-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #2.241
Benim doktorumda aynısını demişti canım bebeği gönderdik temiz çıkmıştı pıhtılaşma testine bile gerek duymadı ama ben zorlayınca araştırma hastanesinde kendi istedi ama detaylı bi test değilmiş. İnşallah gelmes tekrar başımızaBiz araştırma hastanesi tıbbı genetiğe gittik. Doktorum çok rahatlattı korkmayın dedi genelde ilk gebelikte düşük ve bu tarz kromozom hastalıklarda kayıplar oluyor. Tekrar başa gelme ihtimali yok denecek kadar az genetik sonuçlarınız temiz dedi.
Bende o düşüncedeyim şuan tam tutunma zamanlarıBende tedirginim canım ya tutmiyim diyorum
Anladım canım çıkmaz inşallah bir sıkıntı bende daha doktoea gitmeme var ne yapsam bilemedim beklemedeyimDoktor şuan için bi sıkıntı görmedi her gittiğimde söylüyorum 2 gebelik kaybım var diye biliyorum diyo
Coraspirin 300 mg başladı daha gebelikten önce
Elenatol 1 kullanıyorum bide şuan
Yarın kese için gidicem doktora bi sorun çıkmazsa Perinatalog buldum ona gidicem olmazsa belki o yönlendirir
Dünya imtihan yeri. Kimseye şahane bir hayat yaşayacaksın diye taahhütte bulunmadı Allah, bunun bilincinde olmalıyız. Benim imtihanım ise ölümler, ayrılıklar. Kabullendim artık. Rabbim hayırlısı ile sağlıkla almayı nasip etsin bebeklerimizi kucağımıza.genetik çok sürpriz bir durum bazen hiç taşıyıcı bile değilsin genetik sorun oluyor. Kızımda hastanede bir şey yaptılar hususunu aylarca reddettiğim için Türkiyede 3 tane Almanyada 1 tane genetik test yaptırdık. :) Hepsi temiz çıkmıştı. Yani bazı şeyler kaderden öte değil. Olacak olacak... Biz olacaktan korktukça ömrümüzden kaybediyoruz. Korkunca ya da korkmayınca sonuç değişmiyor.
O yüzden napıyoruz gebeliğin tadını çıkarıyoruz :)
İlk bebeklerde sorun illaki oluyormuş, çok düşük yapan var. Evet içimde ikinci bebeğim için bir korku var muhakak ama testlerde sen ve eşinde bir şey çıkmadıysa bence takma kafana. Her yeni gebelik farklı bir hikaye.Benim doktorumda aynısını demişti canım bebeği gönderdik temiz çıkmıştı pıhtılaşma testine bile gerek duymadı ama ben zorlayınca araştırma hastanesinde kendi istedi ama detaylı bi test değilmiş. İnşallah gelmes tekrar başımıza
Kaç haftadasınAnladım canım çıkmaz inşallah bir sıkıntı bende daha doktoea gitmeme var ne yapsam bilemedim beklemedeyim
İnşallah kuzum inşallah öyledir ever doktorumda çok normal olduğunu söyledi bakalım kısmet inşallah sağlıkla ilerlerizİlk bebeklerde sorun illaki oluyormuş, çok düşük yapan var. Evet içimde ikinci bebeğim için bir korku var muhakak ama testlerde sen ve eşinde bir şey çıkmadıysa bence takma kafana. Her yeni gebelik farklı bir hikaye.
Canım 4+2 imiş ben 3+5 sanıyordum şimdi baktım uygulamadan daha dün öğrendim reglime 2 gün varKaç haftadasın
Benden 1 gün öncesin canım kan verdin miCanım 4+2 imiş ben 3+5 sanıyordum şimdi baktım uygulamadan daha dün öğrendim reglime 2 gün var
Evet canım dün versim gece 62 çıktıBenden 1 gün öncesin canım kan verdin mi
Beta baktın mı kuzum bence çok geciktirme vitamin başlar filan düşük hikayende varsa ona göre bi yol izlenir beta benim 97 çıktı gittim hemenCanım 4+2 imiş ben 3+5 sanıyordum şimdi baktım uygulamadan daha dün öğrendim reglime 2 gün var
Dün baktımdır canım gece özelde 62 çıktı yarın ve pazarteside sağlık ocağı takibi yapıp sonrasında gideyim diyoruum yaa olabilir aslında haftaya gideyim olmadı. Doktor bulamadım gerçi daha eski doktorumda devam etmek istemiyorumBeta baktın mı kuzum bence çok geciktirme vitamin başlar filan düşük hikayende varsa ona göre bi yol izlenir beta benim 97 çıktı gittim hemen
Progestan başladı bana tutunsun diyeunuttum bak onu yazmayı
25ti canım sonra 77 184 ve 4 gün sonra 1065e çıktı. 10 gün bekledim bir daha test yaptırmadım keseyi ve bebeği gördüm 6+3teAyy inşallh canım yaa 3+6 da kaç değerle öğrendin bende gerçi şuan 3+5 dün 62 ile öğrendim çok erken öğrendim hızlıca geçer inşallah bu süreçç
Çok şirinlerKızlar bu çorapları eşim, nişanlı iken düğün alışverişinde almıştı :) inşallah giydirmek nasip olur
Oh çok şükür canıım darısı bize inşallah25ti canım sonra 77 184 ve 4 gün sonra 1065e çıktı. 10 gün bekledim bir daha test yaptırmadım keseyi ve bebeği gördüm 6+3te
Yok canım ilk benim daha öncesi gebelik olusmadi hicKağıda bakayım bilmiyorum demedi ki daha önce düşük vs varmiydi sizde
Tabi kuzum bi kaç gün takip et olmadı betayı yeniymiş daha maşallahDün baktımdır canım gece özelde 62 çıktı yarın ve pazarteside sağlık ocağı takibi yapıp sonrasında gideyim diyoruum yaa olabilir aslında haftaya gideyim olmadı. Doktor bulamadım gerçi daha eski doktorumda devam etmek istemiyorum
Aynı yer ve aynı saatte vermeye dikkat et canım en iyi öyle değerlendiriliyorOh çok şükür canıım darısı bize inşallah
Bazen hiçbir sorun olmadan sorunsuz giden gebelikte de bebek aniden kaybedilebiliyor.genetik çok sürpriz bir durum bazen hiç taşıyıcı bile değilsin genetik sorun oluyor. Kızımda hastanede bir şey yaptılar hususunu aylarca reddettiğim için Türkiyede 3 tane Almanyada 1 tane genetik test yaptırdık. :) Hepsi temiz çıkmıştı. Yani bazı şeyler kaderden öte değil. Olacak olacak... Biz olacaktan korktukça ömrümüzden kaybediyoruz. Korkunca ya da korkmayınca sonuç değişmiyor.
O yüzden napıyoruz gebeliğin tadını çıkarıyoruz :)