- 5 Şubat 2014
- 348
- 612
- 34
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #14.261
31+1 demek 32. hafta demek canım. Yanı 31 hafta bitti 32. Haftanın ilk günündesin.peperutka90 canım bir de benim kafamı karıştırıyor hala. Şimdi bizim haftalarımız seninle aynı ya benim bugün 31+1 oldu. Şimdi 32 haftalık mi diyoruz yoksa 31. haftanın içindeyim mi diyoruz.
Sağol canım31+1 demek 32. hafta demek canım. Yanı 31 hafta bitti 32. Haftanın ilk günündesin.
Canım selam bizde yıkadık miss gibi değil mi yahu bugün de gidip doktora gördük 1900gr 43.20cm olmuşuz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahKızlar ben fındığımın kıyafetlerini yıkadım. Ev mis gibi dalin kokuyor. Sanki evde bebek var onun kokusuymuş gibiAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 3215845
Aynen misss gibiCanım selam bizde yıkadık miss gibi değil mi yahu bugün de gidip doktora gördük 1900gr 43.20cm olmuşuz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Oyyyy ne güzel bir goruntuKızlar ben fındığımın kıyafetlerini yıkadım. Ev mis gibi dalin kokuyor. Sanki evde bebek var onun kokusuymuş gibiAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 3215845
Ne güzel görüntüler bunlarCanım selam bizde yıkadık miss gibi değil mi yahu bugün de gidip doktora gördük 1900gr 43.20cm olmuşuz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben prego park beşik aldım yatak odasına koyacağım bide sepet beşik aldım abla tekerlekli taşınabilir olsun diye onu ikinci el aldım.A
Aynen misss gibisanki evde bebek yıkanmış gibi.
Maşallah bende pazartesi gidicem kontrole.
Güle güle kullan canım benimBen prego park beşik aldım yatak odasına koyacağım bide sepet beşik aldım abla tekerlekli taşınabilir olsun diye onu ikinci el aldım.
Aaaaaa benimde 28ikızlaarr günaydınnn :)
doğum tarihim eger kendı ıstegıyle önceden doğmazsa 28 nisan :)
vee evet sayılı gun cabuk gecer derler ama gecmıyoooorr
Aylis nasılsın canım kaç haftalık oldunOf keşke grubumuz olaydı böyle çok kopuk kaldık ya
Bencede hiç riske atma tansiyon düzelmezse erken alma durumları olur Allah korusun.Kızlar ben çalışabilir raporu aldım ama bu hafta sonu belki doktorla görüşüp izine çevireceğim. Son 1 haftadır sürekli yüksek çıkıyor tansiyonum normalin üstünde ve endişelenmeye başladım iş stresi vs de olabilir tetikleyen zira strese gelemiyorum ama bebeğime bsy olacak diye korkuyorum
Az önce ölçtüm 15/9
SENIN TARIH BENDEN ÖNCEE SANA NEDEN 28 NİSAN DEMISLER :)Aaaaaa benimde 28i
TANSİYON BELİRTİLERİN NELER CANIMKızlar ben çalışabilir raporu aldım ama bu hafta sonu belki doktorla görüşüp izine çevireceğim. Son 1 haftadır sürekli yüksek çıkıyor tansiyonum normalin üstünde ve endişelenmeye başladım iş stresi vs de olabilir tetikleyen zira strese gelemiyorum ama bebeğime bsy olacak diye korkuyorum
Az önce ölçtüm 15/9
Senin hangi gündü transferinSENIN TARIH BENDEN ÖNCEE SANA NEDEN 28 NİSAN DEMISLER :)