- 24 Mart 2022
- 1.548
- 972
- 32
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #14.321
Aminnn arkadaşımmAmin canım benim inşallahRabbim nasip etsin bize ne demek her zaman ben buradayım Benimki yılbaşından sonraya kalıcak sanırım belki de daha fazla uzayabilir ben uzama taraftarı çok değilim ama taşınma işlerimiz ve eşimin iş durumları sıkıntılı biraz nasıl olucak bende bilmiyorum hayırlısı artık
Yaaaaaaaaaa gözyaşım pıt07.10.2023 oğlum Ata Pars'la 37 gün yoğun bakımı süreci sonrası kavuştuk 6 aylık olduk bile. Kızlarla özelden sohbet muhabbet ede ede büyütüyoruz bebişlerimizi. Her gün bambaşka bir konu ve fikirle aranizdayım çok şükür.
Ata Pars her gün bana sabretmeyi anneliği iyi kötü düşe kalka öğretiyor. Her gün bambaşka bir şekilde bana ne kadar güçlü savaşçı bir kirpi olduğunu gösteriyor. Iki tane dişimiz çıkmaya başladı bile. Zorluklar her evrede var önemli olan hayatta hangi pencereden baktığımızdır.
EVRENE NOT: ALLAH BU YOLCULUKTA EVLAT HASRETI ÇEKEN TÜP BEBEK YOLCULUĞUNA GRIMEK ISTEYEN YADA GIREN, YORULAN,PES ETMEK ISTEYEN HERKESE GÜÇ KUVVET SABIR VE SONUÇTA MUTLU HABERLER ALMAYI NASIP ETSIN.
allah analı babalı upuzun sağlıklı mutlu bir ömür versin öyle sevindim kiHoşgeldin Ata Pars 20.03.2023 14.58 1530gr
07.10.2023 oğlum Ata Pars'la 37 gün yoğun bakımı süreci sonrası kavuştuk 6 aylık olduk bile. Kızlarla özelden sohbet muhabbet ede ede büyütüyoruz bebişlerimizi. Her gün bambaşka bir konu ve fikirle aranizdayım çok şükür.
Ata Pars her gün bana sabretmeyi anneliği iyi kötü düşe kalka öğretiyor. Her gün bambaşka bir şekilde bana ne kadar güçlü savaşçı bir kirpi olduğunu gösteriyor. Iki tane dişimiz çıkmaya başladı bile. Zorluklar her evrede var önemli olan hayatta hangi pencereden baktığımızdır.
EVRENE NOT: ALLAH BU YOLCULUKTA EVLAT HASRETI ÇEKEN TÜP BEBEK YOLCULUĞUNA GRIMEK ISTEYEN YADA GIREN, YORULAN,PES ETMEK ISTEYEN HERKESE GÜÇ KUVVET SABIR VE SONUÇTA MUTLU HABERLER ALMAYI NASIP ETSIN.
Amin inşallah07.10.2023 oğlum Ata Pars'la 37 gün yoğun bakımı süreci sonrası kavuştuk 6 aylık olduk bile. Kızlarla özelden sohbet muhabbet ede ede büyütüyoruz bebişlerimizi. Her gün bambaşka bir konu ve fikirle aranizdayım çok şükür.
Bizde bugünleri gorebilicekmiyiz acabaHoşgeldin Ata Pars 20.03.2023 14.58 1530gr
İnşallah nasip olsun sanadaBizde bugünleri gorebilicekmiyiz acaba
Amin canım inşallahİnşallah nasip olsun sanada
Ama seni hamileydin diye hatırlıyorum. Baya yazmıştın bu konunun içinde.
Kaybın mı oldu ?
Kuzum Allahim sabır versin sizlereAmin canım inşallahevet canım hamileydim ne yazikki ikizleri kaybettim 6 ay önce malesef
Amin insalalh canım inşallahKuzum Allahim sabır versin sizleredogdugundami sıkıntı oldu
Merhabalar, Dr Gökalp Öner’e şehir dışından gideceğim bende.. memnun muydunuz bana önerir misiniz ?Valla canım ağzın bal yesinİnşallah darısı burada tüm bekleyen arkadaşlara olsun bende Kayseri'de arastirdim başarılı olduğunu düşünüyorum inşallah yaniltmaz Allah'ın izniyle bu iş olumlu sonuclanir
Benim transfer olumsuz sonuçlandı neden bilmiyorum hersey yolunda demişti doktorMerhabalar, Dr Gökalp Öner’e şehir dışından gideceğim bende.. memnun muydunuz bana önerir misiniz ?
Benim transfer olumsuz sonuçlandı neden bilmiyorum hersey yolunda demişti doktoraçıkçası bir şansım daha olsa gitmem ona
Bir tane mi koydurmustunBenim transfer olumsuz sonuçlandı neden bilmiyorum hersey yolunda demişti doktoraçıkçası bir şansım daha olsa gitmem ona
Hiç bir fikrim yok ama birazda umut tacirliği yapıyor hersey mükemmel falan muhabbeti çekiyor çok umutlaniyorsun ama sonu fossYa canim uzulme vardır bunda da bir hayır neden öyle oldu ki