2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Maalesef doktorlar arasinda 2 görüş var ben tam 5 hastane dolaştım 4ü de sezeryan dedi belki benim anksiyete bozukluğum da var cok panik bir insanim ve tansiyonum oynuyor direk korkudan ondan da olabilir sezeryan istemeleri

kızlar gunaydınnn
bebegınızın hareketlerını cok net , dışardan görünür şekilde ve hergun duzenlı olarak hıssedıyormusunuz??

benım bu yazdıklarımın hıcbırı mevcut değil.
dısardan gorunmuyor
hergun hıssetmıyorum
hıssedersemde cok nadır balık kımıldaması gıbı oluyor.

Uslu bebe
Benim arkadaşımla aynı haftalardasınız sormuştum geçen dışarıdan gözükmüyor daha demişti tatlı yediğimde veya yemek yediğimde hissediyorum net bir şekilde arada da tekmeleri oluyor demişti kuzum

Dışardan bakmadım ama bazen TV kumandasını karnıma koyuyorum tekmelediğinde sallandığını görüyorum. Bazen çok hareketli bazende sakin oluyor. Geceleri daha çok oynuyor benimki. Birde koltukta uzanayım o zaman başlıyor.
Perinatolog günde 20 saat uyuyorlar demişti. Senin bebek de bence sakin o yüzden çok hissetmiyorsun.

AYY İNŞALLAAHHH ARADA KIMILDASIN YAAA INSAN MERAK EDIYOR NAPIYOR ORADA DİYE

Yok ben aynıyım ama hamile olunca bende ilk olan göğüs hassasiyeti onu bekliyorum ama yok

Bismillahirrahmanirahim
Dün bir bugün iki.
Ne belirti olacak ki hemen.
Yaw güzel güzel dinlen.
Belirti için çok takılma.
Yaa hiç deme canım tuhaf bi duyguymus
Ama elimden geleni yaptım elimden gelmeyen için Rabbime el açtım
İçim çok huzurlu çok rahatım sonuç ne olursa olsun hakkımda böyle hayirliymis derim

Selam kızlar nasılsınız
Herkes iyidir inşallah.
N Neptunnn ve Maysa2011 kızlar valla merak ediyorum sizi. İnşallah her şey yolunda gider ve güzel haberlerinizle mutlu oluruz
Canım insalh bende başlarda iyiyim ama sanki bu stres.oldum varmı yokmu diye salı günü trasfer oldum bugün 6.günmü
Erken gebelik testi yapsam cikarmi

Canım insalh bende başlarda iyiyim ama sanki bu stres.oldum varmı yokmu diye salı günü trasfer oldum bugün 6.günmü
Bugün 5. Günün oluyor, çıkmaz heralde. 6. Gün belli oluyor bence yarın akşam yap. Sonucunu merak ediyorum. Sen transfer için çok beklemiştin diye hatırlıyorum

Bugün 5. Günün canım transfer gününü saymıyorlar. Çok erken test için. Senin de 5. Gün embriyosuydu değil mi ? Salı falan normal kaset test yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…