- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.879
- 33
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #2.261
Buna örnek benim işte... Düşük tehlikeleri yataklarda yatmak kızımı karnında tutmak için savaşmak... Ülkede daha adı konulmamışken kovit geçirmek o dönem zatürre denilip geçilmesi... 8. Ay sağlıklı erken doğum... Aman az kilo alsın diye yoğun bakıma bırakılma... Yoğun bakımda ciğerine mama kaçırılması ve bitkisel hayata girmesi... 1 yıl yaşaması vefat etmesi. Herşeyi kontrol ederim sanmıştım.Bazen hiçbir sorun olmadan sorunsuz giden gebelikte de bebek aniden kaybedilebiliyor.
Bence de önemli olan gebeligin tadini çikarmak sonu yok diger duşuncelerin.
Ilk gebeligimden kalan cok pismanliklarim var bunda ayni seyleri yapip kendime zehir etmemeye bastan beri kodlanmiştim.
Sadece yasamak hissetmek istiyorum. Ben elimden geleni yapip önlemimi aliyorum gerisi Allaha kalmiş.
Olacak olan zaten oluyor.
Aynen doğrusun canım tamamdırAynı yer ve aynı saatte vermeye dikkat et canım en iyi öyle değerlendiriliyor
Evet kuzum ilk gebelikte yaşamıştım o sorunuTabi kuzum bi kaç gün takip et olmadı betayı yeniymiş daha maşallahaynı kurumda ver ama hep fark çıkıyo çünkü
Beta yükselirken de doktoru bulursun hem
Çok üzüldüm canim senin konunu okumustum ama çok etkilendim, bitiremedim yorum da yapamamiştim.Buna örnek benim işte... Düşük tehlikeleri yataklarda yatmak kızımı karnında tutmak için savaşmak... Ülkede daha adı konulmamışken kovit geçirmek o dönem zatürre denilip geçilmesi... 8. Ay sağlıklı erken doğum... Aman az kilo alsın diye yoğun bakıma bırakılma... Yoğun bakımda ciğerine mama kaçırılması ve bitkisel hayata girmesi... 1 yıl yaşaması vefat etmesi. Herşeyi kontrol ederim sanmıştım.Öyle değilmiş. Kader hepsi.
Amin. O yüzden anı yaşamak en önemlisiÇok üzüldüm canim senin konunu okumustum ama çok etkilendim, bitiremedim yorum da yapamamiştim.
Cennette bekliyorlar bizleri en güzel yerdeler.
Allah bir daha evlat acisi göstermesin hicbirimize.
Saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza insallah ❤
Boşverin okumayın zatenÇok üzüldüm canim senin konunu okumustum ama çok etkilendim, bitiremedim yorum da yapamamiştim.
Cennette bekliyorlar bizleri en güzel yerdeler.
Allah bir daha evlat acisi göstermesin hicbirimize.
Saglikla alalim bebeklerimizi kucagimiza insallah ❤
Amin canim inşallah huzurlu saglikli olarak geçsin ❤Amin. O yüzden anı yaşamak en önemlisihepimizi Allah nazarlardan korusun rahat huzurlu dertsiz tasasız hamilelik nasip etsin
Ben gebelik öncesinde de gordugum her bebekte agliyordum zatenBoşverin okumayın zatenbu aralar okunacak bir hikaye değil. Uçan kuşa ağlıyoruz
Git gide de artıyor hormonlarBen gebelik öncesinde de gordugum her bebekte agliyordum zaten
Hormonlar almis basini gitmisken kendimi dusunemiyorum
Ben de kiz olacagini ögrendigimde günün anisi olsun diye magazaya gitmistim, içeri girer girmez beni bir aglama tutmuştuGit gide de artıyor hormonlarayaklarımı göremiyorum diye ağladığımı biliyorum ben.
Nasil ya cok mu yakiyor ?Oksapar fena yanıyormuş yaaaaa
İğne girerken hiçbir şey hissetmedim oo iyimiş dedim. İlacı verince yaktı oouuuuuuuuuu dedimNasil ya cok mu yakiyor ?
Doktor bugun bana da verdi oksapar igneden, daha kullanmadim yarin başlayacagim.
Sulandırıcılar yoğun olduğu için yavaşça boşaltmak gerek, bu şekilde acı azalıyorOksapar fena yanıyormuş yaaaaa
Yavaş yaptık ama yine de yaktı. Neyse çekeceğiz ne yapalımSulandırıcılar yoğun olduğu için yavaşça boşaltmak gerek, bu şekilde acı azalıyor
Ben bir an önce bitsin diye hızlı yapıyordum, meğer işkence yapıyormuşum kendimeYavaş yaptık ama yine de yaktı. Neyse çekeceğiz ne yapalım
Bana eşim yapıyor kendime yapamamBen bir an önce bitsin diye hızlı yapıyordum, meğer işkence yapıyormuşum kendime