- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.961
Korkma canım ağrısız sızısız bir işlem biliyorsun. Kendini kasıp rahmi etkileme. Rahat olmaya çalış.Aynen canım yarın heycanliyim korkuyrm ne bileyim
Peki canım insalhhKorkma canım ağrısız sızısız bir işlem biliyorsun. Kendini kasıp rahmi etkileme. Rahat olmaya çalış.
Ayyy çok güzel haber gözün aydın olsunKızçe geliyor
Hahaha çok sağol canımmAyyy çok güzel haber gözün aydın olsun
Ben hiç beklemiyordum çünküAYLİSSS HİSSETMISTIMM :) SEN DAHA ERKEK GİBİ KONUSUYORDUN AMA BEN HEP İÇİMDEN KIZ DIYE GECIRDIM.
ÖYLE HİSSETTİM YANİİİİ SAGLIKLA GELSINNN MİNNOŞŞŞ. HADI BAKALIM ŞİMDİ İSİM TELASI SENDE DE BAŞLICAK :)
Senin de yarın değil mi canım az kaldı artık
BILIYORMUSSUN SENINDE KIZDI HANI ILK BASTAA BEN HEP ICIMDEN SANKII ERKEKK DİYODUM AMA DIYEMEDIM SANAYaaa süperBenimde senin için içimde hep kız vardı. Anası gibi güzel olacak kesin
Ben de öyle bi tuhafim Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınAynen canım yarın heycanliyim korkuyrm ne bileyim
İnşallah cnm aminnMlk anns melekomelek S shmily ayliss teşekkür ederim kızlar Allah size de sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
Hiç sorma 2 oğlum var buna da kız dediklerinde çok mutlu olmuştum. Sonra pipiyi görünce bende şokBILIYORMUSSUN SENINDE KIZDI HANI ILK BASTAA BEN HEP ICIMDEN SANKII ERKEKK DİYODUM AMA DIYEMEDIM SANASONRA CIKINCA ŞOOOK ŞOOKK
Amin canım darısı başına inşallahMlk anns melekomelek S shmily ayliss teşekkür ederim kızlar Allah size de sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
SENİN COCUKLARIN VARMIII AAAA BEN HIC YOK SANIYORDUMMMHiç sorma 2 oğlum var buna da kız dediklerinde çok mutlu olmuştum. Sonra pipiyi görünce bende şok
Aynen canım ilk evliliğimden 2 oğlum var. Yanımdalar benim.SENİN COCUKLARIN VARMIII AAAA BEN HIC YOK SANIYORDUMMM
MAŞALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN
EEE ARTIK FUTBOL KADROSU TAMAMLANIYOR
Ay hadi gözün aydın, sonunda belli etti kendiniKızçe geliyor
Benim 11 bitti, 12. haftaya girdim şimdi. Keşke öyle olsaydı, ama maalesef bebeklerden bir tanesinin kalp atımı durdu. 2,5 hafta boyunca hafif kanamalarım oldu, doktorum istirahat tembihledi. Geçen hafta Pazartesi ultrasonda kese ve içinde artık gittikçe küçülen embriyo hâlâ belli oluyordu. Bakalım Perşembe tekrar randevum var.Canım kaç haftalık oldun.
Senin biri kız biri erkek diye geçiyor içimden. Bakalım doğru çıkacak mı
Canım çok geçmiş olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. Saglikla gelsin miniğin inşallahBenim 11 bitti, 12. haftaya girdim şimdi. Keşke öyle olsaydı, ama maalesef bebeklerden bir tanesinin kalp atımı durdu. 2,5 hafta boyunca hafif kanamalarım oldu, doktorum istirahat tembihledi. Geçen hafta Pazartesi ultrasonda kese ve içinde artık gittikçe küçülen embriyo hâlâ belli oluyordu. Bakalım Perşembe tekrar randevum var.
Rabbim ikincisini bize bağışlasın
Sağlıklı olsun, sağlıkla dünyaya gelsin başka bir şey istemiyorum. İlk hamileliğimde nedense hep kız olacakmış gibi hissetmiştim. Ama bu sefer hiçbir fikrim yok açıkçası. Belki aklımdan sürekli çok fazla şey geçirdiğim için