- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 37
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #14.281
Bende de çıkmıştı bende diyet yapabildiğim kadar yapiyorumBencede hiç riske atma tansiyon düzelmezse erken alma durumları olur Allah korusun.
Ben dün kontrole gittiğimde haftada iki kere tansiyonuna baktır küçük tansiyonun 9 u geçmemesi lazım dedi. Şuana kadar öyle bir durum olmadı ama mecbur takip edeceğiz. Bende de gebelik şekeri çıktı. Diyet yapıyorum.
Açlık kaç çıktı seninBende de çıkmıştı bende diyet yapabildiğim kadar yapiyorum
Açlık normal çıkıyor tokluk yüksek çıkıyor yaşımızda var ya öncekilerde yoktuAçlık kaç çıktı senin
Benim açlık şuan 105 çıkıyor sınırdaymış.Açlık normal çıkıyor tokluk yüksek çıkıyor yaşımızda var ya öncekilerde yoktu
TANSİYON BELİRTİLERİN NELER CANIM
Merhaba, gebelikte tansiyona dikkat etmek gerekiyor ki normalde gebelerin tansiyon düsüklügü yasamasi gerekirken ben de sizin gibi tansiyon yüksekligi yasamistim. Doktor kontrolunde sabah aksam tansiyonumu not aliyordum. Gerci bende ekstra seker de vardi. Söylemek istedigim tansiyon dikkat edilmesi gerekenlerden. Tansiyonun Bendeki sonucu dogumuma 3 hafta kala direnc yüzünden kontrole gittigimde doguma girmem.Kızlar ben çalışabilir raporu aldım ama bu hafta sonu belki doktorla görüşüp izine çevireceğim. Son 1 haftadır sürekli yüksek çıkıyor tansiyonum normalin üstünde ve endişelenmeye başladım iş stresi vs de olabilir tetikleyen zira strese gelemiyorum ama bebeğime bsy olacak diye korkuyorum
Az önce ölçtüm 15/9
Merhaba, gebelikte tansiyona dikkat etmek gerekiyor ki normalde gebelerin tansiyon düsüklügü yasamasi gerekirken ben de sizin gibi tansiyon yüksekligi yasamistim. Doktor kontrolunde sabah aksam tansiyonumu not aliyordum. Gerci bende ekstra seker de vardi. Söylemek istedigim tansiyon dikkat edilmesi gerekenlerden. Tansiyonun Bendeki sonucu dogumuma 3 hafta kala direnc yüzünden kontrole gittigimde doguma girmem.
Bebeginizi saglikla kucaklayin insallah
Yok canim birsorun olmadi ama olmamasinin sebebi Doktorumun direnci gorunce onlem amacli ciger gelistirici vurdurmasiydi. 2400 kg dogurdum hastanede 2200 oldu ama cok sukur kuvoze girmedik.Peki bebeğinizi erken dogurdugunuz halde bir sorun oldu mu yani bebek sağlıklı dünyaya geldi mi?
Dogum yaptınız miYok canim birsorun olmadi ama olmamasinin sebebi Doktorumun direnci gorunce onlem amacli ciger gelistirici vurdurmasiydi. 2400 kg dogurdum hastanede 2200 oldu ama cok sukur kuvoze girmedik.
Yaptim canim , bebegim 8 aylik bile olduDogum yaptınız mi
Ayyy maasallah cnm sağlıkla büyüsün inşallahYaptim canim , bebegim 8 aylik bile oldu
Birseye bakarken mesajinizi görüp cevaplamak istedim.
Cok tesekkür ederimAyyy maasallah cnm sağlıkla büyüsün inşallah
Aminnn insallahCok tesekkür ederim,
Sizler de bebeklerinizi saglikla kucaklayin insallah
İnşallah seker kalıcı olmazBenim açlık şuan 105 çıkıyor sınırdaymış.
Dr kandan son 6 ayına baktım şekerin yokmuş gebelik şekerin çıkmış dedi.
18 agustos :) benım normal tarıhım 8 mayıs gorunuyor. normalde sen benden 5 gun öncesin.Senin hangi gündü transferin
15 ağustos benimki 3 gün önce seninkinden demekki tam 39 haftalikken alacak doktor18 agustos :) benım normal tarıhım 8 mayıs gorunuyor. normalde sen benden 5 gun öncesin.
benım doğum 38+4 te olmuş olacak. senınde 38in başında bu tarıhse eger
evet canım aynen öyle :)15 ağustos benimki 3 gün önce seninkinden demekki tam 39 haftalikken alacak doktor
72 bucuktum 75 bucugum 3 kilo almışım ama öncesi 6 kilo vermiştim kusmaktankızlaaar kaç kilo aldınıben zaten normaldede aşırı iştahlı biriydim gebelikte asla dıkkat etmedım.
şuan 75 kilo oldum :) 15 kilo aldım.
sanırım 20 kilo ile doğuma gıdıcem