diyeCanım benimde gebelik şekerim var diyetle takipteyiz, ama doktorum bana hiç erken alırız vs demedi, 35+2 yiz daha 3 gün once kontrole gitmiştim, doğum şeklini hiç konuşmadık, senin doğum şeklin sadece şekerden dolayı mı yoksa başka sebeplerde var mı
suyu fazlamı kuzum sende de , bende fazla ve 2 hafta önden gidiyor , belki bunlarda bi sebeptirİşin ilginç tarafı bende de gebelik şekeri var. 39 dolduğunda verdi tarihi. Tuhaf geldi.
Anladım kuzum, bizim bebito da onden gidiyor 2,2,5 hafta karın çevresi bide kafası ( kafa genetikte var büyük oluşu benimde büyükmüş doğduğumda birazcıkbaşka sebep yok canım , şekerden dolayı suyu fazla , 2 hafta önden gidiyor , tarih ayarlarken 12.12 olsunmu dedi, bende tarihi çok sevdim hemen tamam dedim , sonra bi hesapladımki 37+3 oluyor , heralde hocanın bir bildiği vardır dedim , ama gittiğimde sorayım 38 i beklersek sıkıntımı olur diye
genelde şeker olanları erken alıyorum demişti hoca bir konuşmamızda, ordan aklımda kalmış kuzum , belki beni de öyle almak istemiştir ama bir açıklama yapmadı
Kesinlikle doktordan doktora değişiyor canım doğum şekilleri onu anladım ben şuan, o an yapılabilir neyse ona yonlendiriyolar bizleriİşin ilginç tarafı bende de gebelik şekeri var. 39 dolduğunda verdi tarihi. Tuhaf geldi.
Ay çok heyecanlı. Bebişin sağlığı böyle daha iyi olacaksa bi avazda sağlıkla al kucağına inşallah canımYaa kızlar heyecan yaptım. Başta 39 a kadar beklemek lazım dedi tümörle ilgili sıkıntı yok. Dr sonra da konsey kararı 37 38 miş kalpte de gerçekten biraz büyüklük var bugün alalım hazırsan dedi. Şimdi bekliyorum uzmanına soracak.
Ben de dedim kalmayabilir sancım tutarsa gelirsin dedistres yaptım ya o zamana kadar doğurursam diye acaba sorsam mı geç değil mi bu tarih diye düşünüyorum
Oyyy MaaşallahHepinizle aşkla gülümseyen bir oğluş bırakıyorum buraya teyzoşlar
İnşallah sağlıkla kucağına al bebeğini canımYaa kızlar heyecan yaptım. Başta 39 a kadar beklemek lazım dedi tümörle ilgili sıkıntı yok. Dr sonra da konsey kararı 37 38 miş kalpte de gerçekten biraz büyüklük var bugün alalım hazırsan dedi. Şimdi bekliyorum uzmanına soracak.
bide baş aşağı dönmüş dedi , vurup duruyor vajinal doğmak istiyor dedi , amanııın dedim bende , belki de demiştir bu fazla durmaz diyeAnladım kuzum, bizim bebito da onden gidiyor 2,2,5 hafta karın çevresi bide kafası ( kafa genetikte var büyük oluşu benimde büyükmüş doğduğumda birazcık) suyu da fazla şekerin tüm belirtileri bizde de var maalesef ama sanırım doktordan doktora değişiyor doğum kararı, bende bi sonraki kontrolümde sorayım bakalım ne diyecek
Benim doktorumda 38+1 de alacağını söyledi.Sezeryanda 39 haftanın dolması bekliyorum diyen doktoru olan var mı? Bana çok ilginç geldi. 39 dolması demek beklenen doğum tarihi ile aynı neredeyse. İyi mi kötü mü bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?