-
- Konu Sahibi melekomelek
- #14.021
Yaaa ne güzel testler bunlar böyleyazmışım mesaji kalmis burada foto yüklenirkenKızlar alttaki 5.gün dün yaptım üstteki bugün 6.gün testi Maysa2011 bekle canımın içi 5 gerçekten erken silik çıktığında çıkmayacak sandım yarın sabah ilk idrarla dene istersen üzülmem tekrar yaparım diyorsan ama erken gebelik ile kaset yapma
Tamm canim üzülmek yok insalh olacak cokk ama cokk dua aldım rabbim herkesten razı olsunyazmışım mesaji kalmis burada foto yüklenirkenKızlar alttaki 5.gün dün yaptım üstteki bugün 6.gün testi Maysa2011 bekle canımın içi 5 gerçekten erken silik çıktığında çıkmayacak sandım yarın sabah ilk idrarla dene istersen üzülmem tekrar yaparım diyorsan ama erken gebelik ile kaset yapma
Ahhhh, ne güzel görünüyoryazmışım mesaji kalmis burada foto yüklenirkenKızlar alttaki 5.gün dün yaptım üstteki bugün 6.gün testi Maysa2011 bekle canımın içi 5 gerçekten erken silik çıktığında çıkmayacak sandım yarın sabah ilk idrarla dene istersen üzülmem tekrar yaparım diyorsan ama erken gebelik ile kaset yapma
YAAA ALLAHIM HAYIRLI SONUC NASİP ETSİNN :)yazmışım mesaji kalmis burada foto yüklenirkenKızlar alttaki 5.gün dün yaptım üstteki bugün 6.gün testi Maysa2011 bekle canımın içi 5 gerçekten erken silik çıktığında çıkmayacak sandım yarın sabah ilk idrarla dene istersen üzülmem tekrar yaparım diyorsan ama erken gebelik ile kaset yapma
Bende de geçen oldu öyle bir yanmam vardı ki anlatamam. Bol su içtim. Devam etmedi eğer etseydi mecburen dr a gidecektim.KIZLAR IYI HAFTALAARR
SİZE SORUM OLACAK
COK SIK IDRAR YOLU ENFEKSIYONU OLUYORUM. NE YAPARSAM NE ICERSEM İÇİM 10 GUN SONRA TEKRARLIYOR.
BUNU YASAYAN VARMI DOGAL YONTEME ÇÖZEBİLEN VARMI?
BİRDE IDRARDA BAKTERI CIKIYOR FAKAT İDRAR KÜLTÜR TESTLERINDE ÜREME YOK YANI TEMIZ CIKIYOR.
SİZCE BU NE DEMEK?
DOKTORUM SAGOLSUN DUZGUN BILGILENDIRMEDIGI ICIN BASKA DOKTOR ARAYISINA GIRDIM
banada hep yanma soruyor doktor ama yanma hıc olmadı.Bende de geçen oldu öyle bir yanmam vardı ki anlatamam. Bol su içtim. Devam etmedi eğer etseydi mecburen dr a gidecektim.
Hamileyken çok sık görülüyormuş. Yine de dediğin gibi başka bir dr a git muhakkak.
Bende valla hep tedirginim. Pozitifi görmek yetmiyor maalesef.banada hep yanma soruyor doktor ama yanma hıc olmadı.
bendekı şikayet kasıklardan vuran regl ağrısı gibi sancılar ve akıntı.
sudan kusucam artık gunde kac lıtre ıcıyorum bılemıyorum. vıtamın probıyotık desen delı paralar verdımantıbıyotıkte kullandırlar ondada gectı yıne basladı.
doktor sey demıstı bagısıklık o ne yaparsan yap tekrarlıyor. ama işte erken doguma sebep oluyor.
allahımm sağ sağlım kavusalım cocuklarımıza ben hala hamılelegın keyfını suremıyorum
Ne güzel haberler aldım bugün böyle maşallah
Şüküryazmışım mesaji kalmis burada foto yüklenirkenKızlar alttaki 5.gün dün yaptım üstteki bugün 6.gün testi Maysa2011 bekle canımın içi 5 gerçekten erken silik çıktığında çıkmayacak sandım yarın sabah ilk idrarla dene istersen üzülmem tekrar yaparım diyorsan ama erken gebelik ile kaset yapma
Yaaaaa maysaaa çok sevindim canım
Çok teşekkürler canım hepimiz burda birbirimizin her halini bildik öğrendik hepimizin yüzü gülsün inşallahYaaaaa maysaaa çok sevindim canımÇok şükür valla 2 gündür ne güzel haberler alıyoruz. Çok mutlu oldum hem senin adına hemde neptunn için
Önleyici ya da tedaviye ek olarak kızılcık meyvesi suyu (cranberry) öneriliyor.KIZLAR IYI HAFTALAARR
SİZE SORUM OLACAK
COK SIK IDRAR YOLU ENFEKSIYONU OLUYORUM. NE YAPARSAM NE ICERSEM İÇİM 10 GUN SONRA TEKRARLIYOR.
BUNU YASAYAN VARMI DOGAL YONTEME ÇÖZEBİLEN VARMI?
BİRDE IDRARDA BAKTERI CIKIYOR FAKAT İDRAR KÜLTÜR TESTLERINDE ÜREME YOK YANI TEMIZ CIKIYOR.
SİZCE BU NE DEMEK?
DOKTORUM SAGOLSUN DUZGUN BILGILENDIRMEDIGI ICIN BASKA DOKTOR ARAYISINA GIRDIM
Teşekkürler canım inslah herşey güzel olsun hepimz icin
AAAYYYY MAŞAAALLLAAAHHH BİRDE KIPKIRMIZII ÜSTELİK ÇOK VAR DİMİ GÜNÜNEE..İKİZMİİİİ ACABAA İKİ TANE Mİ KOYULDUUU
Bu test 6.günün testiydi canım ikizmi bilmiyorum bakalım 2 transfer edildiAAAYYYY MAŞAAALLLAAAHHH BİRDE KIPKIRMIZII ÜSTELİK ÇOK VAR DİMİ GÜNÜNEE..İKİZMİİİİ ACABAA İKİ TANE Mİ KOYULDUUU