-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.981
Çok sağ olCanım çok geçmiş olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. Saglikla gelsin miniğin inşallah
Sağol canım aminn.Ay hadi gözün aydın, sonunda belli etti kendini
Sağlıkla gelsin inşallah
Sağ ol, çok teşekkür ederimSağol canım aminn.
Geçmiş olsun çok üzüldüm.Allahım sağlık, uzun ömürler versin bebişlerimize
merhaba neden sezeryan sızın tercıhınız mı ?Kızlar isimde bizde çoktan karar verdik. Ata Pars Allah nasıp ederse sezeryanla dünyaya geleceği tarih 20-25 Nisan 2023 arası hatta ismine yaraşır olsun diye 23 Nisan istiyoruz bakalım nasip
Benim doktorum doğum şeklin sen ve bebeğe bağlı dedi bi seçenek sunmadıkızlar gunaydınnn
sezeryan yada normal dogum bakıyorumda bır cogu sezeryancı.
buna sebep nedır ?
doktorunuzun tavsıyesımı sezeryan .
cunku benım tüp bebek doktorum daha baştan asla normal olmaz dırek sezeryan dedıgı ıcın kendısını bıraktık ve hersey yolunda gıderse neden normal olmasın dıyerek baska doktora gıttık ve suankı doktorumda normalcı.
sizlerdeki durum nedir bu normal ve sezeryanla ıle ılgılı ??
Benim tercihimden ziyade doktorun da tavsiyesi.merhaba neden sezeryan sızın tercıhınız mı ?
yanı daha cok erken ya bunun ıcın o sebeple merak ettım
BENIMDE DOKTORUMDA TAM AKSİ EVET ZOR BIR SUREC AMA GEBE KALDIKTAN SONRA NORMAL HAMILELIKTEN HICBIR FARKI YOK SEZERAYN DIYENLER İŞİN KOLAYINA KACANLAR DEDİ.Benim tercihimden ziyade doktorun da tavsiyesi.
Zor elde edilen bir bebek tüp bebek bekledikçe komplikasyon yaşama riski artıyor en iyisi sezeryan ile almak dediler.
Bende açıkçası sıcak bakıyorum buna çünkü cok panik ve stresli bir yapım var normal doğum asla yapamam kendimi tanıyorum.
Tüp bebeğin normal ya da sezaryen doğumla direkt bağlantısı yok. Sağlıklı ilerleyen bir gebelikse, sezaryen gerektirecek tıbbi bir durum söz konusu değilse, gayet de normal doğum yapabilirsin. Türkiye nedense dünyada en çok sezaryen doğum yapılan ülkelerden bir tanesi. Özellikle özel hastanelerde bu oran aşırı yüksek (%90 okumuştum bir yerde). Tamamen duygusal sebeplerden sanırımBENIMDE DOKTORUMDA TAM AKSİ EVET ZOR BIR SUREC AMA GEBE KALDIKTAN SONRA NORMAL HAMILELIKTEN HICBIR FARKI YOK SEZERAYN DIYENLER İŞİN KOLAYINA KACANLAR DEDİ.
BAMBASKA 2 TAM KARŞIT GÖRÜŞGELDE AKLIN KARISMASIN ŞİMDİİ
Bende sordum doktora. Daha önce 2 normal doğumun olduğu için yine normal doğum düşünüyorum dedi. 37-38. Haftalara gelince bakacağız durumuna dedi.kızlar gunaydınnn
sezeryan yada normal dogum bakıyorumda bır cogu sezeryancı.
buna sebep nedır ?
doktorunuzun tavsıyesımı sezeryan .
cunku benım tüp bebek doktorum daha baştan asla normal olmaz dırek sezeryan dedıgı ıcın kendısını bıraktık ve hersey yolunda gıderse neden normal olmasın dıyerek baska doktora gıttık ve suankı doktorumda normalcı.
sizlerdeki durum nedir bu normal ve sezeryanla ıle ılgılı ??
BENCEDE BOYLE OLMALI YAA ZATEN DURUM VE SARTLAR GOSTERECEK VE BEBEK BELIRLYECEK NASIL GELECEGINI.Bende sordum doktora. Daha önce 2 normal doğumun olduğu için yine normal doğum düşünüyorum dedi. 37-38. Haftalara gelince bakacağız durumuna dedi.
Kızlar çok teşekkürler şimdi oldum dinleniyorum insalh sonumuz güzel olsun
Maşallah prenses geliyorKızçe geliyor
Ayy hadi sıkıca tutunsun inşallahKızlar çok teşekkürler şimdi oldum dinleniyorum insalh sonumuz güzel olsun
Sağol kuzum aminnnnMaşallah prenses geliyorRabb'im sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım
Saol kuzum rabbim sanada mucize nasip etsin
Cadı olsun ne güzelKızçe geliyor
Amin canım inşallah en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alırız
Hadi inşallah Canım. Allah nasip etsin yavrunu kucağına al inşallahKızlar çok teşekkürler şimdi oldum dinleniyorum insalh sonumuz güzel olsun