2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bende de çıkmıştı bende diyet yapabildiğim kadar yapiyorum

Vallahi cnm rutin kontrol de çıktı tansiyon aleti aldım hemen bugün geldi ölçmeye başladım ama son zamanlarda yorgunluk uykusuzluk var inanılmaz uykum var desem yeridir öyle baş ağrısı falan yok olsa anlardım mutlaka tansiyonu ama şimdi gece 1milyon kere wc kalktığım için saniyorum uykusuzluğu yorgunluğu hepsini hamilelige bağlıyorum of bilemedim cok canim sıkıldı bu duruma
TANSİYON BELİRTİLERİN NELER CANIM

Merhaba, gebelikte tansiyona dikkat etmek gerekiyor ki normalde gebelerin tansiyon düsüklügü yasamasi gerekirken ben de sizin gibi tansiyon yüksekligi yasamistim. Doktor kontrolunde sabah aksam tansiyonumu not aliyordum. Gerci bende ekstra seker de vardi. Söylemek istedigim tansiyon dikkat edilmesi gerekenlerden. Tansiyonun Bendeki sonucu dogumuma 3 hafta kala direnc yüzünden kontrole gittigimde doguma girmem.
Bebeginizi saglikla kucaklayin insallah

Peki bebeğinizi erken dogurdugunuz halde bir sorun oldu mu yani bebek sağlıklı dünyaya geldi mi?

18 agustos :) benım normal tarıhım 8 mayıs gorunuyor. normalde sen benden 5 gun öncesin.
benım doğum 38+4 te olmuş olacak. senınde 38in başında bu tarıhse eger
15 ağustos benimki 3 gün önce seninkinden demekki tam 39 haftalikken alacak doktor

kızlaaar kaç kilo aldını ben zaten normaldede aşırı iştahlı biriydim gebelikte asla dıkkat etmedım.
şuan 75 kilo oldum :) 15 kilo aldım.
sanırım 20 kilo ile doğuma gıdıcem
72 bucuktum 75 bucugum 3 kilo almışım ama öncesi 6 kilo vermiştim kusmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…